2019-03-20 12:12


Elena Udrea: Tiberiu Niţu a demisionat fără să fie acuzat de ceva. Nu e o mare pierdere

 |  07:46
Elena Udrea: Tiberiu Niţu a demisionat fără să fie acuzat de ceva. Nu e o mare pierdere

Elena Udrea a declarat joi seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că Tiberiu Niţu a demisionat chiar dacă nu a fost acuzat de nimic. Deputatul a ţinut să precizeze că nu a fost „o mare pierdere” demisia lui Niţu, în condiţiile în care acesta nu a fost un procuror general care să dea dovadă „de o competenţă deosebită” în postul pe care l-a ocupat.

"Trebuie să recunoaștem că se întâmplă foarte multe lucruri la care nu apucăm să dăm răspunsuri sau să punem întrebări. Când procurorul general își dă demisia, nu e un lucru care trebuie trecut cu vederea. Dar nu pot să spun că domnul Nițu a fost un procuror general care a dat dovadă  de o competență deosebită în funcția pe care a ocupat-o, deci nu pot să spun ca este o mare pierdere că domnul Nițu isi dă demisia. Dar faptul că procurorul general își dă demisia cu 3 luni inainte de terminarea mandatului, este un subiect care ar fi trebuit analizat cu o mult mai mare atenție, și nu tratat cu superficialitate, ca urmare a unei situații ciudate, și anume faptul că, chiar dacă nu a fost acuzat de nimic, a fost menționat într-un rechizitoriu care îl acuza pe domnul Gabriel Oprea. Dar dacă Gabriel Oprea este vinovat de ceva, si anume de abuz in serviziu, pentru ca a folosit coloana oficiala pentru a se deplasa prin București și prin afara sa, atunci și domnul Nițu, care a folosit coloane oficiale, ar trebui sa fie mărcar complice, indiferent dacă și-a dat demisia sau nu", a afirmat Elena Udrea.

Aceasta a ţinut să precizeze că s-ar fi impus o demisie de onoare din partea actualului ministru de Interne, Petre Tobă.

"Întrebarea mea este: Dar de domnul Tobă nu întreabă nimeni, nimic? Pentru că până la urmă, el le-a pus la dispozitie aceste coloane. Macar o demisie de onoare ar fi trebuit făcută din partea domnului Tobă”, a subliniat Elena Udrea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-05
Citeste si:
Elena Udrea, despre protocolul UNPR-PSD: UNPR avea nevoie de el pentru a nu se împrăştia în patru zări

TAGURI: elena udrea, tiberiu nitu, demisioneaza, nu, este, acuzat, mare, pierdere
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MATA HARI DE PLESCOI
05 Feb 2016

SCOATE BANI FURATI DE LA COPII , JAVRA , SCORPIE , ORDINARA .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...