2019-03-25 14:06


Elena Udrea JUBILEAZĂ după suspendarea lui Coldea

 |  21:49
Elena Udrea JUBILEAZĂ după suspendarea lui Coldea

Elena Udrea nu-și poate ascunde bucuria după ce SRI a decis, joi, suspendarea și anchetarea lui Florian Coldea. Udrea ne avertizează, însă, că aici e doar începutul.

”Acum fix doi ani, pe 30 ianuarie 2015, am spus in fatidicul interviu de la Hotnews, pentru prima data, ca exista un general SRI, Coldea, care conduce Romania, prin teroarea catuselor din mana lui Kovesi. Ca cei doi actioneaza mafiot, ca sunt beneficiari de bunuri si avantaje in mod ilegal, ca au relatii nepermise chiar ilegale cu oameni de afaceri si politicieni, ca intervin in afaceri, politica, decid cine conduce institutiile, cine candideaza, cine castiga alegerile, cine e liber cine nu etc. A doua zi au urmat 7 cereri, de retinere si arestare preventiva, intr-o reactie furibunda a celor doi, denumiti Binom de catre Ion Cristoiu in lunile care au venit. M-au bagat 8 zile apoi inca 72 in puscarie, au incercat sa ma mai aresteze o data, a treia oara, dupa 6 luni dupa ce ma eliberasera... Mi-am petrecut ultimii doi ani intre DNA si ICCJ, mi-au făcut cinci dosare penale, mi-au blocat cariera si viata... Atunci am fost desfiintata ca necredibila, acum se dovedeşte că am avut dreptate. Daca cei care erau in drept sa reactioneze la dezvaluirile mele ar fi avut curaj sa o faca, Romania nu pierdea doi ani si nu ajungea in criza de democratie si stat de drept in care se afla acum. Sigur, mai bine mai tarziu decat niciodata. Demiterea lui Coldea este inceputul. Trebuie sa urmeze repararea abuzurilor comise de sistemul represiv construit de acest om si cei de langa el, care au făcut mai mult rău ţării decât oricare politician de după Revoluţie. Procesul de deparazitare a României abia a început si sper să nu fie falsificat de cei care cred că Sistemul trebuie să funcţioneze la fel, doar că altfel populat si in folosul lor. PS. Ce se intampla e o lectie pentru cei care cred că sunt atat de puternici incat nimic nu li se poate întâmpla - e o vorbă englezească "Power is a fickle mistress".” scrie Elena Udrea pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-12

TAGURI: elena udrea, coldea, suspendare, dosare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
12 Ian 2017

SIGUR CA DA.....COLDEA E DE VINA CA AU DISPARUT 20 DE MILIARDE DE EURO....JU BILEAZA DEGEABA.....CIOCI OLINA DIN PLESCOI TOT LA PUSCARIE SFARSESTE
ANONIM
12 Ian 2017

Considerai ca doamna Elen a Udrea ar putea fi "ind ignată" ca responsabili din "serviciile secrete " și-ar fi gasit alte "persoane favorite" ?
CRISTESCU
13 Ian 2017

scumpa mea, si atunci ti- am dat dreptate, dar cine sa asculte prin usile in chise si coridoare labiri nde create de sistem. Te acuza presa de fondurile luate, dar niciodata nu a u vazut ca acele investit ii erau din fonduri europ ene, ori se faceau, ori n u se faceau acele investi tii, banii europeni se re cupereaza tot din bugetel e tarilor componente!
MATA HARI DE PLESCOI
13 Ian 2017

ADICA LA EJACULAT DUPA UN MINUT DE TINUT IN GURA
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...