2017-01-17 11:25

POLITICA


Elena Udrea: Protestele din ţară sunt justificate

 |  16:05
Elena Udrea: Protestele din ţară sunt justificate

Elena Udrea a avut astăzi prima ieşire publică de la declanşarea protestelor antiguvernamentale. Ea a declarat, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că protestele din ţară sunt justificate, întrucât  măsurile luate de Guvern au fost „nepopulare”, stârnind nemulţumirea oamenilor. Cu toate acestea, ea a declarat că prin măsurile luate de Guvern, România a căpătat stabilitate economică.

„Este evident că aceste proteste sunt justificate. Este evident că o mare parte din costurile măsurilor luate de actualul Guvern, care le-a luat pentru a stabiliza economia în ultimii doi ani, au avut repercusiuni, în primul rând, asupra populaţiei. Este firesc, pentru că actualul Guvern este cel care a luat aceste măsuri nepopulare, dar în acelaşi timp este un protest împotriva politicienilor în general, în special a celor care au condus România în ultimii 20 de ani, pentru că nu vorbim de o opoziţie care s-a născut ieri”, a  conchis Udrea.

Ministrul turismului nu a ezitat să îi taxeze pe cei din USL pentru mitingul de joi, spunând că politizează protestele în speranţa că vor ajunge la putere.

„Vorbim de lideri ai Opoziţiei care şi ei au fost la guvernare şi care, dimpotrivă, şi ei nu au demonstrat că au soluţii mai bune”, a adăugat aceasta.

De menţionat că Elena Udrea este o prezenţă activă atât pe mediul online, cât şi în apariţiile publice. Surprinzător, de când au început protestele, Elena Udrea nu a declarat nimic public, declaraţia de la Iaşi fiind prima de la debutul  manifestaţiilor antiguvernamentale. De asemenea, nu a mai postat nimic nici pe blogul său personal, pe contul de Facebook sau pe Twitter de pe 13 ianuarie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-25

TAGURI: ministrul_turismului, protest, româniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VASI
21 Ian 2012

cat sa fim de irationali sa credem ca organizatori i protestelor vor sa ne f ie noua bine?eu mi-am dat seama ca vor doar sa ne manipuleze, dorind de la noi doar voturile.de ce n e este greu sa intelegem ca toate tarile civilizat e au impus masuri de aust eroitate?aceeasi situatie este si la noi, insa rom anii inteleg foarte greu ca pentru a ne fi bine pe viitor va trebui sa face m sacrificii.garantez ca romania va prospera.
BEC
21 Ian 2012

:)) Crin si Ponta nu au a vut curaj sa mearga in Pi ata Universitatii. Oare le este frica de popor ? :)) Ce lideri adevarati : >:))
MAIA
21 Ian 2012

Romanii nu vor USL, ei v or doar o viata mai buna, protestele incita la vio lenta!!!
GHITA
21 Ian 2012

Deja mi-e greata cand vad atatia oameni cu mintea neteda cum pun botul la t ot felul de afirmatii fac ute prin televiziunile lu i Vantu sau Voiculescu. M ai lasati manipularea ast a TV si puneti osul la mu nca sa faceti si voi ceva constructive pentru Roma nia. Avem déjà destule pe cap ca sa ne mai ca sa ne arda de proteste. Num ai prostiti lumea cu tele vizorul ca se duce tara d e rapa.
VESCAN
21 Ian 2012

Deja incep sa nu mai supp ort toate diareele verbal e de la TV cu care ne lov este timpanele USL-ul. Cu m poti bre’ sa afirmi c a poti scoate Romania din criza. Sunt multe alte t ari care care au probleme desi au oameni mult mai competent la conducere. S i aici nici nu dau nume c and ma refer la Germania sau Franta. Mai lasati dr acu’ manipularea asta M ass-Media.
KINDER
21 Ian 2012

Treziti-va la realitate o ameni buni. Romania are m ult prea multe pe cap ca sa mai aiba nevoie si de proteste. Ati suportat at ata vreme conducerea actu al si acum cand mai sunt cateva luni pana la alege ri ati inceput sa alergat i precum curcile pe straz i. Mai mare nenorocirea e ste ca alergati degeaba, deoarece nu cred ca vreun membru USL ar putea face mai mult decat cei din p resent.
KRISS
21 Ian 2012

Cum poate afirma dl Anton escu ca el poate scoate R omania din criza? Sunt ta ri mult mai bine dezvolta te, care au la conducere oameni mult mai competent decat dansul, tari care inca au problem financiar e. Oare de ce acest lucru nu este vazut decat de f oarte putini oameni.
SONY
21 Ian 2012

Parerea mea este ca USL-u l doreste doar sa manipul eze oamenii pentru a ajun ge la conducere. Sunt sla be sanse ca ei sa aiba vr eun plan de scoatere a R omaniei din criza. Toate tarile au impus masuri de austeritate. Nu cred ca Romania ar fi putut trece peste criza fara sa fie impuse si la noi niste ma suri de austeritate.
ANDREEA
21 Ian 2012

