2019-05-21 13:53


Eugen Nicolicea reia tema SUSPENDĂRII lui Iohannis: ”Trebuie calculate eforturile”

 |  23:33
Eugen Nicolicea reia tema SUSPENDĂRII lui Iohannis: ”Trebuie calculate eforturile”

Deputatul Eugen Nicolicea a declarat, marţi, la Braşov, referindu-se la suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, că „nu se face suspendare de dragul suspendării” şi trebuie „calculate eforturile şi văzut rezultatul”.

Eugen Nicolicea a spus, într-o conferinţă de presă la Braşov, că nu de suspendare ar trebui să se vorbească, ci de un referendum pentru demiterea preşedintelui.

„Suspendarea nu este o acţiune în sine, este o acţiune intermediară, care durează până la organizarea referendumului, deci mai mult de 30 de zile, suspendarea nu poate să existe”, a afirmat deputatul.

Nicolicea a adăugat că, atunci când se vorbeşte despre suspendare, ar trebui să se vorbească despre referendum pentru demiterea preşedintelui.

„Când vorbeşte toată lumea despre suspendare, de fapt, ar trebui să spună că trebuie să se organizeze referendum pentru demiterea preşedintelui, deci acţiunea este de demitere. Prima acţiune este aceea de suspendare, această etapă intermediară durează maxim 30 de zile, până se face referendumul, fie este pozitiv şi atunci pleacă de la Cotroceni, fie este negativ şi atunci se reîntoarce la Cotroceni. Deci nu se face suspendare de dragul suspendării şi atunci, evident, ţinând cont de acest lucru, trebuie să calculezi foarte bine eforturile şi să vezi rezultatul”, a spus deputatul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-22

TAGURI: eugen nicolicea, psd, suspendare, iohannis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ROMANIA TREZESTE-TE
23 Ian 2019

Dupa LOVITURA DE STAT din dec.1989 cei care au capturat Romania, au instrainat avutia nationala, au distrus economia si alungat populatia din tara si-au dat salarii si pensii seciale iar ACUM ISI DAU SI LEGI SPECIALE .Este OARE poporul roman un popor de sinucigasi…??? AVEM ULTIMA SANSA DE A NE SALVA CA NEAM SI POPOR; O REVOLTA POPULARA GENERALA ca in Coreea de Sud intreprinsa in anii ’90 mai poate NORMALIZA viata publica si cea sociala din Ro. Atunci sud – coreenii au optat, luptat si infaptuit o republica prezidentiala. I-au condamnat prin JUDECARE PUBLICA pe POLITICIENII, GUVERNANTII, DEMNITARII si pe cei cu FUNCTII PUBLICE vinovati de MAREA CORUPTIE intretinuta de acestia cateva decenii. Totodata au dispus si confiscarea averii acestora pana la rude de gradul doi. De atunci gradul de fericire al poporului sud-coreean creste constant. HAIDETI ROMANI la REVOLTA POPULARA GENERALA cat mai avem oportunitatea necesara, adica cat mai avem si noi romanii TARA, sa inlocuim HAZNAUA sau TROACA POLITICA din Ro PLINA de ZOI, LATURI , GUNOAIE si REZIDUURI UMANE cu ELITE adevarate ,progresiste, NATURALE si DEMNITATI umane de CARACTER si cu HAR DUMNEZEESC si spirit de VOLUNTARIAT care sa aduca fericirea mult asteptata de secole si BINELE meritat poporului roman. Ro din 1990 este capturata de MAFIOTI, BANDITI, TALHARI, DERBEDEI, TRADATORI, PROSTITUA(TI)TE etc si trebuie recuperata daca mai putem si cat mai avem ce. Numai o diagnosticare profunda si riguroasa a cauzelor nocive, toxice existente in calea PROGRESULUI NATIEI ROMANE ne va conduce la ELABORAREA unor STRATEGII si PROGRAME eficiente DE DEZVOLTARE in interes general-national. UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VEACURI VOR SA VA VADA…???...
Random imageUltimele stiri


STARBAG