2019-02-22 12:28


Dramă în UDMR. Un mare SENATOR a murit de CANCER la 63 de ani. Era singurul parlamentar aflat în funcţie din 1990

 |  13:23
Dramă în UDMR. Un mare SENATOR a murit de CANCER la 63 de ani. Era singurul parlamentar aflat în funcţie din 1990

Senatorul UDMR Verestoy Attila, în vârstă de 63 de ani, a murit marţi seară. Parlamentarul suferea de cancer şi şi-a găsit sfârşitul la o clinică din Viena.

Fostul preşedinte al formaţiunii, Marko Bela, a precizat că Verestoy Attila era bolnav de câteva luni şi urma un tratament la Viena. ”Ştiam că este bolnav, dar speram foarte mult să treacă de această încercare. Îl regret ca şi prieten şi pentru tot ce înseamnă pentru UDMR. A avut un rol extrem de important în ceea ce priveşte construcţia democratică din anii '90 din România, un adept al dialogului, al colaborării între români şi maghiari, între UDMR şi partidele româneşti. A făcut parte din generaţia care a construit instituţiile democratice”, a afirmat Marko Bela, într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

Verestoy Attila urma să împlinească 64 de ani în 3 martie. El era singurul parlamentar aflat în funcţie încă din anul 1990. El se afla la al 8-lea mandat de senator.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-24

TAGURI: verestoy attila, cancver, deces, viena, udmr
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Ian 2018

Sa fie degrevat bugetul de plata a 8 mandate de inmultit cu pensia/indemnizatia de parlametar...iese o suma totusi! Sau inventeaza o lege sa se transmita urmaslor ca sa fie avantajata Cuconeza Piuneza in carnea si banii romanilor, aceea impostoarea, regina de Fund-atie...aia haina la inima si pusa pe jecmanit 25 milioane euro anual numai pt ca socru-sau e bolsevicul nr 1, iliescu ion, al de cu nevasta n-avea prunci, dar are in diverse familii sub numele altor barbati, unul fiind si dr Duda?
MONGO
24 Ian 2018

Acest individ, Kerestoy, ar fi trebuit sa moara in puscarie pentru cate a facut si a furat, nu de cancer.
ANONIM
24 Ian 2018

@ ANONIM Ai dreptate ilescu a activat in PCR la IASI Duda seamana cu Olputa Vasilesc , amandoi sunt bastarzii lui ILESCU bunicuta mancale-ar la romanu ..ţa.
B.V
24 Ian 2018

Un personaj care o jumulit Romania.Urmeaza maestru Hrebenciuc.
UN ”MARE” SENATOR?!
24 Ian 2018

ZP! Ești/ai fost frate întru furăciuni cu scârba asta odioasă care a crăpat prea târziu de ”cancer”?! Cancer la ce, mă? La cap? La buzunare? Și unde s-a tratat? La Viena? Dar ce, AICI răgușea? Să-l perpelească toți dracii din Iad pe jigodia asta securistă!!! HUOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...