Echilibrul fragil la care s-a ajuns este cauzat de incitarea maselor spre v iolenta si manifestatii z gomotoase. Toti sunt cu g ura mare, dar nimeni nu s tie cat de greu se pot ap lica niste soltii bune pe ntru tara asta! Toate din cauza ca am ramas undeva in spate ca si grad de c ivilizatie, obisnuiti la intins mana, la munca uso ara, sa credem ca totul n i se cuvine! Atat timp ca t ne vom lasa manipulati de sarlatanii astia din U sl, nu vom avea parte de nicio sansa la un viitor mai bun!!
ARMY
21 Ian 2012

in urma masurilor de aust eritate impuse ,ministrii romaniei mizeaza pe o cr estere majora a economiei nationale, totodata au p us bazele unor proiecte d e creare de locuri de mun ca pentru tineri.se mizea za o relansare economica brusca atat pe piata inte rna, cat si pe marile pie te internationale.in aces t ritm romania va fi prin te putinele tari din unui nea europeana care nu va mai avea nevoie de imprum uturi externe de la banca mondiala su de la fmi.do amna ministru elena udrea va pune in practica noi proiecte de dezvoltare a turismului romanesc.
DORA
21 Ian 2012

6. Opozitia acuza guvernu l ca nu doreste sa poarte dialog constructiv, insa ei sunt la fel de rigizi precum acuza puterea ca ar fi. Ei nu concep o alt a solutie decat alegerile anticipate, altfel sunt convinsi ca vor pierde al egerile din toamna.
MONTANA
21 Ian 2012

Se face atata tam-tam pe manifestatiile din strada , ce tot incercati sa ne prostiti pe fata !!! TOAT A LUMEA STIE CA MANIFESTA NTII SUNT OAMENI CUMPARAT I SAU SANTAJATI SAU MANI PULATI DE USL !!! NU NE M AI PROSTITI PE FATA !!! K NU TZINE !!!
EDUARD
21 Ian 2012

unele proteste sunt justi ficate, asta nu inseamna ca opozitia sau unele can ale de stiri sa incite la violente asa cum se inta mpla acum……...
JOHNNY
21 Ian 2012

PDL a gresit ca nu a expl icat mai bine deciziile g uvernului care au salvat tara de la faliment, dar asa se intampla cand nu s untem condusi de demagogi ca Ponta si Crin care st iu sa minta!
KITTY
21 Ian 2012

Nu susţineţi interesele meschine ale Opoziţiei!
IOANA CIUFUDEAN
21 Ian 2012

Ei nu vor modernizare, ci caută doar manipulare.
BGD
21 Ian 2012

lumea inca se lasa dusa d e val si de minciunile in drugate de USL, dupa cum s-a si vazut, USL-ul si-a scos oamenii in strada c u carnetele de membru....
OLIVIA
21 Ian 2012

Sunt de acord cu opinia doamnei ministru..nu este cazul sa-l schimbam pe B oc pentru ca oamenii sa i nceteze protestele...mai bine am incerca sa gasim niste solutii.E normal sa existe opinii diferite.. incitarea opozitiei la vi olenta nu rezolva cu nimi c aceasta situatie!!!! Nu mai iesiti in strada pt a da frau liber haosului si huliganismului !!!
NICU
21 Ian 2012

Nu dormiti si nu va lasat i manevrati de opozitia c orupta si de televiziunil e platite. Romani, este t impul sa analizati bine l ucrurile si sa saluati de cizia corecta pentru voi si pentru tara. Nu-I lasa ti sa ne fure demnitatea.
SOPHY
21 Ian 2012

Presedintele meu are grij a sa nu va inghete voua o asele daca intrerup rusii gazele, presedintele meu are grija sa nu intram i n vartejul datoriilor suv erane care macina U.E., p resedintele meu are grija ca nimeni sa nu-i spuna Romaniei ce si cum sa fac a, PRESEDINTELE MEU ARE G RIJA SA NU AJUNGEM CA GRE CIA!Tu cine esti si ce fa ci pentru Romania in afar a ca-i manjesti imaginea?
BTW
21 Ian 2012

Daca vrem schimbari, le p utem cere fara proteste v iolente, "hai sa comunica m"!!!
LIVIU
21 Ian 2012

Situatia Romaniei nu o sa se schimbe daca va fi da t jos Basescu, credeti ca se va schimba ceva daca vine la putere Ponta si A ntonescu? eu nu cred !!!
MICKI
21 Ian 2012

Imi place de Ludovic Orba n pentru ca este persever ent, merge in fiecare se ara in Piata Universitati i ca sa fie huiduit
CARMEN
21 Ian 2012

Ne bucuram cand presa se politizeaza oficial. Ii dorim lui Sorin Rosca Sta nescu sedere placuta si l unga in opozitie alaturi de PNL. Asteptam ca si Bo gdan Chiriac sa-si ocupe locul la PC sau la PSD c a sa ne fie si noua mai c lar cum e cu “ jurnalis tii” sau “ analistii “ apolitici
GIGEL
21 Ian 2012

Doamna Nuti Udrea are dre ptate aducand la putere n iste ciocoi ca Ponta &co; la putere nu schimbam ni mic.
CONSTANTIN N
21 Ian 2012

Imi doresc o Romanie mai buna dar mi se pare abera nt san e lasam manipulati de cei de la USL
MARY
21 Ian 2012

