2018-12-14 07:27


Elena Udrea: Corupţia, prostia, incompetenţa şi nepăsarea, toate ucid

 |  11:57
Elena Udrea: Corupţia, prostia, incompetenţa şi nepăsarea, toate ucid

Elena Udrea a declarat luni, la sosirea la sediul DNA, că nu poate plăti cauţiunea de cinci milioane de lei pentru că toate bunurile ei sunt sechestrate chiar de către DNA. Deputatul a ţinut să precizeze că îi este imposibil din indemnizația sa de parlamentar și din veniturile pe care le are să achite această cauțiune.

”Nu pot plăti. Am toate bunurile sechestrate chiar de către DNA. Îmi e imposibil să achit o cauțiune atât de mare, cea mai mare din România, în condițiile în care bunurile sunt sechestrate. Toate resursele mele sunt în declarația de avere. Voi contesta la instanță și în fața procurorilor atât cuantumul cât și faptul că mi se cere să plătesc o cauțiune în condițiile în care toate bunurile îmi sunt sechestrate. Trăiesc din îndemnizații. Am resurse minimale. Îmi e imposibil din indemnizația de parlamentar și din veniturile mele să plăteasc această cauțiune. Se va cere un nou aviz de arestare dacă nu plătesc”, a declarat Elena Udrea, la venirea la sediul DNA, potrivit b1.ro.

Deputatul a ţinut să precizeze că nu dorește să vorbească mai mult despre situaţia sa din respect pentru victimele tragediei de la Coleciv.

”Nu aș vrea să vorbesc mai mult din respect pentru cei care au trecut prin clipe de groază și pentru rudele lor. Dacă vor fi controlate multe astfel de locații vor fi găsite în aceeași situație. Este un soi de «lasă, că merge şi aşa» care duce la tragedii ca cele de vineri. Este o lipsă de respect faţă de reguli şi faţă de lege atât a proprietarilor, cât şi a autorităţilor care nu au respectat legea”, a afirmat Elena Udrea.

Chestionată de jurnaliști dacă și corupția ucide, fostul ministru a spus: ”Şi corupţia şi prostia şi incompetenţa şi nepăsarea, toate ucid, la un moment dat”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02

TAGURI: elena udrea, coruptie, prostie, incompetenta, nepasare, ucide
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


KISS MIN KOUR
02 Noi 2015

AȚI AVUT O ȚARĂ CA O FLOARE, NEMUNCITĂ DE VOI, CE-I DREPT, ADUNĂTURĂ DE GUNOAIE GENETICE, ȘI V-AȚI KACCAT ”PĂ” EA! VĂ MERITAȚI SOARTA, LEPĂDĂTURILOR, DAR, MAI CU SEAMĂ, VĂ MERITAȚI UNII ”PĂ” ALȚII, SCÎRNĂVIILOR, DEJECȚII ALE CREAȚIEI! ÎI ESTE SCÎRBĂ LUMII CIVILIZATE DE MECLELE VOASTRE, FLEGMELOR!
PETRACHE LUPU
03 Noi 2015

Tu pe toate cele 4 le indeplinesti Leanto.
Random imageUltimele stiri


loading...