2018-09-22 02:46


Dragnea se declară SURPRINS că România vrea să ia rachete PATRIOT

 |  18:27
Dragnea se declară SURPRINS că România vrea să ia rachete PATRIOT

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat joi că el și fostul premier Sorin Grindeanu au aflat din presă că România vrea să ia rachete Patriot.

"Noi, eu, ca președinte al Camerei Deputaților, ca președinte al PSD, premierul Grindeanu la vremea aia, noi am aflat din presă că România vrea să ia rachete Patriot. Întrebați-l și pe Sorin Grindeanu, pentru că ne-am sunat unul pe altul și fiecare ne întrebam unde s-a decis asta. Eu nu spun că e un lucru rău. Vă spun foarte clar — amândoi am fost foarte supărați în acea zi, l-am sunat amândoi pe ministrul Apărării care a spus că a ieșit cu informația asta șeful Statului Major, domnul general Ciucă, a zis că a ieșit nu știu care secretar de stat. Iertați-mă! Vreau să vă spun că și asta a contat, nefiind vina directă a fostului ministru, dar și asta a contat în înlocuirea ministrului Leș. V-am dat un exemplu, nu înseamnă că rachetele Patriot nu sunt importante pentru România și dorim să le achiziționăm, dar nu se face așa, noi nu discutăm să cumpărăm trei biciclete sau o mașină", a spus Dragnea la DC News.

El a adăugat că România nu poate achiziționa aceste rachete dând toți banii o dată.

"Cred că România merită un tratament aparte, adică în această situație României îi poate fi acceptată solicitarea de a face plata pentru aceste baterii de rachete într-o perioadă rezonabilă de ani", a menționat el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-21

TAGURI: dragnea, grindeanu, rachete patriot, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
21 Sep 2017

cati porci ca tine a clonat securitatea lui PLESITA flausatule...porc scarbos hotzoman din DELI-MORMAN toata clica asta imputita din FSN-PSD teroristii lui Iliescu si Brucan Gelu Voica MITRaLIERA si alte scarbe imputite
URSACHE PAUL
21 Sep 2017

Unii sunt orbiti de furie in orice situatie cand e vorba de psd Achizitia s a facut fara acordul parlamentului dupa cum prevede constitutia Nu ma intereseaza ce frustrari au unii dar constitutia trebue respectata de orice persoana din tara asta altfel ajungem sa fim ascultati toti si inregistrati toti putem fi inchisi oricare dintre noi vinovat sau nevinovati
ANONIM
21 Sep 2017

CRETINUL ASTA NU STIE SA FACA DIFERENTA INTRE PRASTIE SI ALTE ARME ...............
LEVST.
29 Sep 2017

aici are dreptate dragnea, nu de alta dar Romania are divizii intrege de tragatori cu tunul(!!), si -la fel- silozuri intregi si in toata tara, de rachete patrihotzi!
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...