Sorin Rosca Stanescu a sp us ieri ca e ultima data cand se adreseaza oamenil or in caliate de jurnalis t . Nu stiam ca treaba u nui jurnalist este sa vor beasca in fata adunarii USL-iste alaturi de alti lideri politici. Ce iti m ai este si cu presa asta “independenta”.
ANASTASIA C
21 Ian 2012

Realizati cat costa aceas ta manipulare a Usl-lui? Oare de unde are bani do mnu Ponta sa plateasca? O sa castige la casino in Monte Carlo sau tot din b anul public o data ajuns la putere?
FANE 13
21 Ian 2012

Usl-ului nu i-a ajuns cat a furat 20 de ani acum v rea din nou la puetere?
ALEXA06
21 Ian 2012

Ma bucur ca a iesit la mi crofon si unul dintre lid erii importanti ai PDL cu un mesajabsolut normal. Toti ii intelegEm pe cei care chiar se confrnta cu anumite necazuri care i- au facut sa iasa in strad a dar nu putem fi de acor d cu faptul ca USL incear ca sa confiste aceasta ma nifestatie si sa incite l a violenta! Ne facem de r as!
IOANA CIUFUDEAN
21 Ian 2012

Doar un lucru ţineţi mi nte: Ponta vă vrea în m orminte!
BOBO
21 Ian 2012

Oamenii se bucura de cati va lei cu care sunt cumpa rati de usl pt a ajunge l a conducere dar fara solu tii. Daca ar fi avut vreo solutie ar fi oprit ies irea in strada si mai ale s n-ar fi fost de accord cu vandalizarea orasului, exprimandu-si parerile p rintr-un dialog civilizat lipsit de injurii.
ALEX.
21 Ian 2012

Parerea mea este ca nu av em nevoie de anticipate! Solutia nu este sa il sch imbam pe Boc cu Ponta can d mai sunt doar cateva lu ni pana la alegeri! Nu cr ed ca o alta guvernare es te un lucru bun in moment ul de fata. Pana se vor d ezmeticii si isi vor da s eama cu ce trebuie sa se ocupe noii alesi din USL tara asta se va duce din ce in ce in jos!!! Buni, Rai... astia macar sunt p e functii de ceva timp si merg spre bine! A incepu t sa se mai miste ceva in tara asta!!! S-au mai da t drumul la cativa km de autostrada, au mai constr uit una alta prin tara. A u scos tara asta dintr-o criza economica cum nu s- a mai vazut si asta cu aj utorul nostru, al poporul ui! Pentru prima oara in 20 de ani avem ami mult e xport decat import! Inves titorii se bat pentru a v eni la noi in tara sa cre eze locuri de munca. Voi credeti ca vor mai veni i n conditiile in care pe C NN arata cum arde o masin a in centrul capitalei si cum se bat jandarmii cu huliganii??? Voi v-ati am i lau familia sa mergeti in concediu intr-o tara i n care se duc lupte de st rada noaptea??? Hai sa ga ndim un pic!!! Crede.ti c a astia de la USL vor fac e ce nu au facut in 20 de ani daca vor veni la guv ernare??? Sa fim realisti !! Hai sa ne trezim la re alitate!!!
KATERINA
21 Ian 2012

Nu va lasati frati romani sa fiiti bataie de joc a unor instigatori, a unor oameni care nu vor deloc binele acestei tari, a u nor oameni al carui scop in viata este detinerea p uterii si manipularea!
CROSA
21 Ian 2012

Oamenii nemultumiti de no ile reforme, cer schimbar ea lui Boc cu Ponta, dar ce cred ca vor rezolva, m ai bine nu o sa le fie. E i sunt mai hoti, incat au ajuns sa-si plateasca ma nifestantii sa iasa in st rada si sa-si cumpere vot urile inca de pe acum.
ION
21 Ian 2012

Sunt student la Politehni ca, iar liderii de la UNS R mi-au cerut sa ies in s trada, sa protestez impot riva PDL. Mi s-a spus ca daca voi fi prezent in lo curile in care se filmeaz a si daca sunt vocal impo triva lui Basescu, unii p rofesori vor fi atenti cu mine in sesiune.
CASH ENZO
21 Ian 2012

PNL si PSD nu vor binele tarii, ii intereseaza doa r puterea , nu au nici ma car o solutie, doar vorbe
MARIA
21 Ian 2012

hai udreaaaa
BEBE
21 Ian 2012

Penibila prestatia opozit iei! Platesc oameni sa iasa in strada!!!
SONYK
21 Ian 2012

Daca nici oamenii astia n u au tras pentru popor at unci... a tras psd-ul cu lovitura lor de stat, rev olutzii si false sperantz e, aia ne dezinformeaza s i detzin majoritatea tele viziunilor
IOANA CIUFUDEAN
21 Ian 2012

Ce placere are USL-ul sa vada ca oamenii se chinui e in strada pentru un sco p comunist?!
MISSY_PS
21 Ian 2012

nu va lasati manipulati a sa usor, nu ii lasati sa ne aduca la sapa de lemn.
DEEIUT
21 Ian 2012

