2019-05-19 23:53


Dragnea se LEAPĂDĂ de Kelemen Hunor: ”Avem MAJORITATE și fără UDMR”

 |  19:05
Dragnea se LEAPĂDĂ de Kelemen Hunor: ”Avem MAJORITATE și fără UDMR”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că, în cazul în care se va ajunge la varianta restructurării Guvernului, actuala coaliţie are majoritate în Parlament şi fără UDMR, transmite Agerpres.

„Am auzit ce a spus UDMR-ul şi ştiam că UDMR-ul nu susţine o restructurare a Guvernului, am şi discutat cu colegii de la UDMR. Dacă vom lua decizia să mergem cu Guvernul în Parlament pentru restructurare avem majoritate fără UDMR, fără niciun fel de problemă, în plenul reunit”, a spus Liviu Dragnea.

Precizările sale vin în contextul în care preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că, în cazul în care se face restructurarea Guvernului prin Parlament, formaţiunea sa va lăsa coaliţia PSD-ALDE să arate că are majoritate şi va încerca să nu îi încurce nici pe cei din Opoziţie.

Totodată, Liviu Dragnea a fost întrebat despre posibilitatea ca preşedintele Iohannis să blocheze inclusiv o variantă de restructurare a Executivului, preşedintele PSD afirmând: „La cum a jucat în picioare Constituţia e în stare să facă orice. (…) Poţi să dai vot în Parlament pentru tot Guvernul şi Iohannis să nu semneze, că a ajuns la concluzia că poţi să-ţi baţi joc de Constituţie…aşa şi, nu păţeşte nimic. Deci, orice e posibil la Iohannis. (…) El stabileşte cine e bun ministru, cine nu e bun ministru. (…) E limpede pentru toată lumea care vrea să observe că vrea să blocheze Guvernul cu orice preţ prin orice mijloace”.

Preşedintele PSD a subliniat că în perioada următoare atenţia social-democraţilor va fi concentrată pe actul de guvernare, pe comunicarea cu oamenii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-19

TAGURI: psd, dragnea, restructurare guvern, udmr, kelemen hunor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TITANICUL LA ICEBERG
19 Apr 2019

urmeaza scufundarea flausatilor......BALDABAC....sobolanii deja au parasit sandramaua gaurita..HAHA HA GAME OVER
OMOIUL BALBADAC
19 Apr 2019

Va urma o pauza lunga lunga pentru omoi
Random imageUltimele stiri


STARBAG