2017-01-19 23:32

POLITICA


Elena Udrea tăvăleşte pe jos cu Victor Ponta. Şefa PDL Bucureşti despre preşedintele PSD: ''E prost, obsedat de ea şi e regele sexgate-ului din PSD''

 |  17:24
Elena Udrea tăvăleşte pe jos cu Victor Ponta. Şefa PDL Bucureşti despre preşedintele PSD: ''E prost, obsedat de ea şi e regele sexgate-ului din PSD''
Şefa PDL a terminat cuschimbarea premierului dat, dar i s-a pus pata pe Victor Ponta, “un flăcău” cuo “minte bolnavă”, un prost “care nu înţelege o iotă din lucrurile care seîntâmplă în jurul său”, “un ipocrit şi un farceur” care, pe deasupra, este “însuşiregele sexgate-ului din PSD”.

Elena Udrea, ministrul turismului, a scris peblogul său o serie de invective adresate “cu delicateţe” preşedintelui PSDVictor Ponta despre care are impresia că a făcut o “obsesie chinuitoare” pentruea, pentru că în ultima vreme a pomenit-o foarte des. Pe Udrea a deranjat-ofoarte tare faptul că Ponta a spus despre ea că este “regina” de pe tabla deşah a scandalului vămilor. Aceasta a mai susţinut că preşedintele PSD nu esteinteresat de bunul mers al lucrurilor şi nu înţelege nimic. “Am aflat acestlucru când a fost numit ministru de către socrul său şi când lipsea mereu de laşedinţele de Guvern, fiind înlocuit de fina lui pe care şi-o adusese secretarde stat (n.r. - referire la Ioana Pop)”. Elena Udrea a mai scris că doar “raţionamenteleabsurde” generate de “prostia şi incompetenţa unui fost procuror”, l-au făcutpe Ponta să-i asocieze numele cu scandalul din vămi. “Doar în mintea lui VictorPonta este posibil ca Gheorghe Falcă, membru al partidului încă de laînceputurile acestuia, şef de filială locală şi primar al Aradului în vremurileîn care eu abia păşeam în politică, să fie omul meu sau protejatul meu. La felşi Traian Igaş sau Sorin Blejnar sunt, în logica bolnavă a lui Ponta, asociaţicu Gheorghe Falcă doar fiindcă sunt din aceeaşi organizaţie judeţeană. Şi deaceea toţi trei ar fi protejaţii mei”, a mai scris Udrea care susţine căsingura ei legătură cu vămile este că a trecut de câteva ori graniţa “cupaşaportul în mână, ca orice turist”. Concluzia pe care o trage Udrea la final pentruPonta este că “este regele sexgate-ului din PSD”, din moment ce personal i-apromovat şi susţinut pe liderul organizaţiei de tineret şi pe ceilalţi PSD-iştimarcanţi implicaţi într-un caz de prostituţie cu adolescente şi proxenetism.

E bun Boc sau nu e bun?

Elena Udrea pare că s-a răzgândit şi nu maivrea schimbarea lui Emil Boc din fruntea Guvernului. Ea a afirmat la videochatulRealitatea.net, că a fost greşit înţeleasă în această privinţă. “Poate nu amfost eu suficient de explicită în ceea ce am spus. S-a înţeles greşit că eum-aş fi exprimat public pentru înlocuirea premierului Emil Boc. Pornesc de la orealitate pe care am susţinut-o de fiecare dată: este un prim-ministru curajosşi care a îndrăznit să guverneze asumat, cum n-a mai făcut nici un prim-ministrupână acum”, a spus Udrea. Ea a adăugat că sunt mai multe variante de lucru, fienumirea altui premier, fie un premier tehnocrat, sau păstrarea lui Emil Boc,dar trebuie luată o hotărâre cât mai rapid pentru “reconstruirea încrederiicetăţenilor în Coaliţie”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-08-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MENATWORK
23 Feb 2011

nu e adevarat. Banicioiu si Negoita sunt mai amatori de curvari decat el.
NENEA BRANCOVEANU
24 Feb 2011

...sa te feresti de la coada calului si de gura femeii ! se spune din batrani. Pai asa este. Daca intri in gurile femeii poti sa fii sigur ca nu te mai speli usor. Ponta trebuie sa-i raspunda Elenei Udre cu gura unei femei de la PSD , daca are, daca nu, sa-si caute ! Mai ales ca fiind reprezentantul social democratiei si aparatorul celor multi dar de jos nu prea este iubit de ELITA ROMANEASCA de dreapta.

Adauga un comentariu

Random image

Ultimele stiri