PNL si PSD nu vor binele tarii, ii intereseaza doa r puterea , nu au nici ma car o solutie, doar vorbe
REBECA
21 Ian 2012

Partidul PDL au facut mul te greseli, dar au avut puterea de asi recunoaste greselile. Credeti ca da ca va veni Pontea si Ant onescu la putere va fi ma i bine ?
MISS
21 Ian 2012

Este adevarat ca unii oa meni au iesit in strada p entru a-si exprima nemult umirile la fel cum unii o ameni au iesit doar pentr u ca au fost platiti. Oam enii nu scandeaza numai i mpotriva celor de la pute re ci impotriva intregii clase politice, lucru car e ar trebui sa dea de gan dit opozitiei care este solidara cu protestele si le incurajeaza crezand c a au sustinerea celor car e striga impotriva guvern ului. Schimbarea lui Base scu cu Antonescu nu este o solutie pentru ca oamen ii nu au iesit pentru a s ustine opozitia ci pentru a-si striga fiecare nemu ltumirile.
ALEX
21 Ian 2012

Toata lumea vrea inlatura rea presedintelui tarii d ar nu se gandesc ca alta sansa de a trece peste to t ceea ce se intampla in toata Europa nu avem, a f acut multe pentru tara si inca va face...
DAN
21 Ian 2012

In zilele acestea toata l umea a mizat pe caderea g uvernului, nu o sa cada c a vrea Ponta si Antonescu ...ei au fost si sunt sin gurii oameni care vor ast a....
SORIN
21 Ian 2012

Pacat ca lumea inca conti nua sa iasa in strada net inand cont si de vreme, a sta e ..sunt multumiti de banii cu care sunt plati ti de USL...
BELLA
21 Ian 2012

USL-ul si-a scos in stra da membrii de partid…ru sine !!! Oameni buni…nu mai alergati pe strazi d egeaba….voi sunteti cei care l-ati votat pe Trai an Basescu …pt ca doar datorita poporului a iesi t din nou la conducere… iar acum ce nu va mai con vine???USL doreste manip ularea tarii doar pt a aj unge la conducere……fa ceti tara de ras !!!!
DANUTZ
21 Ian 2012

Semnalul transmis de USL este că ar face orice s pună mâna pe putere. Din 2004 nici unul dintre partidele componente nu a mai reuşit să conving ă electoratul că merit să conducă România. Nici acum nu este o alter nativă credibilă şi mi zează pe votul negativ l a adresa măsurilor de au steritate.
IOANA CIUFUDEAN
21 Ian 2012

Aşa-zisele revolte sunt doar măsura manipulării USL.
YOYO
21 Ian 2012

Aceste proteste nu sunt d espre libertate, dictatur ă şi alegeri anticipate cum susţine ipocrit opo ziţia, sunt despre lipsa de dialog din societatea românească, despre blo cajul enorm de comunicare la nivel politic, despre un stat la construcţia căruia PNL şi PSD au co ntribuit din plin în cei 18 ani din 21 post-comun işti.
GABRIEL
21 Ian 2012

USL nu este mai bun decat PDL, ba din contra a fos t in stare sa-si asume pr otestul oamenilor prin or ganizarea mitingului de j oi. USL si-a batut joc de oameni prin mitingul ace stora, Ponta si Antonescu au fost la fel de huidui ti in Piata Universitatii ca si cei din guvernul a ctual. Ponta e mult mai r au decat orice politician PDL.
MARIN
21 Ian 2012

Comunistii din PSD lovesc din nou! Mineriadele ris ca sa se repete, totul di n cauza acestor comunisti , care nu vor decat sa in groape Romania si sa ne s ubjuge
ANDREI89
21 Ian 2012

Nu vreau sa-i vad pe copi i lu nea Nelu din nou la guvernare!
IONESCU
21 Ian 2012

Doamna Udrea are dreptate ! Cu violenta nu putem re zolva nimic!
MARIAN
21 Ian 2012

Ne-am saturat sa ne minti ti si sa ne intoxicati me diatic! Nu va mai suport, comunistilor! Ne credeti idioti? Incercati sa fac eti ceva pentru tara asta , nu va mai ganditi intr- una numai la putere!
YOYO
21 Ian 2012

Protestele sunt justifica te din cauza masurilor lu ate, solutia este dialogu l nu anticipatele.
STOIENEL
21 Ian 2012

Penibila prestatia opozit iei! Ieri s-a vazut un snigur “politician” din opozitie la Tv, Mazar e , care intre doua vacan te prin Cuba a tras o fu ga si pana la Arcul de T riumf sa-si incordeze bas cuta
UN ROMAN
21 Ian 2012

