2019-03-22 16:36


După Olguţa Vasilescu, şi Mircea Draghici şi-a RETRAS candidatura pentru funcţia de MINISTRU al Transporturilor

 |  10:52
După Olguţa Vasilescu, şi Mircea Draghici şi-a RETRAS candidatura pentru funcţia de MINISTRU al Transporturilor

Deputatul PSD, Mircea Drăghici, a luat decizia de a-și retrage candidatura pentru funcția de ministru al Transporturilor. Asta după ce preşedintele Klaus Iohannis l-a respins de mai multe ori pentru această funcţie.

Anunţul lui Drăghici vine după ce, săptămâna trecută, din acelaşi motiv, şi Lia Olguţa Vasilescu a anunţat că îşi retrage candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării, scrie romaniatv.net.

"Am luat decizia de a-mi retrage candidatura pentru funcția de Ministru al Transporturilor. Cred cu tărie că lucrurile importante se fac nu doar cu viziune, muncă și perseverență, dar și cu sacrificii. Am fost dintotdeauna și voi rămâne un om de echipă și vreau să mulțumesc tuturor colegilor din CEx pentru încredere și susținere. Îmi doresc un Minister al Transporturilor performant, cu mari proiecte deblocate, cu un plan de investiții și cu o strategie coerentă și sustenabilă și pentru acest deziderat voi continua să îmi pun la dispoziția colegilor sprijinul și experiența, indiferent de poziția sau funcția în care mă aflu. Cred că e responsabilitatea întregii clase politice să nu uite că se află în slujba românilor și a țării, unde nicio miză personală nu își are locul.", a scris Mircea Drăghici pe contul său de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-16

TAGURI: mircea draghici, retragere, candidatura, minsitru transporturi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BANI FARA NUMAR
16 Feb 2019

PUNEA UN BANDIT , LA PUSCULITA TRANSPORTURI
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...