2018-11-19 05:20


Elena Udrea îl vrea pe Emil Boc candidat la preşedinţie

 |  18:16
Elena Udrea îl vrea pe Emil Boc candidat la preşedinţie

"Sunt convinsă că PDL îşi va desemna ca şi candidat la Preşedinţia României pe cel care este în stare să aducă cele mai multe voturi partidului (...). Eu aş fi dat numele domnului Boc primul pe listă, însă aştept să spună chiar dânsul, nu vreau să o fac eu", a declarat joi, Elena Udrea, într-un interviu la RFI.

Cât despre înscrierea în PDL a fostului ministru de Justiţie, Cătălin Predoiu, Udrea a arătat: "Eu mă bucur că domnul Predoiu a venit la PDL, este o mişcare de imagine bună pentru partid, pentru că arată că mai şi vin oameni către PDL, nu doar pleacă (...). Eu cred că nu mai există aşa o mare aşteptare pentru lideri providenţiali, cum a fost pe vremea când a venit spre PDL domnul Ungureanu”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-18

TAGURI: Udrea, Boc, preşedinţie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HORIA
18 Iul 2013

Elena Udrea este cea mai pregatita, cea mai competenta, ea trebuie sa candideze , nu Boc sau Predoiu!!!! Are pregatire, carisma, competenta , un ministru care a dus tot greul salvand onoarea guv Boc, asa ca eu, as zice ca PDL sa se gandeasca bine inainte de-a face o numire care sa-i coste crunt.
Random imageUltimele stiri


loading...