2018-12-14 21:33


Emil Boc: Guvernul lui Dacian Cioloş are șanse mari să fie un guvern de succes

 |  14:02
Emil Boc: Guvernul lui Dacian Cioloş are șanse mari să fie un guvern de succes

Emil Boc a declarat, marţi, că Guvernul condus de Dacian Cioloş are șanse mari să fie un guvern de succes deoarece are un premier validat din punct de vedere profesional. Fostul prim-ministrul a recomandat noului Cabinet să aibă grijă să evite eventualele derapaje economice în condiții de stabilitate.

„Consider că acest guvern are șanse mari să fie un guvern de succes, pentru că are un premier validat din punct de vedere profesional, cu o mare capacitate de mediere, negociere și dialog politic, foarte important pentru această funcție. Are un adversar care este timpul, un an, dar poate avea și ingrediente pozitive, cum sunt condițiile economice relativ stabile în România și Europa, ceea ce este foarte important pentru punerea în practică a unui program de guvernare când ești pe o condiție economică relativ stabilă și echilibrată. Guvernul să aibă grijă să evite eventualele derapaje economice în condiții de stabilitate”, a precizat Emil Boc, la o întâlnire cu presa care a avut loc la Cluj, transmite Agerpres.

Fostul premier a mai spus că îl apreciază pe Dacian Cioloş pentru că a avut „forţa şi tăria” să retragă doi candidaţi care „care puteau pune probleme în exercițiul activității guvernamentale”.

„Îl apreciez pe Dacian Cioloș că a avut forța și tăria de a retrage acei candidați care puteau pune probleme în exercițiul activității guvernamentale, fie de imagine, fie de profesionalism. Este un act de responsabilitate și de curaj de a-ți retrage unii ministeriabili propuși și nu act de slăbiciune, este un act de responsabilitatea de a veni cu cea mai bună formulă guvernamentală cu putință. Acest lucru făcut, de a retrage doi candidați propuși este un lucru normal într-o democrație, iar faptul că a făcut-o rapid și rămâne în graficul de exercitare a actului de guvernare și de învestitură este un lucru sănătos”, a afirmat Emil Boc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17

TAGURI: emil boc, guvern, dacian ciolos, sanse, mari, guvern, succes
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...