2019-01-21 18:37


Dragnea: Statele Unite vor dezvolta parteneriatul strategic cu România

 |  09:34
Dragnea: Statele Unite vor dezvolta parteneriatul strategic cu România

Aflat în SUA, la invitația în nume personal a unuia din cei 20 de vicepreședinți ai Comitetului de Inaugurare a noii președinții americane, Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților, s-a întâlnit, protocolar, cu câțiva oficiali de rang 2.

Dragnea: Statele Unite vor dezvolta parteneriatul strategic cu România
zoom

Conform unor postări recente pe contul său de Facebook, Dragnea a avut „o discuție informală foarte bună” cu Michael Flynn, consilier pentru securitate națională în noua administrație Trump. „L-am asigurat că actualul guvern de la București va respecta angajamentul României de a aloca 2% din PIB pentru apărare, iar dânsul mi-a confirmat interesul special al SUA față de România și dorința noii administrații americane de a dezvolta parteneriatul cu țara noastră”, susține președintele Camerei Deputaților.

Dragnea: Statele Unite vor dezvolta parteneriatul strategic cu România
zoom

O altă întâlnire a fost „cu un bun prieten al României din Statele Unite: președintele Comisiei pentru afaceri externe din Camera Reprezentanților, domnul Ed Royce”. Ci acesta „A fost o discuție agreabilă despre relațiile româno-americane. Domnul Royce a subliniat seriozitatea României confirmată de-a lungul timpului în mai multe momente dificile”. „I-am transmis la rândul meu atașamentul României față de parteneriatul strategic cu SUA, precum și angajamentul guvernului de la București de a dezvolta relațiile politice și economice dintre cele două țări. L-am asigurat totodată pe domnul Royce că #România va fi în continuare un pilon de încredere al relațiilor transatlantice”, spune Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-19

TAGURI: dragnea sua, michael flynn, ed royce, parteneriat strategic sua romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GEORGETA
19 Ian 2017

Brovo !A m trait s-o vad si pe asta .Un condamnat penal vorbeste in numele Romaniei ,pe bani nostri ,netrimis de nimeni,ci de orgoliul lui de a fi bag at in seama de mai marii lumi.(esalonul 2) Brav o si voua ce ati votat ac easta sleatha care se dov edeste a fi un cancer cel putin la fel de mare ca si comunismul ! Bravo si celor ce nu au iesit la vot,facilitind acesto ra sa conduca cum vor,nu in favoarea tarii si oam enilor de rind ci a celor ce au furat si vindut t ara timp de 26 de ani.
BOMBONIKA DELI-MORMAN
19 Ian 2017

TIGANUL SI-A FACUT POZE CU TURNUL EIFFEL..........CU ELVIS..................CU MARIA TEREZA.....................................SI TOT LA PUSCARIE AJUNGE........................HA HA HAAAA.........
CROCODILUL FLAMAND
19 Ian 2017

CE DRACU SA FACA AMERICANII CU UN ESCROC INFRACTOR CONDAMNAT SI IN DRUM SPRE PUSCARIE?.................SA-I UREZE LA MULTI ANI CU EXECUTARE.............LE-A SPUS TELE-MARLANUL CA PSD A ALIMENTAT MAFIA PKK A TERORISMULUI INTERNATIONAL CU ARME SI ANHIDRIDA ACETICA DE LAA SINTOFARM PENTRU FABRICA DE HEROINA.....................SI-AU FACUT TERORISTII FABRICA DE HEROINA IN TURCIA CU GENERALUL ZAHARIA-HEROINA OMUL LUI NASTASE................SI ASEMENEA SPURCACIUNI SE DAU REPREZENTANTI ROMANIEI........DE CE NU MERGE LA MEDELIN LA PABLO ESCOBAR...............SAU LA CHAPO GUZMAN...................SA MAI ADUCA NISTRE RACHETE STINGER IN LIBIA........SA ASASINEZE AMBASADORUL AMERICAN LA BENGHAZI.......PAI VOI CREDETI CA TRUMP E PROST MAI JIGODIILE DRACULUI..............O SA FACETI PUSCARIE CA BERILA.............SUTE DE ANI...............SPURCATILOR
Z
19 Ian 2017

Georgetoooo!.....revino-ti,draga!!!.....daca DRAGNEA este condamnat penal cum "visezi"tu !......pentru ca a cerut ca cetatenii sa iasa la Referendum sa voteze cum LE dicteaza inima pentru sau nu "alungarea ciumei portocalii reprezentata de BASESCU "atunci JOHANNIS cum se poate numi ca se lupta cu statul pe care-l conduce ,fiind DOVEDIT ca a "furat o casa cu acte false"?????.......uite ca americanii ,mai tine cont si de votul romanilor ,nu ca la Referendum ,unde vad acum ,ca s-au pacalit ,aparandu-l pe BASESCU!!!......asa ca ,mai uitat-te si vezi ca salariile si pensiile ,numai pe timpul PSD-ului s-au marit,pentru toti romanii !....cu toate ca EU nu am votat cu nimeni,dar de acum in colo stiu cu cine voi vota,m-am convins!!.....un pensionar fost liberal ,dar de cand NE-A "invadat "ciuma portocalie" sa NU mai aud de PNL,vandut mocca PPE-ului!....
D NA GEORGETA!
19 Ian 2017

pentru cele scrise de dumneata la adresa presedintelui camerei deputatilor ar trebui sa iei cam2 ani dar nu cu suspendare Ce te face sa crezi ca tu esti nimerita sa critici un om despre care zici ca este penal din moment ce toata tara stie ca el a fost condamnat politic cu o facatura de dosar facut la cererea unui mafiot psihopat fost presedinte fals care a inchis o si pe d na ritzi cea care a finantat campania electorala a fiicei sale O FEMEIE PROASTA [CA SI TINE] CARE credea ca tot ce zboara se mananca APROPO dl dragnea a spus a comunicat ca drumul este platit de psd Esti rea ca toti cei ce credeti ca sunteti liberali dar de fapt sunteti o gasca de fascisti care am auzit ca va drogati iar cei ca tine (mai batrani )isi beau pisatul Sa auzim de bine!
BAI NENE
19 Ian 2017

Doamne fereste ma de nebuni si rai si prosti !Rapanul asta de dreapta Pnl pmp usr partide cu oameni care de care mai anormali vor ei sa conduca tara dar nu se pricep ba nene Aduc jigodii straine IOHANIS KEOVESI ETC PENTRU CA EI SUNT redusi cu capul si nu se pricep Acum s au bagat sub mantaua cu zvastica a lui soros Bai ! in ce tara traim ?!
ANALIST
19 Ian 2017

Ba natingilor , voi nu stiti ca Tara Licuriciului este facuta cu Bagabonti , excroci si puscariasi din vechia Europa ???? Uite ce mutra de Joker are .
CAPATOS DINU
20 Ian 2017

pe banii tai !Sa mori tu ? Afost trimis pe banii lor tante nebuna!
Random imageUltimele stiri

loading...