2017-01-19 00:35

POLITICA


E oficial: au renunţat la suspendare

 |  19:26
E oficial: au renunţat la suspendare

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat luni că Opoziţia a elaborat un „calendar” privind paşii prin care va fi pus în practică demersul de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, adăugând însă că acesta nu are nici o şansă de a trece de Parlament în formula actuală.

„Suspendarea preşedintelui, din punctul nostru de vedere, va fi o acţiune în paralel de strângere de semnături, dar, aşa cum ştiţi foarte bine, în momentul actual nu trece de Parlament. Va trece când vom avea o majoritate. Nu înseamnă că vom amâna demersul, ci vom merge acolo unde nu există control politic asupra parlamentarilor PDL, UDMR şi ce sunt ei, ci vom mergem către oameni”, a declarat, ieri, Victor Ponta. Preşedintele PSD a explicat că tema suspendării preşedintelui Traian Băsescu se va concretiza în acţiunea politică a USL în anul 2012 într-o campanie naţională de strângere de semnături din partea populaţiei, în paralel cu alegerile preliminare de validare a candidaţilor USL.

Pe 12 decembrie, liderul PNL, Crin Antonescu, anunţa că documentul politic prin care USL motivează suspendarea lui Traian Băsescu este gata, dar, deoarece agenda publică e marcată de alte subiecte, acesta a fi prezentat publicului în altă săptămână. Ulterior, USL nu a mai adus în dezbatere publică acest subiect

Ieri, preşedintele PDL, premierul Emil Boc, a afirmat că demersul liderilor Opoziţiei pentru suspendarea preşedintelui României nu are şanse să fie dus până la capăt. „Acelaşi demers, cu şanse zero de reuşită”, a declarat Emil Boc, întrebat ce părere are despre acţiunea Opoziţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-18

TAGURI: suspendarea presedintelui, alegeri 2012, semnaturi suspendare, candidat USLComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

OBSERVATOR
10 Ian 2012

Nu v-ar fi rusine sa va f ie... mai Ponto, ce vrei tu, nu mai ai rabdare pan a la alegerile viitoare, ca doar vointa poporului a fost sa-l aleaga pe Bas e de doua ori... Acum ast eapta, si candideaza si t u data viitoare si daca p oporul te vrea, ai sa fi si tu ales presedinte, t ot de doua ori... Pana at unci nu mai face kk in su s, ca-ti cade tot tie in capu' ala sec
MOROMETE
10 Ian 2012

USL, trebuie să nu scad la capitolul încredere sub 51%. Fiind un an ele ctoral, monitorizarea act iunilor si activitatilor PDL si ale guvernului est e absolut necesara. TB a iesit la atac, cu siguran ta ceva " in front" nu i- a convenit. Renuntarea, t ocmai acum, la al ataca p rin toate mijloacele, des igur pasnice, iar da pri lejul sa jubileze pe la t eleviziunile aservite. At entie mare la oportunisti i care vor sari dintr-o b arca-n alta. Aparitia la Tv a celor ce reprezinta USL, este imperios necesa ra la si, reamintit popul atiei despre toate matrap azlacurile, trecute si pr ezente, la care s-au deda t PDL+UDMR+UNPR. Liderii USL, alaturi de personali tati consacrate din toate domeniile, trebuie sa fi e mai mereu prezenti la o re de maxima audienta pe ecrane si sa prezinte pro gramul si prioritatile du pa ce portocalii vor pier de alegerile. Altfel, tot ul este in zadar.
MOROMETE-2.
10 Ian 2012

Masinaria pedelista, diab olic indrumata si pregati ta, s-a pus deja-n miscar e pentru campania elector ala din 2012. Invocand to t felul de prioritati, ca re mai de care mai aberan te, chipurile numai pentr u binele poporului, porto calii si stransura din ju rul lor, coc tot felul de planuri si strategii una mai antidemocrata decat alta. Amenintarea primari lor, functionarilor si pe rsonalitatilor de alta cu loare politica decat a lo r, constituie pentru ei p rioritatea nr.1. Constran gerea si amenintarea cu d osare fabricate la comand a, a devenit pentru ei o activitate obisnuita. Ung erea cu functii la stat, gras remunerate este mone da lor forte. E, tocmai a cest tip de actiuni, actu ala opozitie nu trebuie s a le scape din vedere.

Adauga un comentariu

Random image