2019-02-21 14:35


Elena Udrea despre Băsescu: Ne vedem aproape lunar

 |  18:47
Elena Udrea despre Băsescu: Ne vedem aproape lunar

Dupa ce au aparut in presa imagini de la intalnirea la ceas de seara a Elenai Udrea si a lui Traian Basescu, fosta blonda de la Cotroceni ii atentioneaza pe cei care s-au aratat suprinsi de prietenia lor ca cina a fost de fapt un pranz, care se intampla lunar, oricum.

"A fost prânzul, nu a fost cina. Sunt atâtea lucruri de discutat în perioada aceasta, încât cred că este bine ca oamenii care cunosc ce se întâmplă să mai stea de vorbă şi cred că, în general, este bine să avem dialog pentru că zilele acestea sunt foarte grele pentru ţară, pentru societate. Ne vedem destul de des, nu a fost, aşa, o revedere, ne vedem aproape lunar", a declarat Elena Udrea pentru Cancan.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-06

TAGURI: elena udrea, traian basescu, intalnire
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOLUM, GOLUM....
06 Feb 2017

Ești FERICIT? Normal, ai scăpat! Citiți aici: ”Iata de ce Traian Basecu nu mai apare la TV :el sustine legea gratierii mafiotilor data de PSD si Liviu Dragnea ptr a scapa el si fratele si fetele si ginerii si nepotii sai de dosarele penale.Ce mafie-PSD-ALDE-PMP.Asa i-a dat PSD procente lui Traian Basescu si PMP sa intre in parlament cu ajutorul softului facut de Sebastian Ghita PSD ptr fraudarea alegerilor! Bai fratilor l a mai vazut cineva pe Traian Basescu sa ne dea lectii la tv de cit e el de cinstit,el si mafiotii din familia sa:fetele,fratele,nepotul,ginerii ?Sa va zic una buna-PMP in noapte alegerilor avea intre 4,5 si 4,8 % .Nu intra in parlament.Atunci au intrat in joc serviciile secrete SRI si STS si softul facut de firma lui Sebastian Ghita de fraudare a alegerilor cind acesta l a mai ajutat o data pe Traian Basecu sa iasa presedinte in 2004 cind Sorin Ovidiu Vintu si asociatul sau de atunci-Sebastian Ghita l au tradat pe Adrian Nastase si au fugit in bratele lui Traian Basecu cu tot cu softul care fraudeaza alegerile.
ACEST SOFT
06 Feb 2017

e si la BEC si la Autoritatae Electorala Permanenta - e facut de Sebastian Ghita(ce date bagi aia obtii-ce vrei tu).Deci PSD i a dat voturi lui Traian Basecu-de aia sint acum aliante PMP si PSD-cum e la Constanta ,la Consiliul Judetean si Primarie- cu conditia sa sustina mafia gratierii politicienilor corupti ptr ca astfel se inchid si dosarele lui Traian Basecu,Mircea Basescu,Ioana Basescu,ginerii lui Traian Basescu si nepotul lui Traian Basescu.V ati prins de ce mafiotul tace?Nu mai e PMP partid de opozitie? Ce ziceti basistilor-va convine ?” spune un adevărat patriot și mai român ca mulți români - METIN CERCHEZ, https://metincerchezblog.blogspot.ro/2017/02/iata-de-ce-traian-basecu-nu-mai-apare.html
CROCODILUL FLAMAND
06 Feb 2017

ASA ARATA DUBLURA DIABOLICO-SATANICA CARE A TERORIZAT 10NI ROMANIA....AU JEFUIT MILIARDE DE EURO CA SA DISTRUGA O TARA INTREAGA....PARTIDELE LOR SUNT DOAR NISTE GOGOSI....IN CARE CRESC VIERMII
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...