2018-12-11 18:35


Elena Udrea a fost ameninţată cu moartea după gratii. Un bărbat a primit comandă să o înţepe cu un ac infectat cu HIV

 |  12:34
Elena Udrea a fost ameninţată cu moartea după gratii. Un bărbat a primit comandă să o înţepe cu un ac infectat cu HIV

Elena Udrea a fost ameninţată cu moartea după gratii. Fostul ministru a primit o scrisoare în care un deţinut care susţine că este încarcerat la Colibaşi îi spune că a primit comandă de la clanul Cămătarilor să o înţepe cu un ac infectat cu HIV.

Atacul ar fi urmat să aibă loc în momentul în care Elena Udrea era transferată la instanţă. Bărbatul a mai precizat că are 42 de ani şi este acuzat de răpire. Mai mult, acesta susţine că totul a fost comandat de Sile Cămătaru, care a fost dispus să dea 15.000 de euro pentru ca Elena Udrea să fie atacată, potrivit b1.ro.

Bărbatul a avertizat-o pe Elena Udrea că a primit comandă de la clanul Cămătarilor pentru a o înţepa pe aceasta cu un ac infectat cu HIV.

 ”Tu ai un duşman care te-a denunţat şi te-a băgat acolo şi e prieten bun cu Sile.Au discutat despre tine şi spunându-i că vrea să te distrugă şi că dacă are pe cineva care să-ţi facă rău. Sile a zis da spunându-i că îi oferă 15 mii să dea ordin să te înţepe cu un ac de sida ca să te distrugă”, i-a transmis deţinutul Elenei Udrea.

Acesta încearcă totuşi să o liniştească pe Elena Udrea şi spune că a refuzat să execute comanda primită de la Sile Cămătaru. Mai mult, bărbatul îi transmite fostului ministru că aşteaptă un răspuns la scrisoarea sa şi promite că îi sta la dispoziţie în orice fel de problemă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-02

TAGURI: elena, udrea, este, amenintata, moarte, dupa, gratii, barbat, primeste, comanda, inteapa, ac, infectat, hiv, clanul, camatarilor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MOARTE LENTA? JOS PATRULETERUL
02 Mai 2015

Iata ce mai aflam si ne ingrijoram! S-a renutat la injunghieri, la impuscari, la transat trupuri si aruncat in funduri de lac...acum, criminalii s-au umanizat : nu-ti mai curma viata sangeros, rapid si fara remuscari, ci apeleaza la banalul ac infectat cu HIV si ti-l infig cu dragalasenie, cerandu-si si scuze la final...iar tu, vicitma, urmeaza sa mori lent, dar sigur, oricat de sanatos ai fi fost inainte de impact! Pe langa arestul absolut nejustificat in care se afla Elena Udrea, a urmat transferul la Tragsor ( alta umilinta ! ), apoi amenintarea unor interlopi care sper ca va fi atent analizata, iar fosta ministru va fi lasata acasa pana la sedinta de judecata...cu viata unui om nu te joci, ca, Doamne fereste!, cine va fi raspunzator daca i se va intampla cu adevarat ceva? Poate ne da raspunsul Colduta Kurvesi, babatia Liviuta, sau judecatorul de drepturi si libertati?
PARADISUL CRACILOR
02 Mai 2015

Nu a dat bani din afaceri cu clanurile mafiote din care facea parte . Sau certat si paruit curvele intre ele . Acolo o protejaza mentorul si profesorul ei Gabriel Oprea . Totul este o minciuna si bascaliosul vrea sa se plimbe putin . Ea este clitorisul tuturor curvelor si sa se vorbeasca de ea . Dar cind fura curva cu bagabonti in brate si era protejata de securitate ? Cine a tinut dosarele atita timp , este complici ei ?
PT. ”PARADISUL CRACILOR”.
02 Mai 2015

PROSTĂLĂU MAI EȘTI, PLEZNI-V-AR FIEREA-N TINE ȘI-N SĂMÎNȚA TA, SCÎRNĂVIILOR!
MARINELU
02 Mai 2015

BAI POSTACILOR,VREAU BANII INAPOI,AM DAT ZECI DE MII DE EURO PE CURUL VOSTRU,TONOMATE IDIOATE SI AGRAMATE..SE SCUFUNDASEU VAPOARELE SI SE ARESTASEU CURVELE
BAZA SPORTIVA B T T STRAULES
02 Mai 2015

Cum dracu a ajuns scrisoarea la ea daca era arestata ? Sa il vezi pe fratele ei ADRIAN VALENTIN UDREA ce tigan sadea borit este .
ANALISTUL
03 Mai 2015

DRAGA ELENA, TI-AM MAI ZIS : DA-I FATA MEA PE GOARNA PE TOTI SI SE TERMINA URGIA. PE CINE APERI TU ? TREZESTE-TE FATA DRAGA SI SPUNE TOT !
SACALULI
03 Mai 2015

Prosti sa nu mai scrie de ea si sa ramina in puscarie pe viata . Sa nu poata toca bani din Dubay . Curind se va publica toate conturile din strainatate , sa vezi circ atunci .
Random imageUltimele stiri


loading...