2017-01-24 07:03


Dragnea nu-l vede pe Oprescu prezidenţiabil

 |  19:27
Dragnea nu-l vede pe Oprescu prezidenţiabil

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a respinsideea ca Sorin Oprescu să fie candidatul sprijinit de USL la preşedinţie în2014. Întrebat, într-o emisiune la TVR 1, dacă se ia în considerare această variantă,el a răspuns că o astfel de candidatură este “exclusă”. “Din partea noastrăcandidatul este Crin Antonescu. Dacă lucrurile merg aşa cum ne arată nouăcercetările pe care le facem în fiecare judeţ, şi în care cred, şi vom faceGuvernul în 2012 şi Victor Ponta va fi prim-ministru, candidatul pe care-l susţineUSL în 2014 este Crin Antonescu", a explicat Dragnea. El a precizat că,potrivit înţelegerii, dacă PSD obţine funcţia de premier, candidatul laCotroceni va fi din partea PNL. “La această oră, cel mai bine plasat e CrinAntonescu. Dacă nu se întâmplă nimic, şi Doamne ajută să nu se întâmple nimic,Crin Antonescu va fi candidatul din partea USL la Cotroceni în 2014", aasigurat el. În schimb, “varianta cu Sorin Oprescu la Cotroceni nu e discutată cunimeni, nici măcar cu el", a conchis Liviu Dragnea, referindu-se laspeculaţiile apărute în presă despre o astfel de alternativă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-11-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
06 Iul 2011

2014 e cam departe!Nu se stie ce se poate intampla pana atunci!Multe,inclusiv ca Antonescu sa se apuce de munca!!!Pana una, alta, Sorin Oprescu va castiga Primaria Generala,in 2012!Cat despre castigarea alegerilor parlamentare de catre USL in 2012,nu sunt chiar asa de sigur!
ARES
06 Iul 2011

Nu cred ca Liviu Dragnea este in masura sa vorbeasca despre acest subiect!Dupa ce a fost alaturi de Geoana,in timpul "mandatului" de o noapte,ar fi bine sa nu-si dea cu parerea in privinta lui Sorin Oprescu!
Random image