2019-01-20 00:53


Dragnea, REPLICĂ pentru Timmermans: ”Îți pui întrebări de ce suntem JUDECAȚI așa”

 |  16:53
Dragnea, REPLICĂ pentru Timmermans: ”Îți pui întrebări de ce suntem JUDECAȚI așa”

Președintele PSD, Liviu Dragnea vine cu o replică după dezbaterile de miercuri din Parlamentul European. Dragnea îi transmite lui Frans Timmermans că România nu ar trebui comparată cu Polonia și Ungaria și că românii ar trebui judecați corect în comparație cu alte națiuni.

”E opinia dlui. Putem face un concurs de opinie. Daca timmermans va fi deschis la dialog , o sa constate si dlui si alti oficiali europeni ca Romania merge in directia buna nu gresita

Sa nu o luam pe urmele poloniei si ungariei, nu stiu la ce urme sa refera, daca se refera la econ nu ar fi rau. Daca se declanseaza activarea art 7 pt ca intr-o lege a fost trecut un amendament solicitat de magistrati, trebuie discutat despre fiecare lucru. Am inteles ca Toader se vede cu comisia de la Venetia.

Modul in care incepe sa se vada o dubla masura nu e foarte corect. Si romanii sunt europeni. S-a vb despre proteste, dar sa se vb despre protestul din 10 august despre toate intamplarile. Sunt multe foto si video in care unii ii bateau pe jandarmi, asa cum anuntasera inainte ca va fi foc si sange. Daca nu se analizieaza tot... in alte tari fortele de ordine pot interveni, dar in Romania nu, aceleasi metode din toata Europa, in Romania nu sunt permise si sigur ca iti pui intrebari de ce suntem judecati asa....” a declarat Liviu Dragnea la Parlament.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-03

TAGURI: psd, dragnea, timmermans, proteste, 10 august
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


''DIRECTIA BUNA ''
03 Oct 2018

Puscariasul draknea crede ca '' directia buna'' este aceea in care puscariasi ca el si vâlcov fac legi si distrug institutii ale statului. Asta-i pentru asistatii si analfabetii tai borfasule, NU PENTRU ROMÂNII CINSTITI SI ONESTI CARE PLATESC TAXE SI IMPOZITE CA TU, UN GOLAN SA BENEFICIEZI DE PENSIE SPECIALA SI ALTE PRIVILEGII. MUIE MAFIA PSD.
ALLISON HOWARTS
04 Oct 2018

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, am trimis poșta și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că ex fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat ca el a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică care mi-a ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895 1) vrăji vrăji 2) Vrăjile pierdute de dragoste 3) Vrăjile de divorț 4) Vrăjile căsătoriei 5) Vraja de legare. 6) vrăji de rupere 7) Înlăturați un iubit trecut 8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie 9) doresc să-ți satisfacă iubitul Contactați acest om grozav dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă ogagakunta@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...