2018-12-11 11:09


Elena Udrea, la DNA: Este un dosar de campanie

 |  11:55
Elena Udrea, la DNA: Este un dosar de campanie

Elena Udrea a declarat vineri, că a fost chemată la DNA pentru a i se comunica extinderea urmăririi penale după votul din Parlament. Deputatul a ţinut să precizeze că este „un dosar de campanie” şi se doreşte urgentarea trimiterii în judecată fix în campania electorală.

Cazul vizează infracțiuni săvârșite în campania electorală din 2009.

"Am fost chemată să extindă urmărirea penală după votul din Parlament. Este cu atât mai mult evident că este un dosar de campanie, cu cât este clar că se dorește urgentarea trimiterii în judecată fix în campania electorală. Deci, avem un agent electoral foarte eficient care se implică în campania electorală făcând dosare partidelor care nu ar trebui să intre în Parlament sau parlamentarilor, candidaților care nu ar trebui să intre în Parlament, conform dorinței sistemului doamnei Kovesi, domnului Iohannis. Deci, avem partide care nu trebuie să intre în Parlament, au fost nominalizate PMP, ALDE, PRU și, desigur, candidați care nu ar trebui să ajungă în Parlament, Elena Udrea. Acesta este un dosar de campanie electorală, se referă la campania electorală din 2009 și are ca țintă campania electorală din 2016", a afirmat Elena Udrea, potrivit Agerpres.

Chestionată dacă se așteaptă să mai fie și alți lideri politici suspectați sau cercetați pentru modul în care s-au finanțat campaniile electorale în trecut, deputatul a răspuns afirmativ.

"Dacă vorbim de lideri politici care sunt din această categorie, a acelora care ar încurca planurile sistemului, da, mă aștept să fie acuzați de orice, inclusiv că au trecut pe roșu, doar să aibă dosare în campanie. Dacă vorbim de lideri politici ai partidelor favorizate astăzi, PNL, USR, cei care sunt gândiți, sunt în planul acesta de preluare a puterii după 11 decembrie, atunci nu mă aștept să se întâmple absolut nimic, să nu fie deranjați nici măcar cu o adiere", a completat Elena Udrea.

Acesta a ţinut să precizeze că "ținta" acestui dosar este Traian Băsescu.

"Asta este ținta: să afecteze imaginea președintelui Traian Băsescu, pentru că este și Ioana Băsescu și este vorba despre finanțarea campaniei din 2009, chiar dacă, în ceea ce privește ultimele acuzații, este vorba de finanțarea referendumului pentru 300 de parlamentari, nu finanțarea campaniei fostului președinte. Dar este campania din 2009, vorbim de Traian Băsescu, evident că ținta este la Traian Băsescu, la PMP și, în subsidiar, Udrea", a subliniat Elena Udrea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-21

TAGURI: elena udrea, dna, dosar, campanie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MONA LISA DIN PLESCOI
21 Oct 2016

UDREA PRESEDINTE!!!! QIOMBETELE PREMIER!!! TRAILES BANANA ANALA MONGOLEZA DE PLESCOI
ANONIM
21 Oct 2016

UMERI CRACI CU TIGANUL DIN CARACAL
ANONIM
21 Oct 2016

OBSEDATILOR SEXUALI CAUTATI SI VOI UNA MAI TANARA .
MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
21 Oct 2016

CUM DRACU DE ADORMITI SI PROSTI DIN - SRI - NU IA MIROSIT BASINILE ATITIA ANI ? SI ZIC CA SINT CEI MAI BUNI ? CUM DRACU ATITEA FURACIUNI SUB NASUL LOR ? SA FIE DATI AFARA SI TRIMISI IN TRIBUNALUL MILITAR .
Random imageUltimele stiri


loading...