2017-01-20 17:56

POLITICA


Elena Udrea: „Traian Băsescu nu se mai întoarce în PDL”

 |  16:58
Elena Udrea: „Traian Băsescu nu se mai întoarce în PDL”
Traian Băsescu nuse mai întoarce în partidul care l-a propulsat în cea mai înaltă funcţie înstat. Cel puţin, aşa susţine Elena Udrea, actuala ministră a turismului şifostă şefă a Cancelariei Prezidenţiale.

Considerată demulţi drept purtătoare neoficială a mesajelor de la Cotroceni, Elena Udrea aafirmat că Traian Băsescu nu va mai reveni în PDL după ce îşi va încheiamandatul de şef al statului. Cu toate astea, ministra turismului susţine că preşedinteleva rămâne apropiat de partid. „Preşedintele a spus că nu se va întoarce. Eusunt convinsă că partidul şi-ar dori ca Traian Băsescu să se întoarcă. Dar, aşacum ştiu eu că este preşedintele, nu cred că va veni. Nu va face ce a făcut IonIliescu, sigur. Dar asta nu înseamnă că nu va rămâne alături de partid”, adeclarat joi Elena Udrea la B1 TV.

Maipleacă pe mare?

Temadespre posibilitatea revenirii lui Traian Băsescu la cârma Partidului DemocratLiberal a fost vehiculată intens în Campania prezidenţială din anul 2009. Atunci,preşedintele era des întrebat dacă se va întoarce în partid în cazul în care nuva mai obţine un al doilea mandat de şef al statului. Traian Băsescu infirmaaceastă posibilitate la vremea respectivă. „Dacăîmi termin activitatea de preşedinte acum în decembrie, marea mea dorinţă estesă mai plec un an pe mare. La 58 de ani, pot să mai plec. Dacă mai câştig unmandat de preşedinte, voi rămâne doar înţelept după două mandate, pentru că la63 de ani voi fi prea bătrân ca să mai plec pe mare”, afirma Băsescu în preajmaalegerilor prezidenţiale de la sfârşitul anului 2009.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-03-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image