2019-01-22 21:38


Duţă, ATAC suburban la adresa Ecaterinei Andronescu: "Hai sictir, cotoroanţo! CEA MAI ABJECTĂ FIINŢĂ din PSD"

 |  13:59
Duţă, ATAC suburban la adresa Ecaterinei Andronescu: "Hai sictir, cotoroanţo! CEA MAI ABJECTĂ FIINŢĂ din PSD"

Lucian Duță, fostul președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) din perioada guvernarii PDL, a postat un mesaj uluitor, folosind un limbaj impardonabil la adresa Ecaterinei Andronescu.

"CEA MAI ABJECTA FIINȚA DIN PSD! Vrajitoarea asta, care a câștigat mandate de parlamentar cu marca “garantat Vanghelie”,nesimțita asta care a distrus învățământul din România ori de câte ori a putut,”penala” asta inculpata de doua ori de DNA pt luate de mita si apoi lăsată in pace cu condiția sa fie trompeta Securității, jegoasa asta care si-a luat mandatul in 2016 tarandu-se ca o răma la picioarele lui Dragnea ,are astăzi tupeul sa ceara demisia conducerii PSD!HAI SICTIR COTOROANTO!”(sic!), a scris pe Facebook, fără perdea, Lucian Duță, la adresa Ecaterinei Andronescu.

Revolta fostului șef al CNAS s-a născut în urma scrisorii deschise a senatoarei PSD, în care ea cerea demisia lui Dragnea cât și a Vioricăi Dăncilă.

Citeşte şi: Ecaterina Andronescu cere "urgent" demisia Guvernului Dăncilă şi a lui Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu a publicat o scrisoare deschisă în care cere demisia Guvernului Dăncilă a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD. Ea afirmă că aceste schimbări trebuie făcute urgent, pentru ca partidul să nu piardă guvernarea.

SCRISOARE DESCHISĂS.O.S. PSD

Urgența și dramatismul acestor zile fierbinți de august, când ne aflăm deja în al 12-lea ceas, când încă mai putem face ceva pentru a ne salva ca țară și ca partid de la un dezastru major, spre care ne îndreptăm vertiginos, ca membru loial al PSD, ca profesor și ca cetățean al României, fac un apel cât se poate de responsabil la toți colegii factori de decizie în acest moment ai PSD, la toți cei care odată au ocupat asemenea poziții în PSD și la Președintele actual al PSD domnul Liviu Dragnea „să nu dăm foc” țării și PSD-ului.

Ceea ce se întâmplă în acest moment în PSD și în țară nu este în regulă, s-a mers și s-a ajuns totuși prea departe, iar noi, cei din PSD, ca partid de guvernare, ne place sau nu, va trebui la un moment dat să decontăm absolut toate facturile acestei situații critice.

Nu ne putem ascunde tot timpul de responsabilitate și să dăm vina pe alții.

Noi am fost votați să guvernăm, nu să ne plângem și să dăm vina pe alții, avem obligația față de țară și față de toți membrii PSD să fim un partid responsabil și să nu îi dezamăgim.

Dragi colegi din PSD, vă rog să fim obiectivi și realiști. Nu întâmplător am ajuns în această situație. De când există partidul acesta, noi am avut cele mai profesioniste guverne, iar în componența lor au făcut parte cei mai buni experți și profesioniști din țară.

Partidul a avut și are resurse umane de foarte mare calitate și specialiști adevărați, dar din nefericire componența actualului guvern nu este expresia PSD-ului și nu reprezintă nivelul și capacitatea profesioniștilor din partidul nostru.

Se poate compara acest guvern cu guvernele anterioare ale PSD-ului? Se poate compara acest guvern cu guvernele Văcăroiu, Năstase sau Ponta? Nu, în niciun caz. Acest guvern nu mă reprezintă nici pe mine, nici pe dumneavoastră, dragi colegi, nici PSD-ul, nici România. Acest guvern este expresia unei singure persoane, ceea ce nu este în regulă.

În acest moment dăm motive și ocazii gratuite opoziției și adversarilor noștri politici să ne atace și, ce este și mai dureros, dăm motive solide poporului să se alieze cu adversarii noștri politici și să se ridice împotriva noastră.

