2018-12-11 08:55


Este oficial! Preşedintele PSD, copilot şi în 2011. Daciana nu l-a convins pe Ponta să renunţe la raliuri

 |  17:56
Este oficial! Preşedintele PSD, copilot şi în 2011. Daciana nu l-a convins pe Ponta să renunţe la raliuri
Din pasiune sau pentru a le face în ciudă preşedinteluiTraian Băsescu şi şefului ANAF, Sorin Blejnar, Victor Ponta va concura şi în2011 în campionatul naţional de raliuri, chiar dacă la finele anului trecutspunea că este timpul să se retragă.

Victor Ponta va trebui să îmbine şi în acest an îndatoririle sale delider al PSD şi copreşedinte al Uniunii Social Liberale cu cele de copilot încampionatul naţional de raliuri. În weekend, a avut prezentarea echipei „JackDaniel’s”, eveniment la care a participat şi preşedintele social-democraţilor.Ponta a fost prezentat drept copilot al lui Edwin Keleti şi va concura cu un MitsubishiEvo Lancer X, după ce în 2010 a mers cu un Clio R3 Maxi Evo. La finele anuluitrecut, liderul pesediştilor scria pe blogul personal, într-o postareintitulată „Unde-s doi în curând trebuie să rămână doar unul”, că se gândeştesă renunţe la raliuri. A amânat însă momentul pentru 2012, care se anunţă un andificil pe scena politică deoarece vor avea loc alegeri locale şi parlamentare,iar Victor Ponta se pregăteşte să devină prim-ministru. Problema este însă căcel care ar trebui să-l nominalizeze nu este de acord cu această propunere depremier. „Domnul Ponta este copilot la o maşină. Dânsul maiparticipă la raliuri şi are sponsori necunoscuţi, deşi se prezintă a fi un soide fată mare, de Fecioara Maria. Cu sponsorii ăştia necunoscuţi a reuşit săajungă copilot. El stă în dreapta conducătorului. Cum poţi să conduci ţara când la o maşină eşti doar copilot? Este copilotîn maşina aia, nu-i dă nimeni volanul în mână. Poţi să-i dai ţara în mână?”, adeclarat recent preşedintele Băsescu la un post de televiziune.

De ce s-a răzgândit

Enervat de preşedinte, Victor Ponta a spus că “domnulBăsescu este nemulţumit de pasiunea mea pentru sportul auto pentru că nu amvoie să beau alcool". Liderul PSD a precizat că un rol în decizia sa de anu renunţa la raliuri l-a avut şi şeful ANAF, Sorin Blejnar. Conform lideruluipesediştilor, Blejnar, aflat în conflict cu Victor Ponta, şi-a trimissubalternii să verifice firma pentru care concurează liderul PSD pentru a vedeadacă nu a primit sponsorizări ilegale. “Eu nu am primit sponsorizări, darclubul în care activez a primit, evident, ca orice club sportiv. ANAF-ul domnului Blejnar este în fiecare zi, timp de zece zile, este latoate firmele care au avut relaţii cu clubul sportiv la care eu acţionez. Cândmă gândesc că şeful ANAF-ului foloseşte instituţia ca să se războiască cu şefulunui partid de opoziţie, daţi-mi voie să spun că trăim într-o ţară cu fundul însus”, a subliniat Ponta.

Programul, în funcţie de raliu

Pentru că va concura şi anul acesta în campionatul naţional de raliuri,Victor Ponta va trebui să-şi planifice vizitele în filialele PSD în funcţie decum au fost programate etapele. Astfel, săptămâna viitoare, pentru că are locraliul Braşovului, Victor Ponta se va întâlni şi cu pesediştii de sub Tâmpa. Conformprogramului, în 6-7 mai preşedintele PSD se va afla în Mureş, deoarece are locetapa de raliu, în 28 şi 29 mai la Cluj, în 17-18 iunie în Argeş, în 8-9 iuliela Sibiu, în 5-6 august în Arad, în 2-3 septembrie în Ţara Bârsei, în 23-24septembrie la Iaşi şi pe 14-15 octombrie la Bacău. Anul trecut, Victor Ponta amascat o participare la raliul Spaniei cu o deplasare la PSD Diaspora. Atunci a concurat la raliu cu doar patru zile înainte votării unei moţiunide cenzură. Laînceputul acestui an, Ponta a dat o fugă până la Monte Carlo pentru a încercamaşina de raliuri a prietenului său François Delecour.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-04

Mai multe imagini:
Este oficial! Preşedintele PSD, copilot şi în 2011. Daciana nu l-a convins pe Ponta să renunţe la raliuri
zoom
Este oficial! Preşedintele PSD, copilot şi în 2011. Daciana nu l-a convins pe Ponta să renunţe la raliuri
zoom
Este oficial! Preşedintele PSD, copilot şi în 2011. Daciana nu l-a convins pe Ponta să renunţe la raliuri
zoom

loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VLAD
04 Apr 2011

Chestiile cu Basescu si Blejnar sunt pentru Ponta niste razbunari specifice caracterului sau. El dintotdeauna a pus pret mai mult pe hobby-urile lui decat pe declaratiile pe care le face in presa sau televiziune. Pentru el conteaza functia si ceea ce vrea sa devina in viitor (prim-ministru). Dar pana atunci va trebui sa raspunda si la niste intrebari care au revenit in actualitate relativ la moartea lui Cristian Panait.
MENATWORK
04 Apr 2011

Asta e copilotul unui clujean? Mi-ar fi rusine sa stau cu maimutoiul ala in dreapta mea. Singura consolare ar fi ca sta pe "locul mortului".
PAULICA68
05 Apr 2011

Lasa sa stea pe locul mortului pote data viitoare cand se da cu cracii in sus ajunge la ingerasi si scapam si noi de un papagal.
Random imageUltimele stiri


loading...