2019-05-25 08:56


E OFICIAL! Marin ANTON, demis de la conducerea PNL Giurgiu

 |  15:25
E OFICIAL! Marin ANTON, demis de la conducerea PNL Giurgiu

Biroul Politic Naţional al liberalilor a decis, luni, demiterea lui Marin Anton de la conducerea PNL Giurgiu. Decizia a fost luată cu 59 de voturi favorabile şi 11 împotrivă, potrivit unor surse liberale, citate de Agerpres.

Săptămâna trecută, Biroul Executiv al Partidului Naţional Liberal a propus, la iniţiativa preşedintelui formaţiunii, Ludovic Orban, demiterea liderului PNL Giurgiu Marin Anton, pentru „încălcarea gravă a deciziilor politice ale partidului şi ale poziţiilor politice ale formaţiunii referitor la principalele teme aflate în dezbatere". Zilele trecute, întrebat ce părere are despre legile Justiţiei, Marin Anton a răspuns: „Eu sunt subiectiv. Nu am cum să nu fiu subiectiv. Am o problemă acasă. Dacă apare amnistia, am o problemă acasă cu copiii, pentru că au zis că cel puţin o dată vor vota PSD. Dacă dau chestia asta şi ei mă văd pe mine liniştit, ei vor vota PSD indiferent de situaţie. Asta e şi cu nevasta mea". Pe 8 ianuarie 2018, Marin Anton, la data faptelor secretar de stat şi vicepreşedinte al Consiliului Tehnico-Economic din Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru luare de mită.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-28

TAGURI: marin anton, pnl, giurgiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
29 Ian 2019

EL E UNUL DINTRE BURGHEZII COMUNISTI , care a contribuit substantial la JECMANIREA TARII SI A "POPULATIEI" ......v-a ajunge in Madacascar si el......
Random imageUltimele stiri


STARBAG