Este momentul să ne trezim și să luăm în serios responsabilitatea majoră pe care ne-a încredințat-o poporul: SĂ GUVERNĂM ȚARA. Dar, pentru a atinge acest obiectiv, noi cei din PSD trebuie să facem urgent două lucruri:

1. Să venim în cel mai scurt timp cu un Prim-ministru și un guvern PSD de super profesioniști și să guvernăm țara, iar partidul are suficienți specialiști pentru un asemenea guvern.

2. Pentru binele României și pentru binele PSD-ului, președintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate și maturitate și să facă un act de mare curaj și demnitate politică și să se retragă din fruntea partidului. Motivele sunt suficiente, le știm cu toții și nu le voi expune acum.

Dacă lucrurile acestea nu se vor întâmpla acum, urgent, vom pierde guvernarea, iar noi ca partid vom ajunge la dezastru, iar în locul unui guvern PSD de profesioniști, pe care am putea să îl avem, ne vom trezi iar cu un guvern de amatori, cum am mai avut, iar țara, în an de Centenar, se va duce și ea înspre prăpastie, spre disperarea noastră și bucuria multora care nu ne vor puternici, uniți și consolidați în slujba României.

Dragi colegi PSD-iști de bună credință, bine intenționați, responsabili și iubitori de țară și de neam, ACUM este momentul testului nostru de maturitate!

Avem obligația și datoria să lăsăm copiilor și copiilor copiilor noștri o țară frumoasă, prosperă, sigură, democratică și puternică.

Dumnezeu să binecuvânteze România!

Cu toată prețuirea,

Ecaterina Andronescu


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-15

TAGURI: LUCIAN DUTA, ECATERIAN ANDRONESCU
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
15 Aug 2018

Bai JIGODIE....de cand stii tu ce este in psd.,....tîmpiți creatură poti fi.. MUIE CHELIOSULE.
BRAVOOO!!!
15 Aug 2018

A caracterizat-o BINE pe cotoroanța, vrăjitoarea de Andronescu! O CURVĂ TÂMPITĂ, O CUTRĂ JEGOASĂ ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUT DE ANI 90! Să-și aducă aminte cum a fost inițiatoarea porcăriilor din învățământ, mai ale cel superior, universitar...ce-a făcut ea la A.S....cum au născut jigodiile, dubla, tripla măsură: profesori (ca și medicii de altfel, după ei...) cu cur-n două luntre, cel puțin = și LA STAT, și LA PRIVAT! Iar proștii de studenți, liber în alte zile ale săptămânii, cu obligativitatea venirii lor la cursurile cutrelor ăstora de profesori sâmbătă și duminica, ca să fie plătiți ”săracii” de ei, DUBLU! Ce-ai făcut VRĂJITOARE ÎMPUȚITĂ CU CEI MAI MICI ÎN FUNCȚII...TE-AI KK-T PE EI, SCÂRBĂ! Nici Ministerul Muncii n-a avut ce face, datorită legilor fabricate SPECIAL pentru voi! Arză-v-ar focul iadului încă de pe-acum...AICI, dar ȘI DINCOLO! Voi sunteți cutrele-curve care au coborât până la nivelele cele mai de jos FURTUL, ȘPAGA, PARANDĂRĂTUL! AȚI MODIFICAT PE CREIER, PRIN COMPORTAMENT MIMETIC CA AL VOSTRU, SOCIETATEA ÎNTREAGĂ, CU MICI EXCEPȚII!
@ ANONIM
15 Aug 2018

MAI PRIMITIVULE DA-I MUIE LU' MA-TA ANIMALULE MUIST
ANONIM
15 Aug 2018

Mafia psdista sa mananca din interior. Gunoaiele se cearta pe ciolan. Si liviu pop si androneasca sunt din acelasi aluat bolsevic si lichelism politic. Ambii pupatori de kur al sefului de partid indiferent care a fost. Niste termite care isi cauta un ajutor pentru viitor .Ce bine se simt pzdeii cand isi dau muie unul. la altul si impreuna VOTANTILOR LOR.
PSD
15 Aug 2018

S-a pus premiu pe capul criminalului dragnea liviu.asta v-a sfarsi ca un caine.si slugile lui vor avea surprize.nu vor mai putea iesi pe strada.
Random imageUltimele stiri

Braconier ucis de un porc MISTREŢ Acum 6 ore | (3)
Eveniment

loading...