Ma mir ca mai sunt unii o ameni in aceasta tara ca re nu vad, sau se fac ca nu vad viata NEAGRA si FO ARTE GREA, pe care ne-au asigura-to CIUMA Pdlista. Eu cred ca doar cei vand uti pdlului care probabil s-au infruptat mai mult sau mai putin din averea TARII, pot gandii cum ca USLUL ar fi platit pe man ifestanti sa iasa in stra da, sau ca i-au momit cu diferite avantajie. Daca ar fi asa,inseamna ca us lul dispune de multe, foa rte multe miliarde de lei sau euro, pentru a putea platii zecile de mi de manifestanti din toata ta ra. Adevarul gol golut, e ste ca pdlistii in frunte cu MAFIOTUL principal b asescu,au intrat rau de t ot in PANICA si nu mai st iu la ce tertipuri si MIN CIUNI sa recurga pentru a deturna REVOLUTIA care a INCEPUT si care nu mai p ot sa cred ca poate fi op rita cu minciui. ROMANII sau saturat de viata ;BUN A; ce le-a fost oferita d e un partid format din ex croci si MAFIOTI devotat i sefului lor, ADICA MAFI OTULUI SEF basescu.
KITTY
21 Ian 2012

Politicieni nostru au int ampinat tot felul de prob leme in ultimii ani de gu vernare, si daca stau bin e sa ma gandec au gasit s olutii apreciate de multe tari europene in ceea ce priveste criza si alte p roble la nivel national. Doamna Udrea a stiut cum sa puna punctul pe “i ori de cate ori a fost nevoie.
LAVINIA
21 Ian 2012

Mazare,dimineata la prote st,seara in club! Astia s unt cei care critica un g uvern cu intentii seriose .
GEORGE
21 Ian 2012

Românii trebuie să şti e că procedura declanş rii alegerilor anticipat e ia minimum 140 de zile, adică un minim constitu ţional şi legal de 4 lu ni şi jumătate dacă to tul „merge ceas”. Pen tru asta, este nevoie de demisia Guvernului şi re spingerea a două solicit ări de investitură în Parlament, de dizolvarea Parlamentului de către p reşedinte şi anunţarea unei date a alegerilor c u minim 3 luni înainte c a ele să fie organizate de un Guvern interimar.
MURESAN EUGENIA
21 Ian 2012

Nu conteaza,important est e ce face pt.cei necajiti ! Altii ziua jicnnesc,inv rabesc.iar seara chefuie sc langa sticlele de wski .Asta se numeste "seriozi tate"?
ALEX.
21 Ian 2012

Parerea mea este ca nu av em nevoie de anticipate! Solutia nu este sa il sch imbam pe Boc cu Ponta can d mai sunt doar cateva lu ni pana la alegeri! Nu cr ed ca o alta guvernare es te un lucru bun in moment ul de fata. Pana se vor d ezmeticii si isi vor da s eama cu ce trebuie sa se ocupe noii alesi din USL tara asta se va duce din ce in ce in jos!!! Buni, Rai… astia macar sunt p e functii de ceva timp si merg spre bine! A incepu t sa se mai miste ceva in tara asta!!! S-au mai da t drumul la cativa km de autostrada, au mai constr uit una alta prin tara. A u scos tara asta dintr-o criza economica cum nu s- a mai vazut si asta cu aj utorul nostru, al poporul ui! Pentru prima oara in 20 de ani avem mai mult e xport decat import! Inves titorii se bat pentru a v eni la noi in tara sa cre eze locuri de munca. Voi credeti ca vor mai veni i n conditiile in care pe C NN arata cum arde o masin a in centrul capitalei si cum se bat jandarmii cu huliganii??? Voi v-ati ma i lau familia sa mergeti in concediu intr-o tara i n care se duc lupte de st rada noaptea??? Hai sa ga ndim un pic!!! Crede.ti c a astia de la USL vor fac e ce nu au facut in 20 de ani daca vor veni la guv ernare??? Sa fim realisti !! Hai sa ne trezim la re alitate!!! Ce poate sa fa ca Ponta??? Credeti ca po ate sa conduca tara ca pe o masina de raliu??? Tar a nu poate fi condusa pri n derapaje controlate!!! Crin??? Crin in 20 de ani de cand e in parlament n u a scos o lege, nu a fac ut o lege, nici macar un proiect de lege! E campio n la chiul!!! Avem nevoie de oameni care sunt prez enti la guvernare nu de c hiulangii!!!
MURESAN EUGENIA
21 Ian 2012

Udrea.sa nu te mai vad! E sti cea mai imorala si ma i corupta!Poti spune oric e,cai nu te mai crede nim eni,nici pe tine,nici pe "ai tai"!
ANONYMUS
21 Ian 2012

Oare oamenii nu vad ca US L si europarlamentarii lo r ne saboteaza in Parlame ntul European? Acestia in cearca sa apropie situat ia Ungariei de situatia R Omaniei. Nu este cazul. S ituatia din Ungaria nu ar e nicio legatura cu cea din Romania, Ungaria fiin d sanctionata pe cu totul alte lucruri decat cele care se intampla in Roman ia.
ZUZY
21 Ian 2012

Basescu a luptat cu criza si a echilibrat sistemul
CRISTINA
21 Ian 2012

Rusine USL-ului pentru ce ea ce face, plateste oame ni ca sa iasa in strada s a creeze un intreg haos, oamenii astia de nimic nu au altceva in cap decat sa ajunga la putere si sa fure, Antonescule si Pon ta lasatine in pace ca ne -am saturat de minicinile cu care veniti zi de zi pe la TV. RUSINE
MAKA
21 Ian 2012

