2019-04-26 15:02


E OFICIAL: Traian Băsescu CANDIDEAZĂ la viitoarele alegeri!

 |  20:27
E OFICIAL: Traian Băsescu CANDIDEAZĂ la viitoarele alegeri!

Preşedintele Traian Băsescu deschide lista candidaţilor Partidului Mişcarea Populară la alegerile pentru Parlamentul European, se arată într-un comunicat al formațiunii.

Potrivit sursei citate, Colegiul Naţional al PMP a votat lista celor 43 de candidaţi pentru Parlamentul European. Toţi cei care se află pe această listă sunt exclusiv membri ai PMP şi ocupă funcţii la nivel de partid.

Primele 10 locuri sunt ocupate de:

Traian Băsescu – senator, preşedinte de onoare al PMPEugen Tomac – profesor, deputat, preşedinte PMPIoana Constantin – consultant management şi comunicare, doctorand, secretar general adjunct al PMPMarius Paşcan – lector universitar, deputat, preşedinte executiv al PMPSimona Vlădica – lector universitar, doctor în psihologie, preşedinte PMP CălăraşiRobert Turcescu – deputat PMPTeodora Desagă –consilier parlamentar, consilier local oraş BragadiruPetru Movilă – deputat, vicepreşedinte PMPCătălina Bozianu – deputat, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PMPCătălin Bulf – antreprenor, consilier judeţean, preşedinte PMP Argeş şi vicepreşedinte PMP la nivel naţional


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-26

TAGURI: pmp, lista, alegeri europarlamentare, traian basescu, robert turcescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BESTIA CHIOARĂ VREA
26 Mar 2019

SĂ AJUNGĂ MAI APROAPE DE BUTOANELE U.E., UNDE A FOST PUS STAROSTE PESTE RO.CU SARCINA PRECISĂ DE A LUA DRACU SAU, MAI BINE ZIS SĂ SE DUCĂ PE APA SÂMBETEI! Acum, vrea o încununare a politicii sale mârșave, un loc călduț și un purcoi de bani! Și eu care credeam că PROSTUL SATULUI CARE DĂ SCULAREA MAFIOȚILOR PORTOCALII CUCURIGÂND SPRE A-I TREZI, PRECUM MAȘINILE BUCUREȘTENILOR ODINIOARĂ! PORCUL ĂLA DE COCOȘ DIN SPATELE LUI, UMFLAT CU POMPA ȘI CU MÂINILE ȚINUTE NEFIRESC, CA ȘI CUM AR FI PUS PE UMERAȘ STĂ, DE PARCĂ ÎȘI ADUCE AMINTE DE VREMURILE FRUMOASE CÂND STĂTEA CU UDREA, CU PONTA LA MASĂ, CU NIRO ȘI ALȚI MAFIOȚI....
ANONIM
27 Mar 2019

Dihania chioara nu vrea sa lase in pace Romania Nu i ajunge cat rau a facut aceasta basoalda chioara si pisata ,cu un ochi la faina si cu celalalt la slaninaSiktir ca provocirevolta si indignare bai animala psihopata !SIKTIR CU TOT NEMUL TAU DE LICHELE SI TRADATORI Siktir ,siktir siktir!
Random imageUltimele stiri


STARBAG