2019-01-22 19:55


Eugen Tomac: Acţiunile Jandarmeriei arată cât de nepregătită e administraţia să gestioneze crize mici

 |  12:43
Eugen Tomac: Acţiunile Jandarmeriei arată cât de nepregătită e administraţia să gestioneze crize mici

Preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac a precizat duminică, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că acţiunile Jandarmeriei de la mitingul unioniştilor de sâmbătă arată cât de nepregătită este administraţia românească să gestioneze crize mici, care pot provoca multă dezamăgire şi indignare.

''Ce a făcut ieri Jandarmeria, bruscând nişte oameni pentru că promovau un mesaj atât de important, arată cât de nepregătită este administraţia românească să gestioneze crize mici, care pot provoca multă dezamăgire şi indignare. Guvernul nu poate ignoră incidentul şi trebuie să dea un semnal clar pentru a clarifica situaţia. În caz contrar, revenim la discursul lui Iliescu, prin care nu ne pronunţăm pe tema Basarabiei pentru că se supără Moscova sau influenţăm alegerile de la Chişinău, care oricum sunt, din neferice, compromise'', a precizat Eugen Tomac.

Acesta a mai spus că „lozincile precum că tinerii unionişti ar fi manipulaţi politic nu au niciun fundament''.

''Nimeni nu opreşte partidele politice să aibă o poziţie corectă faţă de propriul popor în ceea ce priveşte unirea celor două state româneşti'', a completat Eugen Tomac.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-23
Citeste si:
Traian Băsescu, despre violenţele împotriva unioniştilor: Ministrul de Interne şi Dacian Cioloş trebuie să dispară din viaţa publică

TAGURI: eugen tomac, actiune, jandarmerie, nepregatita, administratie, gestioneaza, criza, mica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FI PE FAZA
23 Oct 2016

IN CE TARA DIN UE MAI EXISTA JANADMERIE SI SPP CU ATRIBUTII SI STATUTE DE ORG. SI FUNCT. CA IN RO??? JANDARMERIA IN RO ESTE O CONTINUARE DE DUPA 1989 A SECURITATII STALINISTE CE ACTIONEAZA LA COMANDA BANDITILOR SI MODELEAZA DEMOCRATIA DAMBOVITEANA CA SA FIE ORIGINALA DUPA INTERESELE MAFIOTILOR CARE AU CAPTURAT RO IN DEC 1989 PRIN LOVITURA DE STAT.CELE DOUA AUTORITATI JANDARMERIA SI SPP TREBUIE SA FUZIONEZE SA SE DEMILITARIZEZE SI SA PRIMEASCA ATRIBUTII CARE NU SUNT IN CONFLICT DE COMPETENTA MATERIALA SI TERITORIALA CU ALTE STRUCTURI ALE STATULUI.
Random imageUltimele stiri

loading...