Boc si Basescu conducator ii de neinlocuit
VALI
21 Ian 2012

Luaţi atitudine faţă d e manipularea conştiinţ ei publice! Vrem soluţii , nu false revoluţii
CIPRIAN
21 Ian 2012

Se pare ca micul COMUNIST Ponta si Antonescu au d at zvon pe Facebook sa ia sa lumea in strada. Cu ca t i-ati platit pe ai vost ri sa iasa in strada neno rocitilor, Rusine sa va f ie, cumparati oameni pent ru placerile voastre diab olice. NU va mai vrem.
SMOKY
21 Ian 2012

USL nu este solutia roman iei pentru un trai mai bu n, nu sunt nesare alegeri le anticipate. USL vor sa castige prin manipulare si inducerea in eroare a oamenilor nevoiasi, profi tand de naivitatea lor si de problemele de zi cu z i.
AL3X
21 Ian 2012

USL nu are soluti pentru Romania, vor doar puterea !
BOBITA
21 Ian 2012

in loc sa-si dea fiecare cu parerea despre ce ar t rebui sa faca presedintel e tarii, mai bine venim c u solutii sau si mai bine deschidem larg ochii sa vedem ca toate masurile l uate pana acum de actualu l guvern au fost in benef iciul Romaniei
ANCA
21 Ian 2012

Opozitia vorbeste de aleg eri anticipate ! De ce ? Doar avem alegeri anul ac esta ! Se grabesc undeva ? Vor sa inraiasca oameni i prin diferie masuri , t eleviziune , deoarece din 2004 si pana acum nu au mai castigat nimic !
CRISTIAN
21 Ian 2012

Dupa cum s-a vazut , Crin si Ponta nu au avut cura j sa mearga in Piata Univ ersitatii. Oare le este frica de popor ?
MATEI
21 Ian 2012

Domnii Ponta şi Antonesc u s-au trezit un pic cam târziu, problema dictatu rii a fost rezolvată în 1989. Acum se poate prot esta libeeer !
KOKOLINA
21 Ian 2012

Opozitia nu vrea decat sa va atraga in jocul lor m urdar! Ganditi inainte sa iesiti in strada pentru a fi marionetele unor pol iticieni avizi de putere!
RAZVAN
21 Ian 2012

NU sprijiniţi minciuna i manipularea. Deschide i ochii şi susţineţi adevărata cauză! Spriji niţi modernizarea, refor ma şi bine poporului! Nu susţineţi interesele m eschine ale Opoziţiei!
DIANA
21 Ian 2012

Ponta si Antonescu ar tre bui sa plece la arabi sa isi faca veacul acolo, p entru tara noastra sunt p rea slabi, nu ii duc capu l pe astia doi nici cat o gaina, sa se urce amando i in masina de curse a lu i Ponta si sa plece cat m ai departe de aici, a par don am uitat ca Ponta nu e in stare sa conduca o m asina e doar copilot si n ici asta nu o face bine c a intra din sant in sant cu masina . RUSINE hot ilor
EVA
21 Ian 2012

USL nu este solutia roman iei pentru un trai mai bu n, nu sunt nesare alegeri le anticipate. USL vor sa castige prin manipulare si inducerea in eroare a oamenilor nevoiasi, profi tand de naivitatea lor si de problemele de zi cu z i.
LENA
21 Ian 2012

PDL nu este un partid per fect,insa are capacitatea de a indrepta lucrurile, pentru ei conteaza ca rom anul a iesit in strada sa -si spuna ofurile,insa c a românii să sufere, s li se taie fondurile eu ropene şi să se simtă izolaţi, doar pentru a ţi satisface setea de p utere este inadmisibil di n partea opozitiei!
MARII
21 Ian 2012

Ce se vede acum in strada este doar o piesa de tea tru cu niste actori iefti ni platiti de USL, pentru a minti o natiune! Rusin e, comunistilor!
DAN
21 Ian 2012

Sa aperam ca oamenii isi vor da seama ca instabili tatea socio-politica nu a juta Romania si ca trebui e sa acorde in continuare girul actualului guvern. Pentru ca tara sa depase asca momentul delicat act ual ( european si intern ) guvernul Boc trebuie sa .si duca pana la capat re formele. Cand vor fi aleg eri de drept atunci se v a putea schimba ceva!!
GABY
21 Ian 2012

PSD-ul vrea ca noi să r mânem în gunoi. Vrem m odernizare, nu manipulare !
INA
21 Ian 2012

Schimbarea guvernului nu poate aduce decat instabi litate politica pe langa cea sociala, ne ducem di n rau in mai rau
BOGDAN
21 Ian 2012

DIVERSIUNE USL.PONTA SI A NTONESCU SAGETI OTRAVITE.
BOGDAN
21 Ian 2012

COMUNISTII DE LA USL VOR PUTEREA.NU LE PASA DE TAR A, DE NIMENI SI NIMIC.
MAGDALENA
21 Ian 2012

Socialistii ar trebui sa vina cu solutii, nu sa-I injecteze pe altii sa aru nce cu pietre si sa faca scandal. Numai la diversi uni si manipulari sunt bu ni. Rusine USL !!!
SORIN
21 Ian 2012

Nu intraţi în jocul pol itic al USL! Susţineţi ţara, sprijiniţi modern izarea, refuzaţi manipul area!
ROBERT
21 Ian 2012

