2019-04-21 15:28


DRAGNEA se gândește la o RESTRUCTURARE a Guvernului. Despre TUDOSE: „Sunt mulțumit, dar nu e foarte calm!”

 |  23:59
DRAGNEA se gândește la o RESTRUCTURARE a Guvernului. Despre TUDOSE: „Sunt mulțumit, dar nu e foarte calm!”

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că în luna ianuarie se va face o analiză în coaliţie în legătură cu o posibilă restructurare a Guvernului.

"Evaluarea Guvernului s-a făcut permanent şi se face uitându-ne la măsurile pe care le-am adoptat în Guvern şi ne uităm şi în Parlament. Trebuie să vedem anul viitor dacă forma Guvenului este cea mai bună, dacă este nevoie sau nu să se procedeze la o restructurare a Guvernului. Dacă da sau nu. Nu a existat nici din partea Guvernului nici din partea noastră în coaliţie vreo perioadă de răgaz în care să poţi să faci o astfel de analiză şi am avut o discuţie cu primul ministru şi cu domnul Tăriceanu ca în ianuarie să începem să discutăm dacă se impune, dintr-o discuţie cu membrii Guvernului, să vedem dacă este necesar sau nu, pentru că în ianuarie vom începe discuţii serioase despre ce putem face pentru ca activitatea guvernamentală să fie şi mai bună decât a fost în această perioadă. A fost un an guvernamental bun, cu rezultate bune, cu o muncă eficientă, cu măsurile adoptate", a spus Dragnea la România TV, informează Agerpres. El a adăugat că este mulţumit de activitatea premierului Mihai Tudose, pe care şi l-ar dori mai calm. "Eu sunt mulţumit de activitatea premierului Tudose. Este un tip care nu e foarte calm, sunt oameni care nu sunt foarte calmi. (...) Toţi trebuie să fim mai calmi, când eşti mai calm aduni mai multe în jurul tău, când eşti nervos, nu aduni", a arătat el. Preşedintele PSD a mai subliniat că personal, până acum, nu are niciun element care să îi spună că trebuie să fie remaniat vreun ministru. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-12-29

TAGURI: dragnea, tudose, restructurare, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DACIAN
29 Dec 2017

ESTE O NECESITATE PRIMORDIALA RESTRUCTURAREA SI REORGANIZAREA INSTITUTIILOR, AUTORITATILOR, SI STRUCTURILOR STATULUI ATAT DIN MOTIVE OPERATIVE CAT SI AL OPTIMIZARII FOLOSIRII RESURSELOR , DAR ACEASTA TREBUIE FACUTA DE CATRE DECIDENTI CU DEMNITATE SI "ARHITECTI'" CREDIBILI, CAPABILI, RATIONALI SI LUCIZI cu reputatie de ELITE . ACTULA PUTERE POLITICA A STATULUI ROMAN ESTE TOTAL COMPROMISA SI PRIN FELUL CUM S-A DECIS INSTALAREA SA SI PRIN CEEA CE CONTINE (in majoritate nulitati si reziduuri umane). Margaret Thatcher intre 1979 -1990 a restructurat statul care era pe duca, fiind ajutata si de politicienii CU NOBLETE vesnica si nu de catre niste NAROZI. OPRITI MODIFICARILE LEGISLATIVE SI ADOPTAREA DE MASURI TAMPITE GUVERNAMENTALE SI PARLAMENTARE. NU AVETI PROGRAME DE DEZVOLTAREA TARII NICI INTR-UN DOMENIU. DE 28 DE ANI ROMANIA ESTE FURATA SI DISTRUSA CONTINUU. SUNTEM SINGURA TARA FARA RAZBOI INTERN(pe primul loc in lume) DIN CARE POPULATIA EMIGREAZA CONTINUU.... Sunt necesare ALEGERI ANTICIPATE PE BAZA DE COMPETENTA SI INTEGRITATE DIN RANDUL CETATENILOR CARE AU SPIRITUL DEZVOLTARII PUBLICE SI AL VOLUNTARIATULUI .
HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
29 Dec 2017

aLeluiaaaa...porcarul dADDY din dELi-MORMAN se duce la puscarieeeee....Doamne Miluiesteeeee...a mai crapat un drac.............Slugoilor si Curvelor Pizdisti sa plangeti acum pe stadioane.....la fel ca in Koreea
RAID
29 Dec 2017

In primul rand trebuie dat afara javra de misa.acest retardat mincinos cronic a aruncat preturile in aer prin introducerea aberanta a accizei la carburanti.asta trebuie si arestat poate nu stiiti dar el coordoneaza o mafie in min de finante.sute de miilioane de euro furati.grav este ca nu au facut nici un km de autostrada in 2017.si nici in 2018 nu vor face mare lucru.astia trebuiesc arsi de vii si familiile lor aruncate la caini.tudose un cretin si un mincinos cronic.numai cand te uiti la el iti vine sa vomiti.ratatii psd alde.
ANONIM
29 Dec 2017

Intr-o democratie reala, UN POLITICIAN DE ELITA (model) necesar unei societati moderne bazate pe cunoastere, trebuie sa fie un intelept, sa priveasca particularul prin prisma generalului si intr-un acelasi elan de gindire sa cuprinda deopotriva abstractul si concretul. Trebuie sa vada prezentul in lumina trecutului, pentru scopuri situate in viitor. Nici o parte a naturii umane sau a institutiilor omenesti nu trebuie sa-i scape cu totul din vedere. El trebuie sa fie dezinteresat si in acelasi timp sa vizeze un scop; sa fie distant si incoruptibil dar cu picioarele pe pamint ca un om de stiinta. Sa aiba spiritul afacerilor publice mult mai dezvoltat decat a celor personale de tip fraudist. Sa fie un bun slujitor al VOLUNTARIATULUI public. (Indivizi cu discernamintul afectat, incompetentii si cei cu instincte de rechin nu au ce cauta in politica sau viata publica). Un popor nu se poate dezvolta fara a avea repere sau propriile modele de oameni valorosi a caror exemplu sa le fie urmat sau care sa constituie seva de unde sa se hraneasca spiritual. Lipsa unor asemenea valori umane ,a elitelor sau principiilor sanatoase din conducerea tarii inseamna dezradacinare si apoi pieirea neamului romanesc. HOTII SI SEMIDOCTII POLITRUCI CARE AU CAPTURAT RO IN 1989 AU DISTRUS TARA IN 28 DE ANI CAT N-A FOST EA DISTRUSA DE-A LUNGUL ISTORIEI SALE.
ANONIM
29 Dec 2017

In primul rand trebui restructurata politica romaneasca prin SCOATEREA IN AFARA LEGII A ORGANIZATIEI MAFIOTE PSD .
ANONIM
30 Dec 2017

LA MULTI ANI IN PENITENCIARE SI LA CONSTRUIT CANALE ..............
Random imageUltimele stiri


STARBAG