2019-02-18 12:42


Dragnea și-a CONVOCAT apropiații la o ședință la ceas de seară

 |  20:23
Dragnea și-a CONVOCAT apropiații la o ședință la ceas de seară

Greii PSD au fost convocaţi în această seară la Parlament pentru negocieri de ultim moment. Liviu Dragnea se întâlneşte la această oră cu apropiaţii săi pentru a-şi securiza practic poziţia.

Reuniunea informală vine înainte de şedinţa Comitetului Executiv al PSD care ar putea decide excluderea mai multor contestatari ai liderului social democrat.

Apropiaţi ai liderului PSD spun că excluderile din partid, în acest moment, sunt inevitabile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-04

TAGURI: psd, dragnea, negocieri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COLIVA
05 Noi 2018

Varsta de pensionare 60 de ani , cu optiunea de a lucra pana la 65 de ani , cu compensatiile financiare la pensie aferente !
PSD
05 Noi 2018

infractorul periculos dragnea liviu aflat in libertate inca a furat startul si la cex adunand slugile si complicii lui pentru a aranja continuarea hotiilor si abuzurilor .a furat teleorman ,fura si cotizatiile si banii de la buget pentru psd .un psihopat.si slugile lui trebuiesc bagate la puscarie.un real pericol pentru tara.extrem de grav ca un asemenea personaj a fost lasat libertate de procurori si judecatori.
CAMILA RODELA
05 Noi 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...