NU sprijiniţi minciuna şi manipularea. Deschide ţi ochii şi susţineţi adevărata cauză! Sprij iniţi modernizarea, refo rma şi bine poporului! N u susţineţi interesele meschine ale Opoziţiei!
ALEX
21 Ian 2012

Este clar că semnalul oa menilor din stradă este adresat întregii clase p olitice din România, put ere sau opoziţie. PDL l- a înţeles foarte bine i ar fi trebuit ca şi U SL să îl înţeleagă p ână acum.
DAD
21 Ian 2012

• PDL nu este un partid perfect, dar spre deoseb ire de adversarii noştri politici, nici nu avem a ceastă pretenţie, avem capacitatea de a învăţ a din propriile greşeli, avem capacitatea de a lu a măsurile care se impun pentru asigurarea unei s tabilităţi economice ge nerale.
BATMAN
21 Ian 2012

PDL nu este un partid per fect, dar cand a gresit, a iesit in fata si a rec unoscut. Caderea Guvernul ui si alegerile anticipat e nu sunt chiar solutia i deala pentru Romania in c azul de fata, avand in ve dere criza economica prin care trecem.
LECTURELU*
21 Ian 2012

Nu stie multa lume dar su nt zeci de localitati car e au primit finantari eur opene pentru a dezvolta r etele de apa si canalizar e, toate in ultimii ani d atorita eforturilor depus e de cea pe care o hulesc USL-ashii agitati de pon ta si antonescu, adik udr ea. Ministerul pe care il conduce a adus apa si ca nalizare in multe sate si comune, locuri in care o amenii si-ar arata sustin erea daca ar iesi in stra da. Romania are populatia in procent de 65 % la ta ra, care sustine masurile de dezvoltare de infrast ructura actuale, deci ant icipatele au acelasi rezu ltat, ar fi doar o cheltu iala in plus. Romani nu v a lasati manipulati.
INA
21 Ian 2012

USL a facut rau si va fac e in continuare,nefiind o varianta de viitor
BOGDYZ
21 Ian 2012

Jos cu Ponta care sa dus la parlamentul european s a ne vorbeasca de rau in interesele lui proprii... Probabil o avut o cursa de pilotaj prin zona... R USINE... cu siguranta le- a dus si un buchet de CRI N(i) si o punga cu boabe de MAZARE.... RUSINE!!!
ALEXJ
21 Ian 2012

„Este evident că acest e proteste sunt justifica te. Este evident că o ma re parte din costurile m surilor luate de actualu l Guvern, care le-a luat pentru a stabiliza econom ia în ultimii doi ani, a u avut repercusiuni, în primul rând, asupra popu laţiei. Este firesc, pen tru că actualul Guvern e ste cel care a luat acest e măsuri nepopulare, dar în acelaşi timp este u n protest împotriva poli ticienilor în general, n special a celor care a u condus România în ult imii 20 de ani, pentru c nu vorbim de o opoziţi e care s-a născut ieri , a conchis Udrea.
ANDY
21 Ian 2012

Aceste proteste nu sunt d espre libertate, dictatur ă şi alegeri anticipate cum susţine ipocrit opo ziţia, sunt despre lipsa de dialog din societatea românească, despre blo cajul enorm de comunicare la nivel politic.
GIGEL
21 Ian 2012

România are nevoie de re forme pentru mai departe. Cu preţul suferinţelor unei întregi naţiuni, România şi-a apărat st abilitatea economică.
MARIA
21 Ian 2012

• Crin Antonescu alege să îi dezinformeze pe r omâni sau demonstrează că nu ştie legea. Dacă Parlamentul ar demisiona in corpore atunci s-ar o rganiza alegeri din care ar rezulta un nou Parlame nt ce va rămâne în fun cţie exclusiv până la alegerile la termen, adic ă până în toamna aces tui an.
MAMA
21 Ian 2012

Este clar că pericolul c el mai mare pentru Român ia în acest moment este că prelungindu-se foarte mult protestele de strad ă să transmitem sentime ntul de instabilitate în exterior şi, din aceast ă cauză, să descurajă m atât investitorii cât şi agenţiile de rating şi finanţatorii. Efect ul negativ va fi rapid ş i general şi îl va sim i fiecare român în buz unar. Riscăm să avem do bânzi mai mari la credit e, riscăm să slăbim mo neda naţională, riscăm să destabilizăm parame trii macroeconomici cu ca re astăzi ne putem mând ri în Europa
SUPORTER
21 Ian 2012

Cum tu PONTA care esti ce tatean al Romaniei sa te duci la Parlamentul Europ ean sa ceri amenzi si int reruperea fondurilor euro pene catre tara noastra?? ? RUSINE ochelaristule si ciudosule... tu ne faci de rusine...
PANDELE
21 Ian 2012

Doamne treziti-va, vreti sa vina psd-ul, care sunt niste lesinati de foame! ? Au fost la putere 10 an i si ce au facut? Noi pla tim oalele sparte,daca nu se luau decizile anticri za care s-au luat pana ac um nu mai aveam nici pens ii, nici salarii iar voi acuzati puterea!? Duceti- va la munca, toata Europa e in criza..
MADA
21 Ian 2012

