2017-01-23 12:27


Elena Udrea, propusă şef de stat pe Facebook

 |  19:04
Elena Udrea, propusă şef de stat pe Facebook

Elena Udrea este văzută de prietenii de pe Facebook drept viitorul şef de stat al României.Aprecierile vin în urma unei întrevederi a ministrului turismului cu Prinţul Charles, care a avut loc marţi la Londra.

Vizita Elenei Udrea la Londra a avut un mare succes pe pagina ei de Facebook. Peste 300 de persoane au apreciat anunţul întâlnirii ei cu Prinţul Charles, iar peste 400 de persoane au dat „like” la galeria foto de la întrevedere. Mulţi dintre aceştia au comentat lăudând activitatea ei în promovarea turismului românesc. Comentariile sunt, fără excepţie, din categoria “elogiu”, fanii ministrului propunându-i să candideze la Preşedinţia României.Unul dintre comentatori îi doreşte Elenei Udrea să se întâlnească cu Prinţul moştenitor al Marii Britanii şi în calitate de preşedinte al României. Iată: ”Felicitări doamna Udrea! Sper să vă întâlniţi pe viitor în calitate de preşedinte al României cu Prinţul Charles. Nu văd alt politician să fie mai capabil să devină preşedinte”. Un alt comentariu din acelaşi registru este “Felicitări!!!! Sincere felicitări... şi nu uitaţi că aştept de la dumneavoastră Preşedinţia”. Există şi comentatori care aduc aminte, prin cuvintele folosite de ei, de propaganda pentru liderii comunişti. “Activitatea eficientă şi inovatoare a Doamnei Ministru Elena Udrea, personalitatea sa curajoasă şi sinceră, reprezintă un mare câştig pentru turism şi România”.

Recent, Elena Udrea a postat pe blogul său: “Mi-aş dori foarte mult să văd ca unul dintre partidele mari e suficient de deschis să propună o femeie curajoasă şi pricepută la cea mai importantă funcţie în stat”. Numai că Traian Băsescu, cel care a susţinut-o în evoluţia sa politică, a declarat anul trecut în octombrie că Palatul Cotroceni e încă prea mult pentru ea. ”Pe Elena Udrea nu o văd preşedinte de partid sau premier. Funcţiile înalte implică experienţă de viaţă. Nu este suficient să fii inteligent, ambiţios, capabil de negociere, aşa cum este doamna Udrea. Dar de aici până la funcţia de prim-ministru sau preşedinte de partid e cale lungă".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIAN
17 Noi 2011

Eu cred ca vizita doamnei Udrea la Casa Regala este de natura istorica si nu poate aduce decat bine Romaniei si turismului nostru. Nu uitati ca sub Elena Udrea turismul a avut o crestere de 16% , economia la fel da semne de redresare si se pare ca investitiile si campaniile de promovare derulate de MDRT dau roade. Bravo Elena Udrea , singurul ministru capabil sa faca ceva dupa 1990 in tara asta.
GELU
17 Noi 2011

Elena Udrea este unul dintre puţinii oameni politici care-şi iubesc ţara. Simplul fapt că are curaj să spună asta tare arată mă face să o respect şi mai mult.
COSTACHE
17 Noi 2011

Dupa privirea Printului,si "nevinovatia copilareasca dar..." de pe fata D-nei , sigur Camila a intrat in panica.. Doar are experienta sa inteleaga privirile...
MARIA
17 Noi 2011

Sunteti amabili sa explicati care este contributia Duduii udrea la realizarea documentarului WILD CARPATHIA de catre canalul TRAVEL in care Printul Charles un indragostit al plaiurilor transilvane face publicitate gratuita Romaniei? Sunt convinsa ca udrea s-a dus sa ii multumeasca si sa isi faca o poza pentru fraierii de aici , poza care e un medicament pentru paranoia de care sufera... Incep sa cred ca Elena Ceausescu era nevinovata!
ANCA
17 Noi 2011

Numai cuvinte de lauda pentru Doamna Elena Udrea, ministrul turismului,este cel mai capabil om politic de pana acum!
DIANA
17 Noi 2011

Elena Udrea afacut ceva pentru aceasta tara si asta se vede,toti iti suntem recunoscatori Elena, ai reusit sa-l imiplici si pe Printul Charles in proiecte, respect PDL!
GEANINA
17 Noi 2011

Este un lucru bun pentru turismul romanesc ca a avut loc aceasta intrevedere. Doamna Udrea nu putea alege un ambasador mai bun decat Printul Charles. Sincere felicitari!
COCO
17 Noi 2011

Felicitari Elenei Udrea pentru performanta ,e singurul ministru care se implica !
MIKA
17 Noi 2011

Cu siguranta aceasta intalnire a fost cu un scop benefic Roamaniei! Elena a demonstrat ce poate si imi place ca mereu posteaza si anunta ce a facut mai devreme mai mai tarziu!Ma intristeaza cand vad ca mari personalitati in lume apreciaza munca Elenei , dar in Romania nu recunoste nimeni! Felicitari Elena si un alt minitru mai bun nu se gasea!!
AXI
17 Noi 2011

Aceasta intalnire este un pas mare pe care Romia il face mai ales ca dansu a ajutat-o pe Elena in promovarea Romaniei prin acel reportaj! Ma bucur ca se vad roadele muncii ministrului Felicitari!
MARIUS
17 Noi 2011

Patriotismul Elenei UDREA m-a miscat...este o DOAMNA in adevaratul sens al cuvantului...faptul ca incearca cu atata ardoare sa arate lumii intregii frumusetile acestor meleaguri reliefeaza cat de mult isi iubeste tara natala.RESPECT ELENA UDREA! VEI AVEA VOTUL MEU!
MRUXANDRA
17 Noi 2011

Turismul romanesc a cunoscut o considerabila dezvoltare in ultima perioada, lucru ce se poate observa si din interesul pe care printul britanic il manifesta fata de tara noastra...si pentru asta trebuie sa-i recunoastem meritul doamnei udrea. Iar faptul ca in continuare printul charles se intereseaza de romania si este vazut ca un ambasador al turismului romanesc, nu poate aduce decat lucruri bune!
Random image