2017-01-20 03:48

POLITICA


Enervat de şeful ANAF, Sorin Blejnar. Ponta s-a răzgândit: “Particip în continuare la raliuri”

 |  19:43
Enervat de şeful ANAF, Sorin Blejnar. Ponta s-a răzgândit: “Particip în continuare la raliuri”

PreşedintelePSD, Victor Ponta, spune despre şeful ANAF că ar fi ordonat controale asupratuturor firmelor care au sponsorizat clubul de raliu în care social-democratulactivează, declarând ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că inspectoriiANAF se află deja de 10 zile în controale.

PreşedinteleANAF, Sorin Blejnar, declara, pe 10 februarie, că liderul PSD, Victor Ponta, arfi obţinut o serie de sponsorizări din partea unei societăţi pe care nu le-adeclarat, precizând că ar fi aflat acest lucru de pe internet. Victor Ponta i-a răspuns că nu este adevărat, spunând despre acesta că „vorbeşteprostii”. Afirmaţiile şefului Fiscului au fost negate atunci atât de VictorPonta, cât şi de firma Colina Motors, care ar fi acordat presupuselesponsorizări. După mai bine de o lună, liderul PSD a declarat, ieri, că şefulANAF, Sorin Blejnar, ar fi comandat controale drastice în cadrul firmelor caresponsorizează clubul de raliu din care face parte social-democratul. “Eu nu amprimit sponsorizări, dar clubulîn care activez a primit, evident, caorice club sportiv. ANAF, condusă domnuluiBlejnar, este în fiecare zi, timp de zece zile, la toate firmele care au avutrelaţii cu clubul sportiv la care eu activez”, a spus Ponta, adăugând că şefulANAF foloseşte instituţia ca să poarte un război cu şeful unui partid deopoziţie.

Ponta îl dă înjudecată pe Blejnar

LiderulPSD a spus, tot ieri, că, după ce se va termina investigaţia ANAF şi totul seva dovedi a fi “în regulă”, va depunde o plângere penală împotriva lui SorinBlejnar. Dacă în decembrie 2012, Ponta scria pe blog că se gândeşte să renunţela acest sport, acum, după acuzaţiile lui Blejnar şi acţiunile ANAF, liderulPSD a declarat că va participa în continuare la cursele de raliu ce se vororganiza anul acesta. Decizia, comunicată deja soţiei sale, Daciana Sârbu, afost luată de social-democrat pentru a nu-i da satisfacţie lui Blejnar şipentru a nu crede lumea că l-au speriat acuzaţiile acestuia.

Băsescu: “Un copilotde raliu nu poate fi pilot de ţară”

Înurmă cu o săptămână, preşedintele Traian Băsescu îl compara pe copilotul Pontacu politicianul Ponta. “Domnul Ponta este copilot la o maşină. Dânsul maiparticipă la raliuri şi are sponsori necunoscuţi, deşi se prezintă a fi un soide fată mare, de Fecioara Maria. Cu sponsorii ăştia necunoscuţi a reuşit săajungă copilot. El stă în dreapta conducătorului. Cum poţi să conduci ţara când la o maşină eşti doar copilot? (…) Estecopilot în maşina aia, nu-i dă nimeni volanul în mână. Poţi să-i dai ţara înmână?”, a spus Băsescu despre liderul PSD în cadrul uneiemisiuni la televiziunea publică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-09-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image