2018-12-15 22:48


Elena Udrea, din nou la DNA: E exclus să plătesc cauţiunea

 |  13:47
Elena Udrea, din nou la DNA: E exclus să plătesc cauţiunea

Elena Udrea a venit joi, la sediul DNA, în dosarul în care este cercetată sub control judiciar pe cauțiune. Fostul ministru a ţinut să precizeze că este exclus să plătească 5 milioane lei, sumă stabilită de procurori drept cauțiune.

"Un lucru este sigur, asta puteți să știți de la mine: exclus să plătesc o cauțiune în bani de 5 milioane de RON", a precizat Elena Udrea.

Aceasta a venit la sediul DNA să clarifice problema bunurilor și a fondurilor pe care le poate aduce garanție, după ce a susținut că nu are bani să achite cauțiunea, transmite Agerpres.

În acest dosar, Elena Udrea este acuzată „de luare de mită în formă continuată, trafic de influență în formă continuată, instigare la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operațiuni financiare incompatibile cu funcția ori încheierea de tranzacții financiare utilizând informațiile în virtutea funcției, spălare de bani în formă continuată, fals în declarații de avere în formă continuată (cu referire la declarațiile de avere din perioada 2009 — 2012)”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-12

TAGURI: elena udrea, dna, exclus, plateste, cautiune
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...