2019-01-18 12:40


Elena Udrea UIMEȘTE: ”Vreau să fie Kovesi VEDETĂ în locul meu”

 |  23:09
Elena Udrea UIMEȘTE: ”Vreau să fie Kovesi VEDETĂ în locul meu”

Fostul ministru Elena Udrea a reacționat la zvonurile privind posibilitatea deschiderii unui nou dosar în care numele său este din nou implicat.

”Nu mai exista ceva ce ma poate ingrijora, povestea dintre mine si doamna Kovesi este fara sfarsit. Cat va fi ea in functie.

Eu am inteles ca este ceva din acel dosar referitor la un personaj, din PMP, nu stiu mai mult, toate platile din campanie se ocupa trezorierul si seful de campanie, nu stiu mai mult. Sondajele care s-au facut, se discutau cu domnul Maior si domnul Coldea. Erau facute de casele foarte apropiate de SRI. Despre asta este vorba, despre sondarea opiniei publice de catre domnul Dancu.

Vom vedea, eu m-am saturat de statutul de vedeta, il cedez lui Kovesi, vreau sa fie ea vedeta zilele astea. Ii doresc sa traiasca statutul meu de vedeta din zilele astea” a mărturisit Elena Udrea la RTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-08

TAGURI: kovesi, dna, dosar, udrea, pmp
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
08 Iul 2017

o "vedeta"" care produce permanent scarba ,o haimana-panarama care s-a crezut buricul pamantului fara sa se gandeasca macar o secunda ca ea a fost precum prezervativul....DE UNICA FOLOSINTA...Smekerii din servicii s-au folosit de ea si acum i-a expirat termenul de garantie//Cotoroantza de Plescoi o sa mearga la puscarie dar nu pentru ca vrea Kovesi...CI PENTRU CA A FACUT INFRACTIUNI CREZAND CA O SA DANSEZE CU LEGILE...uite ca s-a rupt filmul...LA MULTI ANI CU" EXECUTARE SPURCACIUNEA DRACULUI..BYE BYE BITCH
LEVST.
08 Iul 2017

cred ca Elena a inceput sa faca obsesii periculoase,poate ca i se trage de la faptul de cand -realmente- ea a fost prima femeie in stat, iar pozitionarea actuala (de vanat) o doboara psihologic( cum ar zice orice psiholog, poate chiar si dan ghinea?), probabil ca nici termenii nu si-i mai gaseste, in mintea ei este vorba de veNdetism si nu vedetism, adica o lupta intre ea-sustinuta de cainele basset& crila- si o alta grupare, cu un exponent bine infipt in afacerile statului, as zice , in cel mai sensibil post, iara daca aceasta(Codruta) nu prea are multe pe constiinta( si deci imposibil de santajat), devine clar ca o va bate pe biata lenuta precum la septica, adica la koorul gol...( cred ca este vorba de dan ghinea , un psiholog-asa zicea el- care are o pagina despre (pro)-Monarhie, am publicat -acolo-cateva articole si comentarii f. pertinente( ca deobicei), insa dupa un timp au fost sterse , absolut toate...Sa-i fi dat princiul duda ordin, sau cine???!!! Oricum , individul a dovedit ca nu poate fi psiholog, un psiholog trebuie sa fie -inainte de toate- un adevarat barbat si nu un las, mai mult, daca nu era de acord cu mine, putea sa ma contracareze in termenii doriti de el, banuiesc foarte sofisticati...Sau nici asa capacitate nu are?
CRIMINALI DE LA 1907 BAUTORI
08 Iul 2017

DREAAPTA ASTA E O CARICATURA
Random imageUltimele stiri

loading...