2018-12-15 02:10


Emil Boc: Politicienii ar trebui să ţină cont şi de părerile specialiştilor atunci când iau decizii politice

 |  13:52
Emil Boc: Politicienii ar trebui să ţină cont şi de părerile specialiştilor atunci când iau decizii politice

Fostul premier Emil Boc a declarat, miercuri, că politicienii români ar trebui să țină cont de părerile specialiștilor atunci când iau decizii politice pentru a se evita crize.

Fiind întrebat cum comentează declarațiile guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, potrivit cărora ''sâmburele unei crize financiare pleacă chiar din anii de succes”, Emil Boc a spus că trebuie să se țină cont de părerea acestuia.

''Persoana cea mai autorizată din România să facă astfel de estimări este guvernatorul BNR și e bine ca oamenii politici să țină cont și de părerile specialiștilor atunci când iau decizii politice, pentru că dacă nu se ține cont de aceste păreri, ne putem întoarce la crize de genul celor care au fost în 2009 — 2010. Aceste crize au fost generate de iresponsabilitatea politicienilor la un moment dat. Eu am spus, în momentul în care președintele a solicitat o analiză suplimentară a Codului Fiscal, că este o decizie responsabilă, că e bine să ne uităm de două ori înainte de a tăia o dată și că orice reflecție pe marginea unui act normativ cu impact major asupra destinelor românilor în viitor trebuie luată după o analiză profundă”, a precizat primarul Clujului, Emil Boc, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-05

TAGURI: emil boc, politician, parere, specialist, decizie, politica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
05 Aug 2015

SIGUR CA DA.....666ISARESCU666,COCOS,UDREA-LENUTZA,BICA,CRINUTZA,TOTI SUNT CEI MAI MARI SPECIALISTI DE TIP IOZEFINI.....HOKUS-POKUS PORTOFELUS DISPARITUS...BANCOREXUS DISPARITUS.... IAR BOK-POK E SPECIALIST IN...PUPINCURISM POLITIC...UN VIERME PENAL...CARE TRAIESTE IN RESTURILE MENAJERE RAMASE DUPA HIENELE DE MAI SUS....NU A FOST DERANJAT DE DNA....DEOCAMDATA..
AMES
05 Aug 2015

Asa ai facut tu la asumarea Codurilor pentru JUSTITIA INDEPENDENTA ??????
ISTIRIC SI CU FACATOAREA PI
05 Aug 2015

Boc ; Cu cine ai fost coleg de an la Facultate ? Bai tartacuta ai furat cu Metresa lui Chioru , 4 miliarde de euro . Ma duc la MALOTANTA sa pregateasca , lustruiasca , A G H E U L .
Random imageUltimele stiri


loading...