2018-12-12 12:23


Elena Udrea: Laura Codruţa Kovesi încearcă să scape de cucuveaua mov folosindu-se de mine

 |  07:26
Elena Udrea: Laura Codruţa Kovesi încearcă să scape de cucuveaua mov folosindu-se de mine

Elena Udrea a precizat miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi „încearcă să scape de cucuveaua mov, folosindu-se de ea”. Reacţia deputatul vine după ce DNA a cerut urmărirea sa penală pentru instigare la luare de mită în campania electorală din 2009.

"Kovesi încearcă să scape de cucuveaua mov, folosindu-se de mine! Nimic nou!", a scris Elena Udrea.

Deputatul a mai spus că nu cunoștea, în campania electorală din 2009, firmele care au făcut sponsorizările.

"Eu nici nu cunoșteam firmele care au făcut sponsorizările, pe de o parte, așa cum reiese chiar din declarațiile celor care au făcut plățile! Pe de altă parte, într-o campanie, toți liderii politici din teritoriu ori de la centru contribuie după cum pot. De ce un lider politic ar fi avut nevoie să fie instigat să ceară sponsorizare? Când aceste lucruri ei le fac dintotdeauna, în fiecare campanie? Cu mult înainte să fiu eu implicată în politică. (...) Nu vreți, doamnă Kovesi, să vedeți ce este și cu sponsorizările ori banii aduși la sediul central al PDL, la cei care astăzi sunt în conducerea PNL, făcute în aceeași campanie?", a subliniat Elena Udrea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-13

TAGURI: elena udrea, kovesi, incearca, scapa, cucuvea, mov, foloseste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MATA HARI DE PLESCOI
13 Oct 2016

PESTE TOT MATROANA UDREA TINEA TUCALUL . NU EXISTA FAPTA DE JMEN SAU FURTURI ORGANIZATE MAFIOT , CHERMEZE , SINDROFI MASONICE SI CU SERVICIILE , TREBUIA SA FIE TIRTITA CU COADA EI DE MATROANA .
CROCODILUL FLAMAND
13 Oct 2016

PAI TOTI GENERALII SI PROCURORII LUI IZMENARUL MAGUREANU PRIBOI AVEAU NEVOIE DE O MARMOTA CARE SA LE PLIMBE CONTRACTELE FALSIFICATE>>>>AFACERILE CU CASE DE CIORDEALA DE LA PRIMARIA BUCURESTIULUI SI R-A-P-P-S PE VREMEA LUI BASESCU...APROBARILE DE CONSTRUIRE DATE PE SPAGI DE SUTE DE MII DE EURO PENTRU CLIENTII MAFIEI IMOBILIARE...DUPA AIA S-A TRECUT LA FAPTE MARI....A DEVENIT MARE MINISTRU....PARAM-PAM-PAM..SI A SPULBERAT CU 666ISARESCU-ESCROCHERESCU666 INCA 20DE MILIARDE DIN BANII DE LA F-M-I>>>>VOI NU REALIZATI CINE A FOST MARMOTA ASTA...ERA MAI PRESUS DECAT QIOMBETELE...ERA MARMOTA MAFIEI BANCAR-IMOBLIARE>>>>ACUM SE DUCE LA PUSCARIE>>>LA SHOBOLANI>>>>ARE DOSARE SA FACA PESTE 20DE ANI CU EXECUTARE
Random imageUltimele stiri


loading...