2018-12-17 10:33


Elena Udrea, de ziua ei: Cea mai mare bucurie - să stau liniştită acasă. Ar fi fost mult mai rău să fiu în penitenciar

 |  14:42
Elena Udrea, de ziua ei: Cea mai mare bucurie - să stau liniştită acasă. Ar fi fost mult mai rău să fiu în penitenciar

Elena Udrea s-a prezentat, joi, în sala de judecată pentru a-și susține contestația cu privire la menținerea măsurii de arest la domiciliu. Aceasta a declarat că cea mai mare bucurie este să stea liniştiti acasă, deoarece ar fi fost mult mai rău să fie în penitenciar de ziua ei.

"Sunt un om care trece printr-o experiență unică și încerc să mă bucur cât mai mult de această perioadă pe care vrând nevrând trebuie s-o trec. Foarte mulți oameni sunt alături de mine, neașteptat de mulți. Sunt uimită că oamenii au curaj să-mi trimită mesaje pe numărul meu de telefon", a precizat Elena Udrea, la ieşirea de la ICCJ.

"Cea mai mare bucurie este să stau în liniște acasă. Ar fi fost mult mai rău dacă aș fi fost în penitenciar, astăzi, de ziua mea", a explicat Elena Udrea, care își serbează joi onomastica.

Fiind întrebată ce face cât este în arest la domiciliu, Elena Udrea a spus că citește foarte mult, fostul ministru făcând şi o recomandare: "Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul".

Elena Udrea a fost eliberat din arest preventiv după 72 de zile, fiind judecată în dosarul Gala Buteeste pentru abuz in serviciu si luare de mita. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-21

TAGURI: elena, udrea, ziua, ei, mare, bucurie, sta, linistita, acasa, este, mult, rau, penitenciar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
21 Mai 2015

LA MULTI ANI CU EXECUTARE....SI SA TRAIESTI MULT SI BINE...CA SA-TI EXECUTI TOATE PEDEPSELE...SOBOLANII DIN WC TURCESCU TE ASTEAPTA
LA MULTI ANI ELENA UDREA!
21 Mai 2015

In primul rand la multi ani Elenei Udrea, apoi as spune ca totusi ceea ce i se intampla este nedrept. Excesul de zel aplicat de DNA si-a spus cuvantul, e prea mult! Nu uit nebunia si prostia cu acea poseta pe care, e posibil, ca procurorul sa fi visat cu Udrea cine stie ce, poate are niste fetisuri ascunse, altfel nu pot sa imi explic cum putea sa o acuze ca are o poseta Hermes luata din banii din acea sacosa pe care nimeni n-a vazut-o niciodata?! De aici mi-am dat seama ca Udrea este doar executata si nicidecum vinovata.
VA IESI TRIUMFATOARE! SUCCES
21 Mai 2015

Nimeni nu a demonstrat concret de ce este Udrea hartuita de DNA. Am cautat noi cei din afara motivele, deoarece dosarul asta este facut pe genunchi doar din motive meschine, razbunare, ceea ce nu inseamna Justitie. Nu asa isi poate constui gloria Kovesi, nu pe necazuri pricinuite din frustrare. Nimeni nu va putea demonstra ca Udrea ar fi luat macar un leu de la cineva, nu era nebuna sa-si compromita cariera, viitorul politic. Femeia asta nu avea nevoie de banii nimanui si nu este genul asta. Ea a demonstrat ca face politica dezinteresat, n-a profitat niciodata de oportunitati si a avut slava Domnului! De asta spun ca este dor executata de Noua Putere Oculta.
NU MOR CAII CAND VOR JAVRELE
21 Mai 2015

Totul este legat cu un fir de ata putreda, cineva o vrea pe Udrea prinsa cu ceva, o sa treaca inca 100 de ani si nimeni nu va dovedi clar, cu documente directe nu prin invaluire, presupuneri, suspiciuni ca Udrea si-ar fi insusit macar un euro ilicit. Udrea poate fi acuzata de orice asa de dragul acuzarii, dar ca spaguit, a profitat, a abuzat, si-a insusit ilegal ceva, nu se poate spune deoarece nu exista dovezi. Vedeti penibila poveste cu sacosa plina cu euro plimbata prin minister dar nimeni n-a vazut nimic, cu lista de cumparaturi pe care i-a facut-o procurorul in baza presupusei sacose cu bani:posete, pantofi, izmene, rochii, opinci si ce-o mai p'acolo. Zau de nu e de domeniul amuzamentului toata aceasta tevatura :)
PARADISUL CRACILOR
21 Mai 2015

O spioanca rusa si araba , nenorocita , fura cu serviciile si mafia interlopa , a gurelor albe .
Random imageUltimele stiri


loading...