2019-01-17 17:16


Elena Udrea: Liderii PNL se simt protejaţi de acţiunile procurorilor DNA pentru că sunt din partidul lui Klaus Iohannis

 |  08:08
Elena Udrea: Liderii PNL se simt protejaţi de acţiunile procurorilor DNA pentru că sunt din partidul lui Klaus Iohannis

Elena Udrea a declarat, duminică seara, la B1 TV, că liderii PNL se simt protejaţi de acţiunile procurorilor DNA, deoarece sunt din partidul preşedintelui Klaus Iohannis.

"Am văzut atât de mulţi ipocriţi, demagogi în spaţiul public. Mă uit la cei de la PNL, ei acum se simt protejaţi, de aceea vorbesc, liderii PNL se simt protejaţi de acţiunile procurorilor, ale DNA, pentru că sunt din partidul lui Iohannis, partidul preşedintelui", a a precizat Elena Udrea într-un interviu prin telefon la postul B1 TV.

Fostul ministru Elena Udrea a fost eliberată din Penitenciarul Târgşor şi plasată în arest la domiciliu, după ce instanţa supremă a decis definitiv, joi, înlocuirea măsurii arestului preventiv, în dosarul "Gala Bute".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-11

TAGURI: elena, udrea, lider, pnl, simte, protejat, actiune, procuror, dna, este, partid, klaus, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
11 Mai 2015

ASA E LENUTZO....PROCURORII SUNT RAI CU TINE....DE CE NU VORBESTI TU CU EX-MAGISTRATUL MIHALICA "COLA" NICOLAE DIN CONSTANTA...DACA TOT A LUAT DOUA HOTELURI IN EFORIE CADOU DE LA TINE CAND ERAI MINISTRU LA MDRT...AR TREBUI SA FACA SI EL CEVA PENTRU TINE...ZAU ASA CHIAR NIMIC...SI I-aI DAT DOUA HOTELURI IN EFORIE CADOU...CHIAR ASA DEGEABA????TRAIANEL CE ZICE
DNA SUB TALPA SRI
11 Mai 2015

Corect. Penalii din PDL si vechiul PNL cred ca au scapat daca s-au ascuns dupa Ficusul de la Cotroceni care si el la randu-i este santajabil tinand cont ca Binomul l-a facut Presedinte, nu prostimea care a iesit la vot crezand in miile de conturi false de pe FB facute de acoperitii SRI-ului. Blaga cel mai mare mafiot se da lovit, e cuminte, supus chiar daca liberalii isi bat joc de el, de PDL. Am citit stenogramele de ieri, dovada mai vie nu poate fi. Asa ca Blaga a vandut partidul doar sa scape de DNA de cele cateva dosare care sunt de ceva timp in sertarele lor. El a manevrat banii in PDL nu Udrea,el si gasca lui penala. Vor plati,o sa vedeti.
BERCEA MONDIAL SILE CAMATARU
11 Mai 2015

Vreau si eu s-o intep la gaoaza pe Udrea....cica e specialista cu Oprea numai anal face
Random imageUltimele stiri

loading...