2019-01-23 07:56


Elena Udrea: Rămân în viaţa politică, dar acum trebuie să mă lupt cu acuzaţiile care mi se aduc

 |  10:49
Elena Udrea: Rămân în viaţa politică, dar acum trebuie să mă lupt cu acuzaţiile care mi se aduc

Elena Udrea a declarat, duminică seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că va rămâne în viața politică, dar deocamdată are aceste dosare şi trebuie să se lupte cu acuzaţiile care i se aduc pentru a-şi dovedi nevinovăţia.

”Eu când am supus că voi rămâne în politică am văzut că mulți au criticat afirmația mea și au găsit o mulțime de argumente împotriva ei. Eu nu am spus că de mânie mă apuc să îl contracandidez pe domnul Iohannis, Doamne ferește. Evident, pe viitor. Deocamdată am acest lucru de făcut, am acest dosar, acuzațiile diverse care mi se aduc și cu care trebuie să mă lupt. Din păcate azi în România trebuie tu să te lupți să îți dovedești nevinovăția, nu cei care te acuză să dovedească că eștri vinovat. Deci, afirmația mea nu se referea la faptul că de mânie o să mă vedeți făcând politică”, a precizat Elena Udrea.

”Însă eu cred că sunt foarte multe lucruri în acestă țară care trebuie corectate acum și văd foarte puțini oameni care au curajul să vorbească despre ele. De aceea am spus că eu consider că a fost destinul meu, faptul că am știut cu mult timp înainte ceea ce mi se va întâmpla, în condițiile în care nu aveam nicio acuzație la vremea aceea, faptul că, cumva am putut să intuiesc și să am premoniții despre asta, înseamnă că asta a fost detinul meu, să am această experiență. Era nevoie să mă aplec asupra unor lucruri pe care le priveam superficial ca mulți alții. Modul în care se întâmplă în România astăzi exercitarea puterii sau modul în care înfăptuieșete justițuia sau justiția pe care o fac procurorii, trebuie corectat prin modificarea legilor”, a completat Elena Udrea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-11

TAGURI: elena, udrea, ramane, viata, politica, trebuie, lupta, acuzatie, aduce, dovedeste, nevinovatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
11 Mai 2015

panarama sifilitica...politica curvelor se face la BORDEL.............sau la TARGSOR...
MARINELU
11 Mai 2015

UDREA PRESEDINTE! UDREA PRESEDINTE!
TREBUIE SA REVINA IN POLITICA
11 Mai 2015

Trebuie sa ramana in politica, tinand cont ca azi avem o clasa politica care ne ingrozeste. Un PNL penal, un PSD penal. Ce ne-a mai ramas in afara de Basescu si Udrea singurii care pot face Opozitie ca la carte? Nimic. PMP abia se misca deoarece fara Udrea nu au elan, nu sunt preluati, asa ca Udrea trebuie sa revina de urgenta in fruntea clasei politice. Dosarul ei nu este greu, este totul inventat, cusut cu ata alba, turnatorii o sa fie arestati si pentru marturii mincinoase, o sa vedeti.
MATA HARI DE PLESCOI
11 Mai 2015

Tiganca are obrajul gros si vopsit cu fond de ten , dat cu bidineua . A furat 50 mii de calculatoare de la copii si se jura ca nu este adevarat .
Random imageUltimele stiri

loading...