Eugen Teodorovici, SCANDAL pe Facebook! Înjurături şi jigniri aruncate de ambele părţi
2018-08-16 11:18


Eugen Teodorovici, SCANDAL pe Facebook! Înjurături şi jigniri aruncate de ambele părţi

 |  17:00
Eugen Teodorovici, SCANDAL pe Facebook! Înjurături şi jigniri aruncate de ambele părţi

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, a intrat într-un schimb de replici cu internauţii pe Facebook, schimb care degenerat în înjurături şi jigniri aruncate de ambele părţi.

Fără legătură cu postarea ministrului Teodorovici, care ura "La mulţi ani!" Americii de 4 iulie, câţiva internauţi au început să-l întrebe când îşi plăteşte datoriile către stat sau când recuperează prejudiciile stabilite de instanţe în procesele de corupţie.

De la primele răspunsuri ale ministrului, de genul "nu am datorii la stat", "nu îmi dictează nimeni ce să fac", "sunt integru", dialogul cu internauţii a degenerat într-un schimb de jigniri de ambele părţi.

Ministrul a răspuns la jignirile primite cu remarci personale ("nu ai niciun dram de minte", "trepăduş", "Cred că ai tăi te-au făcut la nevoie şi sigur le-a părut rău").

Pagina oficială de Facebook a lui Eugen Teodorovici poartmenţiunea "cont gestionat de echipa de comunicare".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-10

TAGURI: eugen teodorovici, facebook, scandal, injuraturi,

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


APOLITIC
10 Iul 2018

Acest discotecar bolsevic cand isi plateste datoriile catre statul roman ? Are diploma falsa de absolvent al pseudo -academiei de informatii a inculpatului oprea izmenarul. Huuu ciumat rosu bolsevic !
@ APOLITIC
10 Iul 2018

Cretinule , esti cu toti boi acasă ???... vorba lui Eugen....separe ca ai fost facut de nevoie dai ai iesit un retardat....
@ APOLITIC
10 Iul 2018

Cretinule , esti cu toti boii acasă ???... vorba lui Eugen....se pare ca ai fost facut de nevoie dar ai iesit un retardat....
@APOILITIC
11 Iul 2018

HUOOOOOOOOO TEMBELILOR INCULTI SI IGNORANTI. HUOOOO NAZISTILOR ATI LUAT DE LA NAZISTII LUI HITLER EXPRESIA ''CIMA ROSIE'' DAR HABAR NU AVETI DE NIMIC URLATI NUMAI CA NISTE DEMENTI AI VTREA TU SA FII CA TEODOROVOCI SI SA AI POZITIA LUI DAR ESTI UN FRUSTRAT MIC SI DENIMIC UN KKT CU OCHI
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...