2019-01-23 07:35


Elena Udrea: M-a emoţionat că Traian Băsescu a crezut în mine în toată această perioadă de arest preventiv

 |  07:12
Elena Udrea: M-a emoţionat că Traian Băsescu a crezut în mine în toată această perioadă de arest preventiv

Elena Udrea a declarat, duminică seara, în cadrul unei intervenţii la B1, că „a onorat-o şi a emoţionat-o” faptul că Traian Băsescu a crezut în ea, în toată această perioadă de arest preventiv. Udrea a ţinut să precizeze că fostul preşedinte o cunoaşte de zece ani şi ştie exact ce este în stare şi ce nu ar face.

”Traian Băsescu mă cunoaşte cel mai bine. Faptul că a crezut în mine, că nu am luat bani, că nu mă fac vinovată de acuzaţiile care mi se aduc, cumva m-a onorat, dar m-a şi emoţionat”, a afirmat Elena Udrea la B1TV, precizând că sunt ”mulţi care se feresc să te susţină public, pentru că se tem pentru ei, pentru familii şi pentru ce li se poate întâmpla”.

Fiind întrebată cum îşi explică această susţinere din partea lui Traian Băsescu, Elena Udrea a spus: „Traian Băsescu mă cunoaşte de zece ani, ştie exact ce sunt în stare să fac şi ce nu aş face”.

Aceasta a mai susţinut că justiţia există, din moment ce a ieşit din restul preventiv, precizând că justiţie este ceea ce fac judecătorii, nu ce fac procurorii.

”Faptul că am putut să plec (din arestul preventiv, nr) înseamnă că există o şansă să avem justiţie dreaptă, dar se fac pe undeva excese”, a completat Elena Udrea, adăugând că ”cei care condus astăzi Justiţia din România au condus-o şi în ultimii zece ani”.

”Arestul preventiv nu e generat de noul Cod penal, ci de o practică a DNA-ului, a precizat Elena Udrea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-11

TAGURI: elena, udrea, emotioneaza, traian, basescu, crede, toata, perioada, arest, preventiv, cunoaste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
11 Mai 2015

si lui TRAIANEL i s-a umput scula de lacrimi.....de aia se cheama SCULAMENT....nu dragoste
ANONIM
11 Mai 2015

Ba justitia ce arest la domiciliu pe o suprafata de 10 hectare ? Tiganca trage sforile si voi ati mirosit basinile , in continuare . Va pacalit 10 ani si ride de voi .
ROMANII INTELIGENTI SUNT CU EA
11 Mai 2015

Un sprijin firesc, asa cum a venit si din partea romanilor adevarati, a avut si din partea d-lui Basescu. Un act barbatesc din partea unui mare barbat de stat. Oricum Elena Udrea este iubita de oamenii adevarati, care nu cunsc termeni ca:frustrare, invidie, ura, rautate etc. Pe ea o sprijina oamenii onesti, inteligenti, corecti. Penalii o urasc, meschinii o urasc deoarece nu este ca ei.
Random imageUltimele stiri

loading...