2019-01-18 22:47


Dragnea, ultimele DETALII despre REFERENDUM

 |  19:05
Dragnea, ultimele DETALII despre REFERENDUM

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, şi-a exprimat speranţa ca în această primăvară referendumul pentru modificarea Constituţiei să fie organizat.

"Referendumul de modificare Constituţiei este un subiect pe care îl susţinem cu toată tăria. Şi sper ca în această primăvară acest referendum să se organizeze", a declarat marţi Dragnea la Parlament, conform Agerpres. Întrebat dacă referendumul va fi organizat spre finele lunii mai, aşa cum a afirmat recent vicepremierul Paul Stănescu, Dragnea a spus: "Nu ştiu. E doar părerea dumnealui deocamdată, dar o să analizăm şi o să ţinem cont foarte mult de ce a spus domnul Stănescu".El a reafirmat că poziţia sa şi a PSD nu se schimbă. "Poziţia mea, şi cred că şi cea partidului, este cea de anul trecut, este neschimbată - susţin această modificare a Constituţiei şi anume că familia, căsătoria între un bărbat şi o femeie este pentru a întemeia familia", a arătat liderul social-democraţilor. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-10

TAGURI: dragnea, detalii, referendum, constitutie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
10 Apr 2018

ACEST TICALOS , PUI DE MILITIAN BOLSEVUC CU 1,5 NEURONI, REPETENTUL NATIUNII, RETARD ORDINAR TREBUIE SCOS IMPREUNA CU EVREII PE CARE II PUPUA IN KUR ( CA TRADATOR DE TARA) CAT MAI URGENT DIN POLITICA TARIIIIIIIIIIIIIIII .......PRIN ORICE MIJLOACE ..........PASNICE................... ACELASI REGIM TREBUIE APLICAT SI LUI PROSTARICEANU NIMFOMANU, SI TUTUROR POLITRUCILOR IMPOSTORI SEMIDOCTI SI MAIOTI CARE AU CAPTURAT SI INGROPAT RO DUPA 1990.
ANONIM
10 Apr 2018

ALOOOO NEMERNICULE......CATEVA INTREBARI DESPRE PERSONAJUL FANTOMATIC DE KKT SOROS PE CARE TOT IL PUPATI VOI POLITICIENII TICALOSI IN KUR. E POSIBIL CA; LUI MIHAI VITEAZU SA-I FI TAIAT CAPUL, PE TUDOR VLADIMIRESCU SA-L FI ARUNCAT IN PUT, PE IOAN CUZA SA-L FI ALUNGAT DIN TARA, ETC , TOT INAINTASI DE-AI LUI SOROS??? RO ESTE TARA TRIBALA INCA..............
ANONIM
11 Apr 2018

http://www.romaniacurata.ro/cum-au-facut-praf-procurorii-diicot-marele-dosar-romgaz-cu-prejudiciu-de-peste-60-000-000-de-euro-cine-e-vinovat/ Alina Bica este bănuită că ar fi acceptat promisiunea lui Ioan Niculaie – făcută prin intermediul actualului şef al PSD, Liviu Dragnea – de a primi mită 3.500.000 de euro ca să tergiverseze dosarul Romgaz până la prescriere.
Random imageUltimele stiri

loading...