2017-01-24 13:14


Elena Udrea nu a putut dona sânge din cauza hemoglobinei la limită

 |  11:44
Elena Udrea nu a putut dona sânge din cauza hemoglobinei la limită

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, nu a putut dona, sâmbătă, sânge, din cauza hemoglobinei la limită, valoarea înregistrată fiind de 12,4, potrivit Agerpres.

'Hemoglobina este la limită. D-na Udrea nu poate dona sânge. Hemoglobina trebuie să fie pentru femei între 12,5 şi 16,0, pentru a dona sânge', a afirmat asistentul medical Ignat Andrei de la Centrul de Transfuzii Sanguine Bucureşti.

Elena Udrea a precizat că a venit îmbrăcată comod ca să doneze.

'Am venit pregătită să donez. Am venit cât mai comod îmbrăcată să mă pot ţine pe picioare.', a spus Elena Udrea.

Preşedintele PDL Bucureşti a dorit să doneze sânge în cadrul campaniei 'Donează sânge. Salvează vieţi', aflată la a patra ediţie şi organizată de Organizaţia de Tineret a PDL Bucureşti.

'Este o acţiune pentru care îi felicit pe tinerii de la PDL Bucureşti. Sper să fie un exemplu pentru tineri în general. Aşteptăm de la ei foarte mult. În ultima perioadă am mizat foarte mult pe tineri', a spus Elena Udrea.

Preşedintele PDL Bucureşti a încercat să doneze şi la ediţia anterioară a campaniei, dar analizele nu i-au permis.

Elena Udrea a filmat în clipul de susţinere al campaniei, alături de tinerii din Organizaţia de Tineret a PDL Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-14

TAGURI: elena udrea, hemoglobine, dona sangeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SIMION
19 Feb 2012

Este un lucru minunat aceasta campanie de donare de sange prin care pot fi salvate multe vietii. Avem nevoie de cat mai multa implicare, de la toate partidele daca s-ar putea in acest sens. Pe mine m-au convins sa donez sange!
TUDOR
19 Feb 2012

Orice picatura de sange poate salva o viata!!! Salut aceasta intiativa a organizatiei de tineret a partidului democrat liberal desfasurata sub conducerea doamnei Elena Udrea!!! Un gest de suflet pentru oameni!!!
MARIUS
19 Feb 2012

Mi-as dori ca fiecare organizatie de partid politic sau ONG sa faca astfel de actiuni cu adevarat benefice pentru multi oameni care au nevoie disperata de transfuzii! Sangele nu are culoare politica! Bravooo!
OVIDIU
19 Feb 2012

Initiativa OTPDL vine in sprijinul celor care au nevoie disperata de sange!!! Stocurile din spitale sunt reduse si de multe ori se asteapta destul de mult pentru o trasfuzie! Este un lucru minunat!! Nu este nimic politic aici!!
NU CUMVA ARE SIFILIS SAU SIDA?
19 Feb 2012

daca e bolnava ?venerice sau sida?
MIHAI
19 Feb 2012

Cred ca la analiza sangelui, poate au descoperit virusul DE TOAPA MARLANEASCA si care s-a dovedit deosebit de periculos pentru oamenii cu bun simt.
UNGURU
19 Feb 2012

Felicitari pentru aceasta campanie! Avem nevoie de campanii de genul acesta, pentru ca orice picatura de sange poate salva o viata. Este nevoie de sustinerea si participarea in numar cat mai mare a voluntarilor..
BATMAN
19 Feb 2012

Campania organizata de tinerii democrati-liberali a fost un real succes, venind peste 400 de voluntari, dar din pacate au putut dona doar 200. Orice strop de sange poate salva o viata. Felicitari!
MITICA
19 Feb 2012

Este o actiune foarte minunata, nu este nimic politic. Avem nevoie de o mai multa implicare din partea tuturor si in special a celorlalte partide. Sangele nu are culoare politica! Nu mai fiti indiferenti.
Random image