2018-12-15 15:55


Elena Udrea: Nu corupţia a ucis în cazul Colectiv, ci prostia, nesimţirea şi lipsa de responsabilitate

 |  23:07
Elena Udrea: Nu corupţia a ucis în cazul Colectiv, ci prostia, nesimţirea şi lipsa de responsabilitate

Elena Udrea a declarat, miercuri seara, în cadrul unei emisiuni la România TV, că nu corupţia a ucis în cazul Colectiv, ci prostia, nesimţirea şi lipsa de responsabilitate a patronilor clubului. Deputatul consideră că este mai gravă "prostia, incompetenţa şi delăsarea a celor care ocupă funcţii publice" decât corupţia.

"Corupţia nu a ucis, ci prostia, nesimţirea şi lipsa de responsabilitate a unor oameni care nu au fost în stare să să amenajeze localul (n.r. Colectiv) ca să nu se întâmple drama. Şi corupţia e importantă în stagnarea României, dar mai gravă e prostia, incompetenţa şi delăsarea a celor care ocupă funcţii publice", a susţinut Elena Udrea.

Deputatul a mai spus că raportul MCV, care vorbeşte şi de cazul Colectiv, are „erori mari”.

"Acest raport are erori mari. (...) Raportul vorbeşte şi despre cazul Colectiv. În acest caz, doi judecători au statuat definitiv şi irevocabil că nu a fost corupţie când l-au eliberat pe fostul primar Piedone. Sunt nişte erori. Părearea mea e că aceste rapoarte se fac pe baza unor informări trimise din România şi care nu sunt foarte bine verificate", a susţinut Elena Udrea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-27

TAGURI: elena udrea, coruptie, ucide, colectiv, prostie, nesimtire, lipsa, responsabilitate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
27 Ian 2016

PENTRU CA AI FURAT BANII/O SA DORMI CU SHOBOLANII/SOMN USOR....LA TARGSOR/LA MULTI ANI CU EXECUTARE/DORMI CU MOPUL INTRE PICIOARE/SI CU PETUL COPARSEU/DREPT CAPAC PENTRU WC-EU....CHITZ CHITZ....O SA AUZI MULTI ANI DE ZILE NOAPTEA....CHITZ CHITZ...CHITZ CHITZ...CHITZ CHITZ...BE HE HE...DRACUL SA TE IE...SCARBOSENIE CE ESTI
CROCODIL DE COTROCENI
28 Ian 2016

Sa il vezi pe fratisul sadea la origine . Scoate bani furati de la copii Ciocolina . BOC si Blaga vine cit de curind .
Random imageUltimele stiri


loading...