2019-02-18 12:31


Ecaterina Andronescu, propusă la Ministerul Educaţiei; George Ciamba îl va înlocui pe Victor Negrescu

 |  13:11
Ecaterina Andronescu, propusă la Ministerul Educaţiei; George Ciamba îl va înlocui pe Victor Negrescu

Ecaterina Andronescu este propusă la Ministerul Educaţiei, iar George Ciamba îl va înlocui pe Victor Negrescu ca ministru delegat al Afacerilor Europene, conform deciziei luate marţi de conducerea PSD. Conform Gabrielei Firea, pentru Andronescu a fost unanimitate în şedinţa conducerii PSD, iar în cazul lui Ciamba au fost două abţineri.

Andronescu, care a mai deţinut acest post, ar urma să preia portofoliul având în vedere că interimatul Rovanei Plumb în acest post expiră vineri. Înaintea şedinţei conducerii PSD, Ecaterina Andronescu a avut o discuţie cu Liviu Dragnea şi cu premierul Viorica Dăncilă.

Ecaterina Andronescu a avut, în ultima vreme, poziţii critice la adresa liderului PSD Liviu Dragnea, căruia i-a cerut să se retragă de la conducerea partidului.

George Ciamba, în prezent secretar de stat în MAE, va prelua postul rămas vacant în urma demisiei lui Victor Negrescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-13

TAGURI: ecaterina andronescu, ministerul educatiei,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FARA CARACTER
13 Noi 2018

Androneasca a demonstrat ince odata ca pesedistii sunt din acelasi aluat: hoti , borfasi si fara caracter. S-a vandut lui IUDraknea pentru doi arginti. Ce vor spune acum gunoaiele care o apostrofau când l-a criticat pe BORFASUL NATIEI ROMANE puscariasul jegos draKnea ?
REJECT!
13 Noi 2018

Toată clasa politică! Sunt EXPIRAȚI!
TRADATORI DE TARA
13 Noi 2018

COTOROANTA CARE A DISTRUS INVATAMINTUL SI SCOLILE PROFESIONALE . O TRADATOARE CARE IL PUPA IN CUR PE HITLER DE TELEORMAN. NOUL CEAUSESCU HOT SI BANDIT FURACIOS . SA VEDEM UNDE MERGE L A ANIVERSARE DE 1 DECEMBRIE ?
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...