2018-12-11 15:34


Elena Udrea, după mutarea la Penitenciarul Târgşor: Este o încercare de umilire şi distrugere

 |  10:13
Elena Udrea, după mutarea la Penitenciarul Târgşor: Este o încercare de umilire şi distrugere

Elena Udrea a precizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook semnată de echipa de comunicare, că mutarea la Penitenciarul pentru femei de la Târgşor reprezintă „o încercare de umilire şi distrugere” a sa, fiind „o încercare de suprimare emoţională şi intelectuală”.

Citeşte şi: Avocat: Starea de spirit a Elenei Udrea e schimbată de când a fost mutată la Penitenciarul de Femei Târgşor

"Nu mai bine o bateţi cu pietre în piaţa publică? Mutarea la penitenciarul pentru femei de la Târgşor reprezintă o încercare de umilire şi distrugere a omului Elena Udrea. E o încercare de suprimare emoţională şi intelectuală. În acest moment, fostul ministru nu poate nici măcar să-şi studieze dosarul. Distanţa mare faţă de locul în care se va desfăşura procesul, dublată de procedurile alambicate în ceea ce priveşte comunicarea cu avocaţii, îngreunează şi mai mult capacitatea acuzatului de a-şi susţine cauza. Tragem, deci, concluzia că această hotărâre are un puternic caracter represiv, încercându-se, practic, să i se răpească Elenei Udrea şi dreptul la apărare”, se arată în mesajul Elenei Udrea.

Fostul ministru susţine că avem de-a face cu „o mare mizerie a celor care se joacă efectiv cu destine şi vieţi”.

„Un om prezumat nevinovat, în cazul căruia nici măcar nu a început judecata pe fond, este deja pedepsit ca şi când ar fi fost condamnat. Avem de-a face cu o aberaţie legislativă şi procedurală şi o mare mizerie a celor care se joacă efectiv cu destine şi vieţi. Sunt proceduri care datează încă din anii ’60 şi pe care nimeni nu le-a modificat. Felul în care s-a procedat, brusc, pe ascuns, aproape clandestin, fără a fi informaţi avocaţii şi fără ca Elena Udrea să ştie că va fi mutată astăzi (pentru că, la prima oră a dimineţii, nu era pe listă), demonstrează premeditarea acestui demers menit să umilească şi să sece de energie un om care trebuie să se apere”, susţine Elena Udrea.

„Faptul că unui om, încă nevinovat până la pronunţarea unei decizii judecătoreşti, îi sunt încălcate atât de flagrant drepturile, că este izolat total de familie, prieteni şi de avocaţi şi că nu are acces nici la cele mai elementare obiecte de igienă echivalează, pentru oricine şi-a păstrat uzul raţiunii, cu o tortură emoţională şi chiar fizică.  La fel de bine, ar putea să o ardă pe rug sau să o ghilotineze şi să nu se mai complice cu păstrarea aparenţelor, pentru că ele nu mai conving pe nimeni", scrie echipa de comunicare a Elenei Udrea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-01

TAGURI: elena, udrea, mutare, penitenciar, targsor, incercare, umilire, distrugere, suprimare, emotionala, intelectuala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DNA A COBORAT IN MOCIRLA
01 Mai 2015

Cu siguranta mutarea de ieri a fost premeditata de catre mintile "perfecte' de la DNA. Am sa explic si de ce. Ieri a fost zi scurta, azi este 1 mai pana luni nu mai lucreaza nimeni asa ca au banuit ca Udrea nu va putea sa aiba strictul necesar cat mai repede si omeneste. S-au mai gandit la ceva interesant, comunicarea cu avocatii sa ii fie ingreunata, apararea sa ii fie slabita, intalnirea ca familia si prietenii sa se fac anevoios tinand cont ca sunt 70 de km din Bucuresti pana la arest. Vor sa o tortureze in stil securist, fara urme, ci psihic dar omit ceva, si-au gasit nasul cu blonda, ea nu se va lasa prada mafiei Trinomului.
CROCODILUL FLAMAND
01 Mai 2015

SA O VIOLEZE CU MOPUL....PANA SPUNE TOT.....SA O BATA CU GALEATA DE LA WC IN CAP....SI SA-I TOARNE DEJECTIILE IN GURA...O GURA DE WC......ASTA ESTE UDREA...O MANCATOARE DE KKT SECURISTA...LA PARNAIE SE SPARG TOATE NUCILE ASAZIS "TARI" SA-L DEA IN PRIMIRE PE MARINARUL SECURIST CARE A PUS-O LA FURAT.....CA FACE FETZE-FETZE JIGODIA KOMINTERNISTA
PARADISUL CRACILOR
01 Mai 2015

Cit de curind o ia la intrebari si pe Roxana Dragomir , care atunci cind au furat si tocat bani era cu Pescariu in pat si afaceri , la furat . Dar ia si dus bani afara in conturi , din afacerile complicitati la furat . Toate curvele din jurul lui Ioan Oltean ( cind este chemat ) si Pinalti . Cu Bica , Crinuta , Roxana , ciocanitorea tiganca de Plescoi si sediu senatorial in com . Ion Creanga . Cind puneau la cale si furau , chefuri si strainatati nu se gindeau la bani furati de la copii .
Random imageUltimele stiri


loading...