2019-02-17 07:52


Dragnea și Dăncilă se DELIMITEAZĂ total de acuzațiile de ANTISEMITISM ale lui Ilan Laufer

 |  17:49
Dragnea și Dăncilă se DELIMITEAZĂ total de acuzațiile de ANTISEMITISM ale lui Ilan Laufer

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune că se "delimitează total" de declarațiile lui Ilan Laufer, care l-a acuzat de antisemitism pe președintele Klaus Iohannis. Nici premierul Viorica Dăncilă nu susține declarațiile lui Laufer.

"Mă delimitez total de declarațiile lui Ilan Laufer", a spus Dragnea, miercuri seară, înainte de ședința Comitetului Executiv Național al PSD.De asemenea, întrebată dacă își asumă declarațiile lui Ilan Laufer, premierul Viorica Dăncilă a răspuns: "Nu”.Ilan Laufer, propus de PSD pentru portofoliul de la Dezvoltare, a susținut marți seară că refuzul președintelui Klaus Iohannis de a-l numi în funcție este "un nou act de antisemitism", acuzându-l pe șeful statului că a avut "mai multe ieșiri de sabotare a evreilor", încercând să oprească relațiile cu Ierusalimul. El a mai spus că va face o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. "În istoria României, Ceauşescu a vândut evrei. Astăzi am certitudinea că şi preşedintele Iohannis a vândut un evreu român. Nu ştiu cui şi nu ştiu pentru câţi bani", a mai acuzat Laufer.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-21

TAGURI: psd, dragnea, delimitare, antisemitism, ilan laufer
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Noi 2018

Dupa ce i-au facut discursul in sediul psd acum se delimiteaza de el. L-au trimis la '' BAMBU'' de unde a venit.
IOAN
25 Noi 2018

Dobitocul asta cu muschi in cap in loc de creer se face ca nu stie ca cel care i-a vandut pe evrei ca si pe sasi a fost mult iubitul, cel mai iubit fiu al celor de stanga de dinainte de 89 si care este inaintasul astora de stanga de acum !!! Hortistii care au condus transilvania in timp ce era cotropita de imperiul habsburgic nu putem sa zicem, ca fiind unguri , sunt inaintasii udmr-isilor de acuma care sunt unguri ?? Hai sa facem terci istoria !!! Cei ce au fost respinsi de presedinte si nu sunt din etnia acestui derbedeu de diskoteka ce invoca ?? tot etnia ??
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...