2019-04-19 15:53


Eugen Teodorovici, UNS președinte onorific al organizației de femei PSD

 |  23:07
Eugen Teodorovici, UNS președinte onorific al organizației de femei PSD

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, un cunoscut iubitor al femeilor, a fost primit cu brațele deschise de colegele sale din PSD la Școala de Vară a partidului de la Mamaia. Ba mai mult, doamnele au insistat ca Teodorovici să devină președinte onorific al organizației de femei.

”Este important să fim împreună, veţi avea un rol foarte important...femeia te ridică, femeia te poate coborî. Aveţi un rol important, când noi mai avem orgolii, să ne aduceţi la masă şi să ne arătaţi calea cea corectă.

Mă bate un gând să-mi depun şi eu candidatura la preşedinţia organizaţiei de femei, dar mă mulţumesc şi cu un post de preşedinte onorific” a glumit Teodorovici cu această ocazie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-31

TAGURI: eugen teodorovici, psd, organizatia de femei, presedinte onorific
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
31 Aug 2018

aha e bisexual? sau si-a cumparat vagin de plastic
FREACA MENTA
01 Sep 2018

Pardon , linge blide . A revenit curvele de la Apaca , a lui Roman . Le place nasul lui de morocar de catifea . Ciociolinele de atunci , sunt bunici , la mare . Si ce sunci de balene , se revarsa in mare . valuri , valuri .
BOSOROG ROZ NEBUN !
01 Sep 2018

Sa dea Domnul ca te gaseasca copii tai crapat jigodie rea si dementa!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Sep 2018

@BOSOROG e valabil si pentru tot neamul tau jigodie....sa va ia dracu pe toti de scarbe spurcate
BISEXUALUL ORLANDO.
01 Sep 2018

Iata cum iese la iveala lucruri noi despre '' familia traditionala '' a puscariasului draknea .Ciumele rosii sa-l lase pe discotecar sa-si achite intai datoriile la stat si pe urma sa-l puna sa le dea limbi.In bordelul psd de la Neptun moartea celor 59 de copii de rujeola si pesta porcina care a terminat complexele de porci NU SUNT PRIORITATI.
Random imageUltimele stiri


STARBAG