2018-12-17 14:17


UPDATE. După Victor Ponta, şi primarul Sectorului 4, Piedone a DEMISIONAT

 |  12:19
UPDATE. După Victor Ponta, şi primarul Sectorului 4, Piedone a DEMISIONAT

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anunțat, miercuri, că își depune demisia. Decizia edilului vine în urma tragediei de la clubul Colectiv şi după ce Liviu Dragnea a afirmat că adoptă „politica struţului” şi refuză să facă un pas înapoi.

UPDATE, ora 12.32 Cristian Popescu Piedone a precizat, într-un comunicat de presă, că este tată și îl doare sufletul când se gândește la cei care sunt nevoiți să își îngroape copiii în urma tragediei de la clubul Colectiv.

"În primul rând, aș vrea sa îmi exprim din nou regretul pentru tragedia din Clubul Colectiv. Sunt și eu tată și mă doare sufletul când mă gândesc la durerea celor care sunt nevoiți acum să – și îngroape copiii sau să tremure lângă patul de spital, sperând ca ei să se facă bine. Condoleanțe familiilor îndoliate și multă putere si sănătate celor care se luptă în aceste clipe pentru viață. De asemenea, vreau să îmi exprim părerea de rău pentru reacțiile din primele clipe de după tragedie. Îmi dau seama acum că nu era momentul cel mai potrivit să vorbesc despre acte. Mărturisesc însă că motivul pentru care am făcut-o nu a fost pentru ca să îmi salvez pielea, ci dorința de a clarifica lucrurile cât mai repede, de a informa publicul despre documentele firmei care deținea Clubul Colectiv, din punct de vedere al competențelor Primăriei Sectorului 4”, a precizat primarul Sectorului 4.

Piedone a afirmat că în urma reacţiilor din ultimele zile, îşi depune demisia.

După toate reacțiile din ultimele zile, după emoția și furia total justificate și exprimate în spațiul public în căutarea vinovaților, după miting-ul de ieri din Capitală îmi prezint astăzi demisia de Primar al Sectorului 4, în semn de respect față de victimele tragediei  și sper ca vidul legislativ și carențele administrative să tragă un semnal de alarmă, de la cel mai simplu funcționar, până la cel mai înalt for legislativ. Poate că atunci când mii de oameni ies în stradă să-ți ceară să pleci și alte mii cer același lucru pe rețelele de socializare, e bine uneori să asculți. Îmi asum această vină morală, cât despre cea legală, voi lăsa Justiția să își spună cuvântul”, a afirmat Cristian Popescu Piedone. 

....................

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a adoptat „politica struţului” în urma incendiului de la clubul Colectiv. Social-democratul s-a întrebat câţi lideri europeni trebuie să demisioneze pentru ca Piedone să-şi depună mandatul.

Şi premierul Victor Ponta a demisionat miercuri, el anunţând că actualul Guvern își va îndeplini atribuțiile până la formarea unui nou Cabinet.

"Până la momentul formării unui nou guvern, în urma discuțiilor între președinte și partidele parlamentare, ne îndeplinim atribuțiile de fiecare zi și imediat ce noul guvern va fi instalat, putem să predăm o situație economică și socială mult mai bună decât cea pe care am preluat-o. Procedurile politice urmează în cursul zilei", a precizat premierul demisionar Victor Ponta, la Palatul Victoria.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-04
Citeste si:
Presa internaţională relatează despre DEMISIA lui Victor Ponta
Cătălin Predoiu, despre demisia lui Ponta: Exclusiv victoria străzii
Deputat UDMR: Demisia lui Victor Ponta, cea mai bună decizie
Dragnea: Piedone a adoptat politica struţului. Câţi lideri europeni trebuie să demisioneze ca să-şi depună mandatul?
UPDATE. Premierul Victor Ponta DEMISIONEAZĂ de la conducerea Guvernului

TAGURI: primar, sector, 4, piedone, demisioneaza, victor ponta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PIEDONE = PLAVAN PENAL !!
04 Noi 2015

Bai plavane de sector, dupa ce ca este un semi-analfabet si un hot ordinar, ai crezut ca daca faci o statuie se rezolva ?? Asta e nivelul la care ai ramas, din pacate.... Mai scrie si tu ceva pe la mititica, derbedeule !! Vreo 10 ani, minim !!
CETATEAN
04 Noi 2015

Spagarul sectorului 4 . Rusine ! Asta nu a plecat din bun simt , i-a fost frica sa nu fie linsat . Problema lui in sectorul 4 erau vesnicele borduri , facute, rasfacute si asfaltul de kkat care se tot turna de vreo 4 ori pe an . Imbecil ordinar care venea la 11 la primarie si lua spaga si cu stanga si cu dreapta .
MARINELU
04 Noi 2015

Dupa razboi, multi CETATENI se arata.
Random imageUltimele stiri


loading...