2016-12-08 04:14

POLITICA


E oficial: au renunţat la suspendare

 |  19:26
E oficial: au renunţat la suspendare

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat luni că Opoziţia a elaborat un „calendar” privind paşii prin care va fi pus în practică demersul de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, adăugând însă că acesta nu are nici o şansă de a trece de Parlament în formula actuală.

„Suspendarea preşedintelui, din punctul nostru de vedere, va fi o acţiune în paralel de strângere de semnături, dar, aşa cum ştiţi foarte bine, în momentul actual nu trece de Parlament. Va trece când vom avea o majoritate. Nu înseamnă că vom amâna demersul, ci vom merge acolo unde nu există control politic asupra parlamentarilor PDL, UDMR şi ce sunt ei, ci vom mergem către oameni”, a declarat, ieri, Victor Ponta. Preşedintele PSD a explicat că tema suspendării preşedintelui Traian Băsescu se va concretiza în acţiunea politică a USL în anul 2012 într-o campanie naţională de strângere de semnături din partea populaţiei, în paralel cu alegerile preliminare de validare a candidaţilor USL.

Pe 12 decembrie, liderul PNL, Crin Antonescu, anunţa că documentul politic prin care USL motivează suspendarea lui Traian Băsescu este gata, dar, deoarece agenda publică e marcată de alte subiecte, acesta a fi prezentat publicului în altă săptămână. Ulterior, USL nu a mai adus în dezbatere publică acest subiect

Ieri, preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a afirmat că demersul liderilor Opoziţiei pentru suspendarea preşedintelui României nu are şanse să fie dus până la capăt. „Acelaşi demers, cu şanse zero de reuşită”, a declarat Emil Boc, întrebat ce părere are despre acţiunea Opoziţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-18

TAGURI: suspendarea presedintelui, alegeri 2012, semnaturi suspendare, candidat USLComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

OBSERVATOR
10 Ian 2012

Nu v-ar fi rusine sa va fie... mai Ponto, ce vrei tu, nu mai ai rabdare pana la alegerile viitoare, ca doar vointa poporului a fost sa-l aleaga pe Base de doua ori... Acum asteapta, si candideaza si tu data viitoare si daca poporul te vrea, ai sa fi si tu ales presedinte, tot de doua ori... Pana atunci nu mai face kk in sus, ca-ti cade tot tie in capu' ala sec
MOROMETE
10 Ian 2012

USL, trebuie să nu scadă la capitolul încredere sub 51%. Fiind un an electoral, monitorizarea actiunilor si activitatilor PDL si ale guvernului este absolut necesara. TB a iesit la atac, cu siguranta ceva " in front" nu i-a convenit. Renuntarea, tocmai acum, la al ataca prin toate mijloacele, desigur pasnice, iar da prilejul sa jubileze pe la televiziunile aservite. Atentie mare la oportunistii care vor sari dintr-o barca-n alta. Aparitia la Tv a celor ce reprezinta USL, este imperios necesara la si, reamintit populatiei despre toate matrapazlacurile, trecute si prezente, la care s-au dedat PDL+UDMR+UNPR. Liderii USL, alaturi de personalitati consacrate din toate domeniile, trebuie sa fie mai mereu prezenti la ore de maxima audienta pe ecrane si sa prezinte programul si prioritatile dupa ce portocalii vor pierde alegerile. Altfel, totul este in zadar.
MOROMETE-2.
10 Ian 2012

Masinaria pedelista, diabolic indrumata si pregatita, s-a pus deja-n miscare pentru campania electorala din 2012. Invocand tot felul de prioritati, care mai de care mai aberante, chipurile numai pentru binele poporului, portocalii si stransura din jurul lor, coc tot felul de planuri si strategii una mai antidemocrata decat alta. Amenintarea primarilor, functionarilor si personalitatilor de alta culoare politica decat a lor, constituie pentru ei prioritatea nr.1. Constrangerea si amenintarea cu dosare fabricate la comanda, a devenit pentru ei o activitate obisnuita. Ungerea cu functii la stat, gras remunerate este moneda lor forte. E, tocmai acest tip de actiuni, actuala opozitie nu trebuie sa le scape din vedere.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Contradicțiile Coaliției pentru Familie Succesul inițiativei Coaliției pentru Familie (CpF) de strângere a semnăturilor pentru... 22 Noi 2016 | (0)
Reacția lui Lucian Bute după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj Pugilistul Lucian Bute a primit una dintre cele mai bune vesti dupa jumatate de an. Comisiile... 27 Noi 2016 | (0)