2019-04-24 15:46


Ecaterina Andronescu, REPLICĂ acidă pentru Firea: ”PSD decontează administrarea Capitalei”

 |  16:01
Ecaterina Andronescu, REPLICĂ acidă pentru Firea: ”PSD decontează administrarea Capitalei”

În conflictul dintre Gabriela Firea şi Liviu Dragnea intervine Ecaterina Andronescu. Senatoarea PSD i-a atras atenţia edilului Capitalei că partidul este cel care decontează modul în care este administrat Bucureştiul şi că este de datoria ei să discute proiectele Primăriei Muncipiului Bucureşti cu alti colegi din partid.

Ecaterina Andronescu la Digi24: ”Nu am niciun fel de argument ca să spun că așa i se întâmplă doamnei Firea, dar toate aceste lucruri trebuie discutate în partid. Și proiectele pe care PMB le face, pentru că până la urmă partidul este cel care decontează cum se administrează Capitala.

Când eram președintele organizației de București îi invitam pe consilierii municipali și discutam proiectele înainte de a ajunge lae vot în primărie și mi se pare că lucru acesta era potrivit să-l fac.

Ca responsabili în acest partid îi invit la dialog, pentru că niciodată, niciodată, subliniez acest lucru, nu a fost o asemenea situație în PSD”.

Gabriela Firea îl acuză din nou pe preşedintele PSD de sabotaj. Mai exact, spune edilul, sunt întorşi împotriva ei consilierii social-democraţi care nu îi mai votează proiectele.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-21

TAGURI: firea, dragnea, ecaterina andronescu, primaria capitalei, scandal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SERIOS?!
20 Oct 2018

Cine vorbea! O VRĂJITOARE CARE-A DESCĂLECAT DE PE MĂTURĂ, CA SĂ CIUFULEASCĂ O BLONDĂ! În ce fel ”decontează” PSD-ul? De 30 de ani tot abuzează România, deposedând-o de locuitori, pământuri, bogății...aducând-o deja pe buza prăpastiei prăbușirii definitive și irevocabile, nu înainte de a fi fost aruncată de toți pereții PSD-ști, PeNaL-ști, cu o coardă UDMR-stă - mereu prezentă în mafia politică, ce nu avea voie să existe în politica românească...plus toți traseiștii care-au migrat ca năucii, mameluci-cameleonici...prostituându-se ba la un partid, ba în altul, uneori ”dușman” până mai ieri, dizolvat și re-denumit dar NE-ALES vreodat de români, unii dintre ei băgându-și picioarele devenind INDEPENDENȚI ! Deci, CARE dintre traseiștii vechi sau noi sunt/vor fi trași la răspundere? În ce fel, din punctul nostru de vedere? Că pușcărie nu fac, sunt unși cu mir ca să nu se-atingă nici satana de ei și faceți zid împrejurul lor! P.S. Adu-ți aminte vrăjitoare neagră la păr, pe la poale dar și-n cerul gurii, ce-ai făcut cu legile, imediat după 90 și ce-ai făcut/făceai pe la A.S.E. târâtură politică tupeistă!
TRADARE.
20 Oct 2018

Baba asta de androneasca era impotriva puscariasului draKnea , dar dupa ce a cumparat-o cu un viitor post de ministru , a trecut iar in tabara puscariasilor valcov si draknea.
AI BELITO BELINI
20 Oct 2018

Sa vedem firmele capusa , ce fac > Dar si babornita Abramburica - Zapacita invatamintului ?
LUNETA
21 Oct 2018

"serios?, tradare si ai … belini" sunteti niste"comentatori" complet idioti si terfelisti de tot ra.ha.tul, cretinilor !
@LUNETA
21 Oct 2018

Cretini sunt ma-ta , tac-tu si tot neamul tau de ciume rosii bolsevice si analfabete. Psd este organizatie mafiota condusa de un gunoi uman cu titlul de PUSCARIAS.
CE INSEAMNA PSD
21 Oct 2018

PRoastele si SLugile lui Dragnea
Random imageUltimele stiri


STARBAG