Aceste proteste nu sunt despre libertate, dictatu ră şi alegeri anticipat e cum susţine ipocrit op oziţia, sunt despre lips a de dialog din societate a românească, despre bl ocajul enorm de comunicar e la nivel politic, despr e un stat la construcţia căruia PNL şi PSD au c ontribuit din plin în ce i 18 ani din 21 post-comu nişti.
DANA
21 Ian 2012

Ce face USL confiscând revendicările străzii? Le demonstrează românil or că PSD şi PNL sunt s urde la vocea lor, că ag enda populaţiei cu agend a politică a opoziţiei nu au nimic în comun. US L pune placa alegerilor a nticipate, demisiilor în lanţ la vârful statulu i, făcându-se că nu v d că nici un partid pol itic nu mai are încreder ea românilor, că revend icările străzii variaz de la taxa auto până la menţinerea aeroportul ui Băneasa pentru cursel e low cost.
NICU
21 Ian 2012

S-ar impune, zilele acest ea, ca politicienii să v orbească mai puţin iar românii mai mult.
MARIA
21 Ian 2012

liderii pdl nu au iesit i n strada pentru ca ei au inteles ca rezolvarea pro blemelor se face prin dia log, spre deosebire de us l care in afara de platit ul oamenilor pentru iesir ea in strada si instigare a la violenta nu au facut altceva...sa vina si ei cu solutii ca de mesaje a nti-pdl ne-am cam saturat
ALEXJ
21 Ian 2012

Summitul Nato Bucuresti 2 008 asa am inceput a scri e Istorie... Rusine USL , Rusine Ponta ,Rusine Crin
EDITH
21 Ian 2012

Ponta demonstrează că n u se dă înlături de la nimic în marşul său c ătre putere.
ANDA
21 Ian 2012

PDL consideră în contin uare că până la aleger ile de anul acesta, dialo gul este cea mai bună so luţie pentru a rezolva p roblemele.
OMIDA
21 Ian 2012

• Este clar că pericol ul cel mai mare pentru Ro mânia în acest moment e ste că prelungindu-se fo arte mult protestele de s tradă să transmitem sen timentul de instabilitate în exterior şi, din ac eastă cauză, să descur ajăm atât investitorii cât şi agenţiile de ra ting şi finanţatorii. E fectul negativ va fi rapi d şi general şi îl va simţi fiecare român în buzunar. Riscăm să ave m dobânzi mai mari la cr edite, riscăm să slăbi m moneda naţională, ris căm să destabilizăm pa rametrii macroeconomici c u care astăzi ne putem m ândri în Europa.
BEST
21 Ian 2012

• Opoziţia tot trâmbi ţează demisia preşedin telui Băsescu. De ce ar demisiona şeful statului , mă întreb? A fost ale s în urmă cu numai doi ani de majoritatea român ilor, pentru un mandat de 5 ani. Dincolo de faptul că o ipotetică demisie ar fi un act de laşitat e, care ar fi motivele un ei retrageri dintr-o func ţie de acest nivel? În plus, aş remarca lipsa d e bun simţ din partea pr eşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, care îşi permite să se pron unţe pe teme legate de P iaţa Universităţii av nd mineriadele pe conşt iinţă.
JUS
21 Ian 2012

Nu trebuie sa ne lasam ma nipulati de catre televiz iuni!Nu trebuie sa se aju nga la violenta si la di strugere!Aceasta nu este solutia.Daca este Basescu dat jos si ajunge Antone scu sau Ponta presedinte va fi mai bine?Nu va fi!S i psd si pnl au fost deja la putere si nu au facut nimic!Aceste proteste nu sunt spre "binele poporu lui"cum sustine opozitia, sunt doar pentru a manipu la mintile oamenilor si a -i convinge sa voteze pe viitor usl-ul pentru a pu ne ei mana pe putere si a face ce doresc din tara asta!Rusine sa le fie ace stor ipocriti comunisti!
CETATEANU
21 Ian 2012

Intentia USL-ului de a ma nipula si instiga poporul la prostest, nu face ono are celor doua partide po litice si nici nu rezolva problemele Romaniei!
CRISTI
21 Ian 2012

Bravo E. UDREA!
ALEXJ
22 Ian 2012

Romania are nevoie de cal m si de finalizare a aces tor reforme incepute din 2009. E suficien atatea r emanieri si dezbateri din pareta USL-ului.
ALEXJ
22 Ian 2012

lideri ai Opoziţiei care şi ei au fost la guvern are şi care, dimpotrivă , şi ei nu au demonstrat că au soluţii mai bune
MIKI
22 Ian 2012

Crin este secera, Ponta c iocanul !
ION
22 Ian 2012

Ce placere are USL-ul sa vada ca oamenii se chinu ie in strada pentru un sc op comunist?!
JEAN-ANDREI
22 Ian 2012

Cel mai usor e sa iesi in strada sa spui ce te nem ultumeste...mai greu e sa schimbi ceea ce te nemul tumeste. Adica daca vrei legalizarea drogurilor sa u a prostitutiei du-te in parlament nu in piata un iversitatii....

Adauga un comentariu

Random image