2018-07-16 12:06


Elena Udrea: Faptul că oameni importanţi ai PDL văd o soluţie în PNL este îngrijorător

 |  08:41
Elena Udrea: Faptul că oameni importanţi ai PDL văd o soluţie în PNL este îngrijorător

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, joi, la Vaslui, că nu crede în ipoteza conform căreia plecările unor personalităţi marcante din PDL ar fi de fapt o strategie a partidului, în vederea unei alianţe cu PNL.

''Faptul că oameni importanţi ai PDL văd o soluţie în PNL este îngrijorător. Dacă cineva se gândeşte că în viitor un singur partid de dreapta în România înseamnă că PDL se va topi în PNL, cred că este greşit. Singurul partid de centru-dreapta autentic puternic în România este PDL şi aşa va trebui să ne comportăm. Slăbiciunea celor care găsesc o salvare în PNL cred că este stimulată şi de prea marele entuziasm cu care se vorbeşte despre o alianţă cu PNL. În orice alianţă ar intra PDL, trebuie să fie un partener egal. Ideea că PNL este partidul către care trebuie să mergem mi se pare că este prea mult vehiculată şi prea cu entuziasm afirmată, aşa că unii se gândesc acum să plece din PDL poate vor prinde vreo funcţie. Sunt categoric pentru statutul de cel mai important partid de centru-dreapta din România al PDL-ului şi nu al altui partid care se consideră de dreapta'', a declarat Elena Udrea.

Aceasta şi-a prezentat la Vaslui moţiunea cu care candidează pentru preşedinţia partidului - ''Noul PDL. O Nouă Românie''. Elena Udrea şi-a manifestat speranţa ca democrat-liberalii vasluieni să o voteze, deşi preşedintele PDL Vaslui, senatorul Dan Marian, şi-a declarat public susţinerea pentru Vasile Blaga.

''Este pentru prima dată când nu contează ce opţiuni au preşedinţii de organizaţii. Oamenii vor vota, potrivit propriilor opţiuni. (...) Mă bucur că oamenii vor să aibă o amintire de la un moment atât de important, momentul prezentării unor viziuni şi îmi place ca atunci când mă întorc într-o organizaţie să ne amintim momentele din trecut'', a spus Elena Udrea, care a dat autografe şi s-a fotografiat cu membrii organizaţiei judeţene a PDL, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-01-26

TAGURI: Elena Udrea, PDL, PNL

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova