2018-12-10 11:05


Elena Udrea, despre noul dosar deschis pe numele ei: Nu am nicio informaţie

 |  14:12
Elena Udrea, despre noul dosar deschis pe numele ei: Nu am nicio informaţie

Elena Udrea a declarat, vineri, că nu are nicio informație despre noul dosar pe care procurorii l-au deschis pe numele ei, în legătură cu un credit luat de la BRD.

Citeşte şi: Procurorii au deschis un nou dosar pe numele Elenei Udrea pentru creditul luat de la BRD

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat vineri la Instanța Supremă în dosarul "Gala Bute", în care a fost trimisă în judecată de DNA.

"Nu am nicio informație", le-a răspuns Elena Udrea jurnaliștilor, legat de noul dosar deschis pe numele ei.

La acest termen de la ICCJ în dosarul "Gala Bute", instanța va verifica măsurile preventive dispuse, ea aflându-se în prezent în arest la domiciliu.

Procurorii au deschis un nou dosar pe numele Elenei Udrea, în legătură cu un credit luat de la BRD. Numele fostului ministru apare în dosarul creditelor ilegale luate de la BRD, în care procurorii DIICOT i-au pus sub acuzare vineri pe omul de afaceri Adrian Sârbu și pe fostul senator Sorin Roșca Stănescu.

Potrivit primelor informaţii, Elena Udrea ar fi luat un credit de 3 milioane de euro, care ar fi fost girat cu un teren supraevaluat.

DIICOT a precizat că procurorii și-au declinat competența în favoarea DNA, la data de 4 martie, în legătură cu dosarul deschis pe numele Elenei Udrea.

Adrian Sârbu și Sorin Roșca Stănescu au fost aduși vineri la sediul DIICOT pentru a fi audiați într-un dosar de fraude bancare, în care sunt suspectați de înșelăciune și spălare de bani, după ce au luat credite de la o sucursală a BRD fără a mai înapoia banii.

DIICOT a precizat că prejudiciul reținut în sarcina lui Adrian Sârbu este de 4 milioane de dolari iar în cazul lui Sorin Roșca Stănescu prejudiciul este de 3 milioane de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-15

TAGURI: elena, udrea, nou, dosar, deschide, nume, nu, are, nicio, informatie, icch, credit, brd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DNA TOT MAI PENIBIL!
15 Mai 2015

Este o afacere privata 100%, nu inteleg amestecul statului adica al DNA, in treburile private? Kovesi vrea cu orice chip sa isi distruga cariera dar si institutia pe care o conduce. Ceva nu-i in regula cu ea, ori cineva o santajeaza sa faca astfel de gafe cu ancheta BRD-privata 100% ! E penibil totul! Inca o incercare de a gasi ceva legat de blonda, dar vai de ei, inca o ocazie de-a se face de ras, de adiscreditat aceasta institutie devenita mai degraba inchizitie!
MATA HARI DE PLESCOI
15 Mai 2015

Spioanca inputita , jegoasa , puscariasa . Trimisa direct in Coreea de Nord .
Random imageUltimele stiri


loading...