2018-12-14 13:17


Elena Udrea: Mă gândesc să scriu o carte despre cele 72 de zile în cătuşe

 |  14:32
Elena Udrea: Mă gândesc să scriu o carte despre cele 72 de zile în cătuşe

Elena Udrea a declarat vineri, la ieșirea de la ICCJ unde s-a judecat un temen din dosarul ”Gala Bute”, că este mult mai bine în arestul la domiciliu, deoarece îşi poate studia în liniște dosarul de 81 de volume. Udrea a mai spus că se gândeşte să scrie o carte despre cele 72 de zile în cătuşe.

”Este mai bine pentru că am un dosar de 81 de volume, și e a mai ușor să îl studiez. La penitenciar mă întâlneam cu avocatul într-o cușcă și documentele mi le introducea printr-o fantă de un milimetru. Pe de altă parte, este normalitatea în ceea ce privește cercetarea penală a unei persoane. Normaliateta este ca aceste proceduri să se desfășoare cu inculpatul în stare de libertate”, a precizat Elena Udrea.

Fostul ministru a mai spus că se gândește să scrie o carte despre experiența din arest.

”M-am gândit că ar trebui sa scriu o carte despre cele 72 de zile în cătușe. (...) Nu e vorba despre Elena Udrea, de un om politic, e vorba despre oricine ajunge acolo și care trăiește o dramă. Statul Român nu poate să asigure condiții decente de arest preventiv”, a afirmat Elena Udrea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-15

TAGURI: elena, udrea, gandeste, scrie, carte, 72, zile, catuse, arest, domiciliu, studiaza, dosar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


O CARTE DE SUCCES 100%
15 Mai 2015

O carte care ar deranja, deoarece totdeauna adevarul ei scoate din minti pe cei care azi conduc tara astazi. Cred ca s-ar vinde ca painea calda, deoarece lumea este preocupata de Udrea, nu de actuala conducere a statului, de necazurile personale, de viata in genreal, ci doar de Udrea! Acte mai inapoiate nu cred ca mai putem vedea undeva in Europa si nu numai. Cred ca acest popor este inca involuat oricat am striga ca suntem stat european!
MADAM LEVINSCHI PLESCOI
15 Mai 2015

Scrie despre o tiganca jegoasa , care era sub biroul de la Cotroceni si lingea , sugea maciuca lui chioru . Dar si linge blide de la servici care sau facut de ris . Acum sau prins prosti si sa vezi ce fac , ca au vazut ca au stat in pat , cu o tiganca inputita spioana .
CROCODILUL FLAMAND
15 Mai 2015

nu te grabi Seherezada-ot-Fleoshkoi...mai urmeaza o gramada de dosare care s-au copt la DNA...cel mai bine sa scrii dupa ce se termina toate dosarele...Dupa parerea mea cel mai putin o sa iei vreo 20de ani...asa ca timp de scris...fara numar Asta cu gala Bute e doar o gluma proasta...eu vreau sa vad dosarul Loteria cum te loveste direct in bot
Random imageUltimele stiri


loading...